Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
stránky jsou parádní. Teda jak vy to stíháte- dětičky, mužíčky, všechnu práci kolem a ještě píšete a píšete
. Já se sotva stačim dotáhnout domu po 10ti hodinách z práce, obstarat zvířectvo, mužské osazenstvo a pak mi většinou přistane ještě žehlička v ruce (však to znáte) a na kompík není moc času. A víkend opět jen práce. ( údržba je nutná všude, že) Fakt jsem zvědavá, jak do tohohle zvládnu mimíska - normálně se toho začínám děsit. ![]()
cau holky, to jsem si td teda uzila. ![]()
Manza na zapasu NHL v Sazka arene a mala mi uklouzla ve vane a bouchla se do pusy. Tekla ji z nosu a pusy krev a ma nateklou pusu pod nosem. Volala jsem 112, tak ji mam sledovat, jestli nezvraci, neni ospala atd, no jo, ale ona ted spi, byla ospala kdyz od jedenacti je vzhuru, ale normalne byla aktivni a jeste jedla housku, tak snad bude ok. Bojim se tu ale byt s ni sama a tatka nespi doma
.
Jdu do sprchy, pak tady budu ![]()
Ste brečeli že budete mít chlapi na hokeji a nikdo tu není ![]()
Stiko
neboj malá bude v pořádku, takových nehod ještě bude … i když já teda taky dycky šílím ![]()
Cau holky, no snad bude ok, ale nesnasim kdyz jsem na noc sama ni doma a neco se semele. Jsem desnej plasan, ale spinka a vypada to ze je ok
dobrou noc tehule, prta vstava kolem pul sesty, tak jdu neco naspat ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Přeju Vám fajn start do nového týdne ![]()
Jo a mojí mánii se změnama metříků u mě v podpisu se nedivte
já sem na to magor
měním je pořád
ale jednou příjdu na ten pravej, a ten už zůstane, ale nevím kdy ![]()
Cacorko , krasny metriky
.
Tak prtouskovna je v pohode, vztekla jako vzdycky, akorat ma nateklej pysk ![]()
Jdu snidat, dneska spala do sesti a po mlicku to jeste zalomila do sedmi, to by slo, kdyby to takhle bylo.
dneska jdu na UTZ, tak jsem zvedava co tam bude.
Ahoj těhule,
mě včera zůstala v ruce žehlička a pustila se až před spaním a to jsem prostě vytuhla s Matýskem. Tyhle spací nálady jsem mívala skoro do půlky těhu.
Cacorka - no jo, jsi dobrá
S tím neklidem ti dobře rozumím. Tohle asi chápe fakt úplně jen ten, kdo to prodělal. Taky se nebudu předčasně radovat a říkat to okolí, i když bych chtěla.
Lupe - ty máš svých 10 hodin v práci a my zase doma ![]()
Stika - taky mi Matýsek upadl v létě. Bradičkou na hranu plechového kbelíku. Prokousl si spodní ret, strašně to hned nateklo a měl pusu plnou krve. Naštěstí to brzo splasklo a bylo to dobrý.
Stiko
Tak si nezapomen říct o obrázek, už tam určo mimísek bude ![]()
Milli
Snažím se na to nemyslet, ale strach a obavy prostě převládají, prozatím … i když si řikám, že na Dr je ještě brzo, že by stejně nemusel nic vidět na UTZ, a jestli pak nebudu nervzní ještě víc, tak v tomhle případě si řikám, že by bylo lepší vydržet až do toho 14tého, ale na druhou stranu je to teda šíleně dlouhý
Myslím že bych měla jít nejdříve pro potvrzko, a na krev, on si mě pak stejně pozve na další UTZ už na srdíčko.. Tak ted nevím jak to řešit.Zatím se rozhoduju.. ![]()
Jirka chce těhu v rodině oznámit až překleneme 12týden, jediný člověk kterýto ví je jeho otec.Jinak nikdo ..
Cacorko , jj snad uz bude neco videt, budu vas referovat holky
Ahoj holky,
přeju všem krásný začátek týdne.
Stika - ať ti to UTZ dobře dopadne.
Milli - já myslela, že maminky mají spíš 24hod služby každý den
, takže u mě teď ty 10-12 jsou ještě sranda.
Zajímalo by mě, jestli mám něco mít speciálně s sebou na tu první KO u Dr. ???
LUPE
Když sebou vemeš ranní moč nic nezkazíš, ale myslím že na první KO nemusíš .. až na druhou
se stránkama jsem si malinko pohrála, jsou tam nějaké nové ěci, máme nový kurzor a padají nám tam kytičky
Jinak se mi jaksi v HTML popletly písma, takže je všechno podtržený
ale ted na to nemám čas, spravím to později.
Zatím papa