Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
11.1.09 15:55

No stejně si myslím, že ty termíny zatím nejsou až tak jisté, přeci jenom se to ještě může a určitě i bude měnit, tak že co ty víš, třeba se prcek narodi na přítelovy narozeniny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
11.1.09 17:39

ahoj kočičky, tak vás zdravím! přijela jsem od našich, kde se o mě krááásně maminka starala :lol: :lol: :lol:

ale žádné zlepšení ohledně té mé chřipajzni, či nachlazení nebo co to je nejsou :( už se trošku obávám bay bylo všechno v poho, ale snad se plaším zbytečně …

holky, psy vám závidím, malý nebo velký, to je jedno :lol: tak my snad jednou taky něco pořídíme :D ale nevím jak s cestováním, protože každý týden jezdíme za našima … a co jsme měli kdy pesany, tak ti vždy v autě blinkali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.1.09 18:45

Ahoj Ibbu,
je super, jak si v těhotenství žena užívá pozornosti a péče blízkých, co?
Pesani jsou fakt super. My sice chtěli psa až po dětech, ale nějak se to vyvrbilo a máme ho dřív. A musím říct, nezměnila bych to. Nám třeba Charlie úplně rozzářil domov. Fakt. Ale je třeba říct, že jsme měli štěstí na pejska. My si pro něj jeli z Ostravy do Plzně. Celou cestu zpátky mi ležel v klíně (bobísek se ještě vešel). Občas jsme zastavili, aby se vyvenčil a vzpomínám si, že na druhé zastávce, na zelené trávě jsme chvíli skotačili a on se za námi radostně rozbíhal a mával ocáskem - no prostě kouzelné. Taky jsme šišlali jak malí :D Největší strach jsme měli, že se mu bude stýskat po mamince, že bude v autě plakat (a pak i doma), ale byl tak zmožený, že ani nepíp (kromě chvíle, kdy jsem vystoupila, dala ho Kubovi a šla mu koupit krmení, to se rozplakal). A teď? Kubu naprosto zbožňuje a troufám si říct, že ho má i radši než tu paní, co ho celou dobu měla na klíně a za kterou se mu tak stýskalo :-) A jinak je taky hrozně hodný a poslušný. Doma se nám vyčůral max. 6×! Nikdy nic nerozkousal, nepláče, když je doma sám.. no je to prostě šikovný pejsek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.1.09 08:00

Dobré ránko :)
Tak doufám, že se máte dobře a jsem ráda, že je tady tolik pejskařek:) My máme černýho labrouše, je to takový tele rozmazlený, ale je fakt, že díky němu se každý den pěkně vykopu na dlouhou procházku a dělá mi to moc dobře.
V 9:00 jdu k paní doktorce, poprvé od zjištění //, ale jsem nervózní, jakoby to bylo vůbec poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
12.1.09 09:06

Ahojky ..

Moniko ..jsme ráda, že už je ti lépe

Ibbu je fajn, že si těhu užíváš …

Ivuna ..držím palce na KO

jinak pesany máte krásné ..ale my bydlíme s tchánovci (máme 1 patro) a ty už psa mají ..takže někdy někde až budem ve svém

včera jsme byli na tanečních pro střední věk ..paráda ..docela jsme
si s Petrem užili ..byli jsme tam s partou kamarádů a učili se walz blues a „džajf“ (nevim jak to napsat) :lol: ..i lektoři byli velmi příjemní

ostatním přeji fajné pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
12.1.09 09:49

Ivuno, napiš, zda je vše OK :-)
Jezinko, takže jste řádili jako zamlada? :-)
Holky - všechny, mějte prima den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.1.09 11:19

Ahoj holky, tak jsem zpět v práci, nablblý úcul od ucha k uchu mě pořád nepřešel. Vidět to srdíčko, jak si to tam hezky mlátí, to mě fakt dostalo :D Podle UZ jsem 8+2, podle poslední MS 7+1, tak nevím…Jinak je všechno v pořádku, jen jsem se celá pomatená zapomněla zeptat na nějaký vitamíny, jestli máte zkušenosti, co by bylo dobrý brát. Mám takový super pocit!!! Snad mě to nepustí ani v 18:00, kdy nastupují moje nevolnosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
12.1.09 12:52

Ivuna ..gratulace ke kontrole .....
tak je mimís větší ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.1.09 12:59

ahoj holky!

Ivy, gratulace - to uculování já znám :lol: a vždyť je to dobře, ať ti to vydrží co nejdéle

Jezi, teda ty taneční ti závidím… já táááááááák ráda tancuju a to moje poleno co mám doma nechce a nechce :lol: tak tancuju vždycky na nějakém plese s partnery mých kamarádek :lol:

a jive (myslím, že se to píše takhle) miluju od tanečních úplně nejvíc - … jj tak jsem si díky tobě zavzpomínala na dobu před 10 lety 8O ( nějak to utíká) a hned bych to vrátila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
12.1.09 13:05

Ibbu ..asi určitě ..pak jsem jukla na net ..jak se to píše :oops:
taky ráda tančím a Petr je výborný tanečník a dobře vede …
tak já se pádím učit, dokud prcek spí ..v pátek mam 2 zkoušky ..
ve středu jdu na repete krve ..ráda bych dr ukecela i na UTZ ..pro jistotu :oops:
jinak koukám, že jsme skoro stejně těhu ..já jsem dnes 10 +1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.1.09 13:06

Holky, děkuju :)
A nějaké ty zkušenosti s vitamíny? Nerada bych do sebe cpala něco, co není nezbytně nutné, ale zas bych nerada něco podcenila. I když životosprávu mám jak z učebnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.1.09 13:10

Ahojky děvčata

Ivu gratuluji ke KO a k těm vitamínům, mě se teda doktorka ptala zda nějaké užívám, jsme jí teda říkala že ano, že jsem si koupila GS mamavit, tak mi ho teda schválila a říkala, že kdybych nic neměla, tak že by mi napsala kyselinu listovou, ale že když mám tak není třeba.

Jezinko, co ta nějaká tabulka bude? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
12.1.09 13:16

Katy, děkuju, já něco o té listovce četla, ale tím GS mamavit nemůžu nic pokazit, zeptám se v lékárně.
Jinak k tomu tancování, s mým chlapem leda ploužák ala když nám bylo 15 :lol: , jinak ani náhodou nebo jen hodně velkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.1.09 14:52

Krásné pondělí těhulky,

Ivuno gratuluju ke KO, jsem se tady tlemila s Tebou když jsem to četla. K těm vitamínům…já beru Calibrum babyplan (brala jsem ho i u Martina) a k tomu ještě kyselinu listovou.

Ibbu ať chřipajzna co nejdřív odfrčí!! Je teď pro ni holt plodné období.

Moniko super že už je líp. Máš pravdu, je to super, když už má prcek kolem toho ročku a je léto a může běhat venku nahatý. Myslím, že je super, když se mimčo narodí v létě. Martin je 1.7.
Ale moc se netěš a užívej si každého dne jak v těhu tak potom s malým miminkem. Teď se těšíš až bude mít rok a pak budeš nešťastná jak rychle to uteklo!

Jinak holky já mám za sebou perný víkend. V sobotu jsme byli na zímních OH s manželovou rodinou. Sáňkovali jsme, stavěli sněhuláky, koulovali se, no prostě jsme se vyřádili. Bylo to super! A včera jsem byla po 3 letech na lyžích. Naši jeli lyžovat tak mě vzali sebou. No bylo žůžo!! Ze začátku jsem měla sice trochu strach, kromě těhu mě strašilo ještě koleno (zapomněla jsem doma ortézu), ale pak, když jsem se do toho dostala, to bylo senzační

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.1.09 15:02

Pajk prosím tě jakou tu kyselinu listovou užíváš? Lze jí koupit jen tak bez předpisu nebo je na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí