Poradna duly
Jana Čurdová
Lendy, a kolik ti je let? já myslím že strach je normální asi u všech věkových kategorií, a je jedno jestli už do toho jdeš poprvé nebo jestli už doma jedno máš … já věřím, že to bude v pořádku - nic jinýho se ani dělat nedá ![]()
Ibbu je mi 37-teď v prosinci mi bylo. A že nezbývá jen čekat jak to všechno dopadne,to máš naprostou pravdu ![]()
tak si musíme vzájemně držet pěstičky ![]()
teď mě straší kamarádka přes ICQ - jsem pěkně nachcípaná, ale do práce chodím, tak mě straší že je 3. rizikový… no to jue něco pro mě… ![]()
Ahoj,
tak s tím strachem s vámi soucítím,pač jsem děsná a ted bych řekla že mám větší strach než poprvé,předtím jsem si vůbec nepřipouštěla,že by se mohlo něco stát.
Ibu,já jsem taky pěkně nachrčená,teda už to polevuje,kup si jitrocelovej sirup,mc mi pomohl a na virtuální porodnici pan doktor psal,že si můžeš vzít téměř vše jako mimo těhu,ale prý se má věřit jemu a ne příbalovému letáku.Tak si z toho pak vyber,vid?!
Je to fajn že jsme tak sešly všechny srpnové. A taky mi to hodně pomáhá,ta podpora tady.
Jinak co se týká práce,nezávidím ti. Měla by si dávat na sebe pozor,navíc straší s tou chřipkovou epidemií.
Však uvidíš jak se budeš cítit.
..jo k tomu dotazu ..s tou krví …právě že dnes jsem byla asi na tom kombinovaném a moc brzy takže za týden repete
Lenu …vau…takže už třetí …
taky by se mi to tak líbilo …
ostatní zdravím a těm nemocným přeji brzké uzdravení
víš co, já dělám na živnosťák, takže so neodučím, tak pak nemám ![]()
nechci vypadat že jdu po penězích, nehoním se moc - teda snažím se - ale chci si něco našetřit na mimíse - protže ještě mám zahradu ve výstavbě, tak manža dotuje přestavbu a já se snažím dávat si koňury stranou na broučka ![]()
no, ale nikdo to nemá jednoduchý a peníze jsou problémem všude … a já ještě ani nevím, co budu pobírat na mimíse
Kači já zase četla že žádný prášky by se na začátku těhu neměly - a obvoďák mi to taky potvrdil, jen mi řekl, pitný režim, hodně ovoce - vitamínu C a vypotit … no jo, jenže to je trošku problém ![]()
Holky já měla u obou kluků v počátku 2× po sobě antibiotika.
Nevěděla jsem v tom období že jsem těhotná a u obou bylo těhotenství i kluci v naprostém pořádku.
Mi bylo řečeno že lépe je vyléčený zánět třeba angina než neléčený. Že je to pro mimi horší…ale nesmí to být tetracyklin,biseptol.........
Penicilínová řada prý nevadí…kluci naštěstí jsou v pořádku ale musím přiznat že jsem se hodně bála…ale všechny testy byly o.k.tak jsem věřila že to bude dobré…
Lendy to máš taky pravdu - než třeba angínu nebo horečku tak jsou lepší prášky…
holky, já mám teď dilema - chci letět s kamarádjou do Londýna a tak teď nevím jestli to mám pokoušet nebo ne
ikdyž všude píšou že v 2.trimestru je to bezpečné
Tak to s tím letem ti neporadím.
Prober to na gyndě a uvidíš.
no já se určitě zeptám, bez toho bych si do letadla nesedla, ale víš jak … někdo tě postraší a pak je to v hlavě furt ![]()
já mám stejně pocit, že to moc řeším, všechno… a že bych měla brát to trochu s rezervou, jako normální věc … vždy´t dřív se nad těhotenstvím nikdo asni nepozastavil … nechci abych pak vypadala jak blázen…
a už mi asi hrabe… píšu bláboly
nevím, jsem asi nějaká mimo ![]()
holky, přeju vám krásnou noc, já se jdu pomalu sunout do pelíšku! papa
![]()
s tím, že se to dříve moc neřešilo, to máš pravdu.
Ale také asi nebylo tolik problémů…dnes má spousta žen problém s otěhotněním a třeba ten hematom co jsem měla to tchýně říkala,že nikdy neslyšela a vlastně ani já u kluků nic takového neslyšela.
Jinak přeji tobě a vůbec všem dobrou a klidnou noc a zitra naviděnou tady ![]()
Dobré ranko ..
jdem na kefééé ke kamarádce …
ale hodím vám sem zajímavý odkaz :
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…
Ahoj holky, kde jste dneska všechny?
Moniko, tak jak jsi dopadla u dr.? Doufám že už je ti mnohem lépe než včera.
Jezinko na odkaz koukám pravidelně, je to tam moc pěkně popsáno.
Ibbu s tím letadlem teda nevím, asi fakt jedině si promluvit s doktorem, zda je to vhodné či není.
Lendulo tak že už třetí prcek? Určitě si přejte holčičku, že jo? ![]()