Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
9.1.09 10:45

Ahojky,
zdravím z práce :?

Ivuno to je fakt hrozné, musí to hrozně mrzet. Zkus si z toho vybrat aspoň nějaká pozitiva. Budeš moct hezky odpočívat a mít spoustu času na přípravu a těšení se na miminko :wink: jak já záviděla holkám, co měly neschopenku, zatímco já musela do práce :roll:
Ale chápu, že zrada hodně bolí. Přeju ať brzy břebolí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
9.1.09 10:46

Všechny Vás zravím…

Ivuno já to v práci taky nemám úplně ideální, mám sice neschopenku, ale čas od času musím jít do práce, nikoho si místo mě zatím nenašli, tak něco dělám z tomu, ale jsou věci který na dálku dělat nejdou, naštěstí mě vozí manžel, musela bych jet hodinu autobusem asi 60 km a to bych asi nepřežila…jsem jen zvědavá, jak to budu takhle dlouho moc dělat…navíc mi příjde že to berou tak, že jsem nemocná a ne těhu…

I když bych to nerada zakřikla, v poslední době je mi už o trošičku líp, jídlo už v sobě udržím, dokonce bych řekla, že mi začínají i trochu chutě…
Teď mě ještě napadá, nevíte kde bych našla seznam nevhodných potravin (zrající a plísňové sýry, syrové maso a podobně to vím že bych něměla, ale občas slýchám že by se neměla vůbec skořice, med, luštěniny a podobně, až mám pocit že nemůžu nic…)

Ještě jsem se chtěla zeptat, byla jste některá nebo se chystáte na "Vyšetření NT-plus biochemický screening v1. trimestru ?
Mě moje dr. doporučila ať si na to zajdu, zice to neplatí pojišťovna, ale zase bych měla alespoň trochu jistotou, že je mimi OK, tak se tam musím objednat…

Jé to jsem se ale rozepslala

mějte se krásně
Monda 9 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 10:53

Lendulko, děkuju, už je mi mnohem líp, většinou jsem takový studený čumák a rvu se s tím sama, ale teď jsem občas jak slzavý údolí :)
Tak ty už budeš mít třetí mimčo? To je skvělé :D Já čekám první, nevolnosti zatím jen mírné spíš večer, ale pomáhá mi vůně nakrájeného citronu a vypláchnutí pusy mentolovou ústní vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 10:54

Holky, moc vám děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
9.1.09 11:05

Ahojky holky
Ivuno… To mě mrzí, že to máš se zaměstnáním takhle špatné. Já jsem přiznala těhu v práci hned,jak jsem našla dvě čárky.Protože byla veliká pravděpodobnost,že dostanu rizikové a protože pracuji v blázinci v chráněných dílnách a jedna z těch dílen (šperk) byla moje, tak aby mohli trošku pořešit, kdo ji převezme po mě.
V práci to vzali všichni naprosto úžasně. Šéfová mě posílala na dovču než půjdu poprvé k doktorovi. Byla jsem za tu nabídku ráda, protože cestovat každý den 90 minut do práce mě dost ničilo. Tak jsem tam s nimi ještě týden pobyla, pak jsem měla týden dovču a teď mám neschopenku.
A musím říct, že se mi zatím po blázinci nestýská. Doma mám pohodu. Vycházky podle potřeby a teď kolem vánoc bylo i dost práce, takže se ani moc nenudím. Takže Ivunko i když tě to mrzí a jednání s tebou mi přijde nefér, tak si zkus najít nějaká pozitiva a třeba nakonec ještě budeš ráda, že jsi doma.Držím palečky a užívej si těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 11:15

Kristýnko, i Tobě děkuju za povzbuzení!
Já jsem si přes paní účetní zjistila, že dnes v práci skoro nikdo není, tak jsem tady, abych dodělala pár věcí :) Přítel mi říká, že to bylo pomatení mysli, že tomu mám dát chvilku čas a že se to srovná. Bohužel jsem sice na vysněné pozici, ale cena zdá se býti trošku vysoká:)

Jsem ráda, že si to hezky užíváte, já se snad rychle otřepu a bude to dobré. Holt jsou prý chlapy někdy hrozný hysterky :lol:

A už jsem se rozhodla, že se dnes zajdu na chviličku podívat na myslivecký ples do našeho úžasného kulturního zařízení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
9.1.09 11:22

No vidíš. Tak si to tam užij. S chlapama je to opravdu někdy docela hrůza. Hlavně hlavu vzhůru a neboj se vlka nic.
Já jedu dneska s přítelem k mým rodičům. Táta má narozky, tak mu popřejeme a zítra zase pojedeme domů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.1.09 11:27

Ivuš nemáš zač děkovat. Já jsem měla pracovní nervy v pondělí…byla jsem tam akorát do silvestra a pak ještě pár hodin v pátek 2.1. Od úterý jsem ale měla neschopenku.
V sobotu jsem trochu krvácela tak jsme museli na pohotovost,tam mi našli hematom v děloze a doporučili přísný klidový režim buď doma nebo v nemocnici. Jsem doma. Prý se s tim nedá nic dělat a jak to vznikne mi prý neřeknou,že to je různé. Proto se bojím.
Na to mi v pondělí volal šéf a i kolegyně,rozhovor si nechci ani připomínat :evil:

no snažím se to hodit za hlavu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.1.09 11:50

Zdavím holky

Ivuš opravdu nezávidím, je to fakt podraz, ale zase tak jak tady někdo psal ber to s té lepší stránky, budeš moc odpočívat a těšit se na miminko.

Jezinko no chtělo by to nějakou tabulku, nechceš jí udělat? :D :D :D

Monda na ten kombinovaný test v prvním trimestru už jsem objednaná, příští týden jdu na krev a 2.2. na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 11:56

Kristýnka: hezky si užijte oslavu, hned bych slupla nějaký dortík nebo chlebíček :D
Lendulka: Joj, tak to mě mrzí, tak ať je vše v pořádku, budu držet palce. A asi si nepříjemný pracovní hovor dokážu představit, je mi líto, že to musíš zažívat, některý lidi bych fakt hnala sviňskýk krokem :twisted:

Ono je to fakt, já se tady zlobím kvůli blbcovi a přitom zdravíčko je to
nejhlavnější, zbytek si koupíme, no ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.1.09 11:59

Katy ..když s tím budou souhlasit i ostatní ..tak klíďo ..zjistím jen jinde jak se dělá :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.1.09 12:07

Jezinko super a myslím, že ostatní nebudou mít vůbec námitky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.1.09 12:48

Katy máš pravdu :lol: - Jezinko, máš také mou plnou důvěru :lol: bude to fajn… hlavně když se toho ujme někdo šikovný :wink:

jinak holky, zdravím všechny … a já už jsem doma z 2. KO - a foto zase nemám :cry: asi si o něj normálně budu muset příště říct … nějak jsem dneska zamrzla a vypadla dost rychle…

ale mimís je prý zatím, podle toho, co vidí, v pořádku (ale prý není Sibyla aby mohl říct jak to dopadne 8O - fakticky povzbuzující) a máme od hlavičky k zadečku 2.4 cm - to už je Helča pořádná co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.1.09 12:50

Katko prosím tě, jak to že do podpisu se ti vejdou dva metříky a ještě 3 řádky???? mě to psalo že je příliš dlouhý podpis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.1.09 12:56

Ibbu to vážně nevím jak to že se mi to tam vejde, prostě jsem to tam napsala a je to tam. :D

Teď jsem na to koukala a normálně to tam je, asi mám kratší odkaz na metříky, mají asi méně znaků, jinak fakt nevím jak to, že mi to tam vše vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí