Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
9.1.09 18:59

no ahoj Kačí, už jsem myslela že jsi na nás tady taky zanevřela :( gratulace! no my jsme zase podleUTZ o 3 dny mladší, ale to já nepočítám :lol: :lol: :lol:

Lendy, prosím tě, hlavně hooodně odpočívej (ale to asi slyšíš ze všech stran co :lol: ) ať jste v pohodě! a bude to OK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.1.09 12:20

Pozdrav sobotní

Ahoj holky. Jak se máte při sobotě? Já stále ležím,je to čím dál tím více náročné,ale co se dá dělat.
Počasí je u nás jakž takž, tak Danek půjde asi na chvilku sáňkovat, tak bude chvilku klid :D Tak se všechny opatrujte a užijte si víkend. Hlavně pracující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
10.1.09 12:23

Ahoj holky, jste zlatíčka :-) Je mi už lépe. Nejlíp se mi dýchá v posteli v ložnici, u telky funím - prý proto, že to prožívám (říkal Kubík - přítel). Skoro furt ležím (jen navařím a hají).
Jsem ráda, že ostatním je fajn :-)
Obrazek - Ty máš také knírače? My máme malého černého a je to sluníčko :-)
Tak se děvčata držte, já jdu odpočívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.1.09 12:32

Ahoj Moni. Jsem ráda,že je ti lépe,tak se drž a odpočívej.
My máme taky pejsana,jorkšíra.
Je ale bez PP a trochu více vyrostl,ale je to zlatíčko. :D Tak hezkou sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.09 17:40

Moni, to jsem moc ráda, že je ti už trochu lépe, jen tak dál a hlavně odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.1.09 00:09

Ahojky, dneska jsem si pěkně zařídila, z Buštěhradu do Berouna za bandou, z Berouna do Radotína za našima a zpátky domů do Buštěhradu, před hoďkou jsme se vrátili. Silnice naštěstí téměř prázdný. Měla jsem trošku strach, od prosince, co se mi motá škeble, jsem neřídila a navíc máme nové auto, na které nejsem zvyklá, ale vše dopadlo ok, až ze začátku na tu jedovatou brzdu, kdy jsme málem prolítli oknem :-D nééé, dělám si srandu, ale je pravda, že je o dost citlivější než u mé vyčvachtané toyotky…
Mj. řidičák mám teprve rok, a strašně nerada řídím… :oops: :roll:

Moni naše kníračí holky jsou super, už jim jsou 5 a 6 let a obě měly jednou štěňátka, v rozmezí 2 let, což byl záhul, ale taky to bylo super :wink: Všechny zvířátka jsou super, ale psiska u mě jednoznačně vedou :lol:
Mj. když jsem se seznámila s Milanem, před 2 lety, tak jsme si hrozně hezky „sedli“ hned na první schůzce, a to jsem ještě nevěděla, že má také malého pepřáčka ani že taky rád provozuje hudbu, že má „hudební střevo“( když mi na naší třetí schůzce řekl, že hraje na housle, tak jsem si myslela, že si ze mě dělá srandu, protože jsem mu řekla, že hraju na tahací harmoniku) :lol: má totiž 2 metry a je to prostě velkej chlap s velkejma tlapama… :wink: … ve kterých má úžasný cit (a hraje ještě na kytary - akust, elektr. i basovou a na mandolínu)…
No to jsem se rozněžnila, jak mám šikovnýho miláčka, půjdu za ním do postýlky, už sotva koukám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.1.09 14:32

Ahoj holky!! Dnes je mi úplně nejlíp. Včera jsme měli s miláčkem úplně kouzelný večer, povídali jsme si, hádali se, udobřovali se, tulili se, no jako zamlada :D Koukala jsem teď na film Jack a Sarah - a holky, když jsem si uvědomila, že budu mít taky takové malilinkaté miminko, no úplně jsem se rozněžnila :D
Koukám, že jsme tady skoro všechny pejskem postižené.. :-) my máme pesana (v březnu mu bude rok) a je to miláček rodiny, docela se obávám, jestli nebude na mimčo žárlit - jak to máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.09 15:10

Ahojky Moni, jsem ráda že je ti mnohem lépe.

Jinak co se týče psů, tak u nás je to v pohodě co se týče vztahu k Tince, pesani jí nadevše milují, hlavně ta mladá Baffy, ta je s ní hotová. :D Ono když se Baffy narodila, tak Tince byly tři a půl roků, tak že si už spolu vyhrály. Baffy prostě od štěněte s Tinkou rostla, navíc novofundlanďané jsou nejlepší psi k dětem, jsou vlastně vyloženě vhodní pro děti.

Dnes jsem vzala mladou na procházku a zase něco nafotila, Tinka je nachlazená tak ta ven dnes nešla, doufám že to nebude nic vážného a že bude rychle fit.

Tady dnešní fota Baffy. :D

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1014548.JPG

http://img2.rajce.idnes.cz/…P1014553.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.1.09 15:21

No, ta je krásná :-)
Náš Charlie taky miluje děti - mám dva synovce.. ale ti nejsou s námi pořád, že? Tak jsem zvědavá, ale k dětem je fakt hodný :-)
Mi se Tvoji pejsci moc líbí, mám ráda velké psi, ale do bytu jsme chtěli malého - a hlavně aby se nám vlezl i do auta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.09 15:29

NO tak nám se do auta vlezou obě dvě, máme Octavku a tá má kufr dost velký, jen je problém, že když jsou holky v kufru, tak už se tam nic jiného nevejde a není divu, vždyt ta starší váží nějakých 65 kg a ta mladší zatím jen 50 kg. :D

Pokud má Charlie děti normálně rád, tak si myslím, že problém s vašim mít nebude, jen mu prostě budeš muset vysvětlit, že pro něho se tím nic nemění, tak že dávat mu stále stejnou péči, brávat ho na procházky i s kočárkem, prostě všechno tak jako před tím než se prcek narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.1.09 15:32

na to se právě strašně moc těším.. až budeme spolu venku :-) On miluje procházky, je to neposeda - prostě ještě hravé štěně - taky bych chtěla být na chalupě dokud bude hezké počasí, budeme na čerstvém vzduchu a Charlie miluje zahradu.. je to malý průzkumník :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.09 15:33

Jé a kde máte tu chalupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.1.09 15:35

u Krnova, v Branticích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.09 15:39

No to máte dobrý, aspoň budete mít s prckem kde vypadnou z města. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
11.1.09 15:40

Ty máš termín porodu na narozeniny mého přítele.. já o týden později.. Kubík říkal, že kdyby si miminko chtělo o týden pospíšit, vůbec by se nezlobil :D
jojo, hrozně se na to těším.. a hlavně až ten další rok už bude větší, batolit se ve svěží zelené trávě… jen s plínkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí