Poradna duly
Jana Čurdová
já na to budu muset ještě mrknout. a kde jsi teď Katko, ještě čekáš na malou?… ale počkej, teď už jsi doma viď?
Tak jsem se právě obědnala na ten kombinovaný test, jdu 6.2. - Centrum prenatální diagnostiky v Brně na Veveří ![]()
Jinak další kontrolu u Dr. mám 19.1. tak jsem zvědavá
Já jsem fotku z UTZ už dostala, ale není tam nic noc vidět ![]()
Ibbu teď už jsem doma.
Monda a v kterém týdnu vlastně jsi?
Ukaž fotku ať se můžeme všechny podívat. ![]()
ahoj Mondi ,jsem asi blbá že jsem si o ní prostě neřekla… ale nějak mě ten dr. s těma řečma nakrknul . … manža si dělal srandu že jsem nějaká nervozní (kyž jsem mu to doma ukřivděně líčila
)
jinak 19. mám narozeniny tak to pořádně „oslavte“
jdete poprvé?
Moni omlouvám se, píšeš že máš fotku a já se ptám jestli jdete poprvý
no blběna… ![]()
Ibbu, teď ty popisy holky řešily v termín porodu květen 2009. Tak jsem teda na to mrkla a mají tam popis jak to udělat aby se ti tam vešlo toho kolik chceš.
Veronika tam psala, že ho upravuje hned pod logem emimono.cz - máš tam lištu se svým jménem a když kukneš doprostřed tak jsou tam ikonky a klikneš n tu 3tí zleva a tam se dostaneš do osobního nastavení - tam se ti toho vejde Koukala jsem na to a fakt to tam jde, tak že to vyzkoušej a uvidíš.
Katy ..Ok ..zjistím jak se to dělá u holek Jerňátek a nebo u mé domovské dizkuze
Ibbu …
jsi mě rozesmála …i když nevím, jestli zrovna šikovný se toho ujme ![]()
jinak gratulace ke kontrole ..já taky foto nemám ..též jsem vypadla velmi brzy ..tak si jí objednáme příště ![]()
ani neví jak je červík velikej
jinak tvuj dr má fakt dobrý kecy …
Monda ahojky
kluci spí ..(mnaža marodí se zády) ..tak já jdu zas na učení ![]()
Dneska mám 8týden plus 4 (nevím jestli jsem to správně pochopila ale znamená to, že jsem tedy v 9. týdnu že?)
ibbu - já si o fotku neříkala, dr. mi jí dala sama od sebe zkusím jí co nejřív vložit, jinak já si teď připadám úpně jak blbá zapomínám a celkově si připadám jak „po mladejch“ ![]()
Teď mi začínaj vycházky (bohužel nemám neomezené, ale stejně to moc nedodržuju) tak jdu ven s pejsanou, mám jí naučenou že chodíme každý den i když ji máme většinou venku, ale apoň mě to donutí jít ven, jinak bych se asi flákala celej den…
tak zatím papa
Ahoj holky, člověk tu dva dny nejde a pak jen čte a čte ![]()
Taky zdravím nově příchozí, zběžně jsem pročetla, jak Vás ostatní (hlavně v práci) trápí.. no hnus.. ale držte se děvčata!! za pár měsíců se nám otočí život o 180 stupňů a na tyhle peripetie (škola života) už budeme jen vzpomínat, tak hlavu vzhůru, vypnout bříško ![]()
Jinak je mi lépe - včera jsem byla u praktické DR. Poslala mě na kdejaké vyšetření (včera jsem byla na EKG a echu). Měli podezření na plicní embolii - naštěstí se to nepotvrdilo. Dnes mi vztali v laboratoři 6 zkumavek krve - upíři, příští týden budou výsledky a s nimi pak půjdu na plicní. Uvažovali, že mě v nejhorším případě budou i rentgenovat (prý se to dá nějak udělat, ale já bych radši, kdyby ne).
Takže teď jen zbývá - astma, anemíe nebo psychického rázu. Tak nevím. Radši bych to chtěla pojmenovat a léčit - psychického rázu - prý strach a tak.. nevim, cítím se psychicky dobře, ale kdo ví, o čem dumá mé podvědomí, že?
Takže jen ležím, nikam nechodím, nechávám se rozmazlovat ![]()
Holky, tak se opatrujte ![]()
Moniko ..ahojky ..tak přeji aby brzy přišli co ti je ..
držím palce ..a určo odpočívej
Ahojky srpňátka tak jsem konečně našla chvilku, abych nakoukla i k vám, a pozdravila vás!
já totiž koukám k jarňátkům, ke kterým jsem kdysi patřila, než jsme o mrňouska přišli, a teď si píšu s červenčátkama, tak toho je hafo, co číst a nějak nestíhám ![]()
Ale vlastně je dost dobře možný, že náš prcek bude až srpňátko, TP mám 28.7. ![]()
A TP se mi ještě upřesní v pondělí, kdy jdeme na genetický UZ v 11+6.
Tak se všechny tu mějte krásně a já zas brzo nakouknu, dnes už se mi z toho pc točí hlava
![]()
Papa Jana
a jdu na čerstvý vzduch vyvencit moje dvě hafanky
![]()
to jsou ony: Jenny a Marjánka (ti tři štěněčí kluci dole už mají nové páníčky)…
http://sweb.cz/…DSC04864.jpg
Moniko tak hlavně aby se to zlepšovalo a nebylo to nic vážněho. Tak že pěkně odpočívej.
Obrázku hafíci jsou krásní, já jsem sice na ty trochu větší (teda podstatně větší, tak těch 60 kg a více), ale i tak jsou moc krásní, hlavně mimča. Ježiš kde jsou ty časy co jsme doma taky měli štěňátka, to byla teprve sranda. ![]()
ahoj Jani to je teda rozpracovanost
ale já jsem taky ještě pořád na své bývalé diskuzi snažilky - dnes se to tam vyhrotilo, protože tam jsme teď „na mix“ těhu i snažilky no tak se tam řešilo a řešilo… ještě že jen přes ten komp
![]()
Katko, moc ti děkuji za radu já to mmusím vyzkoušet, ale teď se mi teda vůbec do ničeho nechce
je mi pořád blbě z toho nachlazení, tak už nevím co s tím ![]()
jinak Moni, ať je to brzy v cajku a užíváš si těhu ![]()
a ještě na vás mám kočky prosbu, když dá dr. nechopenku, jsou vycházky neomezeně? a stačí neschopenka od obvoďáka nebo musí být od ženskýho?
díky !
![]()
Ahoj,
jen jdu zahlásit,že Ko dopadla dobře,jsme v pořádku a dokonce o čtyři dni starší ![]()
Ahojky holky.
Moni doufám,že to nebude nic vážného a že ti odpočinek pomůže. Tak se drž a odpočívej.
Jinak já mám neschopenku od ženské lékařky a vycházky neomezeně.
Já se snažím pořád ležet,je to těžké… Ale ještě pořád trochu špiním,tak se bojím.
Tak holky pěkný večer všem ![]()