ČERVEN 2009

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
6.10.08 14:05

Holky co se týče stránek … tak na uvodní stranu prosímvás nedávejte nic, je to všechno v HTML kodech, a to by z toho asi vznikla prasárna, já bych se pak v tom nevyznala, jinak si klidně přidávejte stránky, nové odkazy, dopnuje fotogalerie a cokoliv, ale tu uvodní fakt radši ee :wink: :wink: :wink: :wink: když tam budete něco chtít tak píněte já to tam strčím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.10.08 16:50

Ahoj holky, tak jsem se vepsala na naše stránky, doufám, že správně :wink:

Cácorko: jsou opravdu perfektní, jsi veliká šikulka, moc se mi líbí a už se těším, jak se nám to tam bude plnit! :D

Štika: taky moc držím palečky na dnešní KO…i u nohou :lol: a těším se na samé dobré zprávičky!
Jinak moje zlatíčko je taky pořád na zemi, teda krev nám zatím netekla, já spíš trnu, že si něco zlomí nebo vykloubí, protože máme doma malou akrobatku…skáče třeba ze skříně na postel, dělá parakotouly přes gauč a nedá si to rozmluvit,je to mžik :?

Jinak u nás nic nového, trochu mě pořád tlačí žaludek a občas sem tam píchne v podbříšku, lítám na wca dnes mi vyloženě nevoněla káva, jejíž vůni normálně zbožňuji, ikdyž ji nepiju :wink:

Tak se všechny opatrujte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.10.08 16:54

Cau tehule,

tak jsem podle utz tak v 5tt, podle MS v 6tt, je to mladsi o tyden, tak nebylo nic videt, jen ze je to v deloze, ale srdicko az za dva tydny, tak teda KO 20.10.

Ellhano , ja mam posledni lednatko 31.1.

jo termin porodu mam 1.6. :wink:
jinak ve 12tt mi udela kvuli veku geneticky utz a taky vsechna vysetreni i plodovka me nemine. Uz se s tim tehu zacinam smirovat :) , bude to ale zahul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.10.08 16:56

ja teda vim, ze jsem otehotnela presne 5.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.10.08 17:01

to zas budou nervy, dva tydny cekat, hlavne me furt desne boli bricho jako na MS a s Malou jsem v tyhle dobe zacala krvacet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 17:08

Holky já jsem asi před hodinou začla špinit :cry: naštěstí to trvalo jen chvíli, a ted už dobrý, čisto … vím že se to běžně stává, že třeba při roztahovaní praskne ve sliznici nějaká cévka nebo tak.. ale v mém případě se to fakt težko rozdýchává, sem myslela že se vyvrátím.. k DR jdu ve čtvrtek a řeknu mu to, že jsem malinko pošpinila, měl by mi dát Utrogestan.šok to byl hroznej :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
6.10.08 17:42

teda Cacorko, drz se kocko :( uvidis, to bude dobry, vtsinou se spini vdobe ocekavane ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.10.08 17:58

Ahoj holky,
byla jsem celý den pryč, tak to dočtu až večer.
Vítám novou těhuli korenku a čekám na info o kontrole štiky.

Jinak jsem dnes asi 10× kontrolovala na WC, nějak mi to nedá. Asi trochu schýza, snad to překonám po kontrole.

Cacorka - slibuju, že do úvodu už sahat nebudu :D Snad budu mít v pátek už fotku na vložení.

Milli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 18:01

Stiko

bylo to fakt malinko, ale vylekalo me to dost .. nastesti to bylo jen chvíli a od té doby mám čisto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
6.10.08 20:17

Nestíhám, jen nakukuju kvůli Cacorce - držím palce a ozvi se!

Stika - gratuluju k první úspěšné kontrole a závidím :oops: Já si musím ještě počkat, snad to rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.10.08 20:25

Holky sem v pohode, od ty doby nic, to musela být nejaka prasklá cévka..ale dalo mi to zabrat. :( no těším se na čtrvtek.
Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.08 22:49

Ahoj holky, zdravim po delsi dobe. Akorat vas tak stiham sem tam cist, ale na odpoved se nezmuzu- bud nestiham nebo mi je blbe. Mam za sebou opravdu pametihodny vikend, nemohla jsem kolem jidla ani projit, ze vseho mi bylo zle a zaludek strasne tlacil- mohla jsem pozrit leda tak sladke. Dnes je to uz lepsi, ale stale nic moc. V 1.tehotenstvi mi tak blbe nebylo, tak doufam, ze je to tentokrat znameni na lepsi casy…
Cacorko- neboj s tim krvacenim, jak rikas to byla urcite nejaka malichernost a bude to v pohode. Jinak Te chapu ohledne tech pocitu- vyjde/ nevyjde… Verme ze vyjde! Co nam taky jineho zbyva, ze… :)
Zdravim take vsechny prvomatinky- aspon mame na ty blivnostavy/ obzerstvi/ kynuti klid, ze :) :)
Taky vitam ‘nove’ tvare- Vykyna, Stika, Korena atp. :)
Jinak jsem minuly tyden byla poprve u doktorky a videla na utz vacek, na mimi bylo jeste brzy. Na kontrolu jdu tento patek- koukala jsem ze nas jde ve stejny den vic- tak by melo byt uz slyset srdicko. Mooooc doufam, ze bude- nam vsem! Ale cervici mrchy hlodaji, prece jen, kdyz se uz jednou clovek spalil…
Stranky jsou pekne, obdivuju tu energii, ktera mi momentalne chybi- jsem rada kdyz se dohrabu do prace a dom, nejaky ten nakup a vareni. Vecer usinam po par minutach pred kompem. Treba se nekdy take zapojim.
Zatim zdar a silu a at nam vsem ty miminka delaji radost- i kdyz zatim jen vnitrni ;)
Dobrou,
 Kobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
7.10.08 06:39

Dobre rano holky,

jak je Cacorko?

Ja jsem ted rano taky zaspinila, takovej ruzovej cucek, no snad to bude ok :?

kobropistolnice, tobe preju at se ti zaludek brzo zklidni, me uz to taky zacina, asi me to nemine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
7.10.08 07:52

Na dnešek jsme měli špatnou noc. Teda já. Byla jsem tak vytočená, že jsem ani nemohla spát.
Večer jsem se dozvěděla, že o mě tady po vsi největší místní drbna už měsíc říká, že jsem těhotná! :twisted: :twisted: :twisted: Možná se vám to zdá jako prkotina. Asi bych měla být ráda, že opravdu jsem. Ale neví to ještě ani manžel, strašně by mu bylo líto, kdyby se to dozvěděl od cizích. Chtěla jsem počkat až po kontrole, ale řeknu mu to hned. Nechápu, kde to vzala. Děsně mě to vytočilo, že celá ves ví o mém těhotenství pomalu dřív, než já a můj manžel :evil: Tak se mi to pořád převalovalo v hlavě. Je asi blbost jít si to vyříkat s ní, to by se z toho zase vyklubala další pomluva. Štve mě to děsně, ale asi to radši nechám být. Jen nevím, jak se tvářit, až jí uvidím.
Tak jsem si vylila srdíčko, jdu sklidit po snídani a pojedem do města. Nakouknu zase večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
7.10.08 09:23

Dobré ránko,

Cácorko, to musel být šok, mě by asi trefilo 8O . Ale stát se to může, hlavně když už je to v pohodě.

Jinak já jsem zatím nikomu z rodiny neřekla, že jsem těhu, ty kecy si můžu poslechnout, až to na mě bude vidět. S matkou nemluvím a mluvit nebudu, táta se o mě nijak nestará a celkově by to asi nebylo dobře přijato.

Jsem celkem v pohodě, občas je mi blivno, trochu mě pobolívá bříško a jsem děsně unavená.Ještě že prcek už spí ve své posteli a nebudí se tolik na kojení.Ale přes den mi dává zabrat :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí