Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
8.1.09 17:58

Ahoj holky,
ráda bych se k Vám taky přidala. // jsem zcela nečekaně objevila posledního listopadu. Termín zatím vychází na 3.8. ale upřesní mi ho za 3 týdny. Měla jsem totiž rozhozený cyklus, takže to určí až podle velikosti prďolky. Srdíčko už jsem viděla, takže zatím vypadá všechno OK.
Jmenuju se Pavla a doufám, že budu mít dost času s Vámi sdílet ty těhulkovské bolístky a radůstky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.09 18:01

Psjk gratuluji a vítám mezi náma.................se krásně rozrůstáme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
8.1.09 18:38

Pajk ..vítej mezi námi :wink:
koukám, že jsi tu asi z nás nejdéle těhu a taky s malým prckem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.1.09 19:24

Jezinko no termín mám právě na rozhraní srpna a července, takže uvidíme. A z toho malého věkového rozdílu mám děsný vítr. Chtěla jsem rozdíl 3 roky, ale na Martina jsme čekali přes 2 roky, tak jsme si na podzim řekli, že to necháme přírodě a mysleli, že to bude zas nějakou dobu trvat a ono to bylo na první šup 8O tak jsem zvědavá jak to zvládnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
8.1.09 19:32

Pajk ..to já taky …a to už jsem zas nestihla já (mam za sebou 2 potraty a skoro 2 leté snažení o druhé mimi, to zas Ondřej se podařil hned po vysazení antikoncepce)
určo to zládneš !!!! :wink: …budou kámoši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
8.1.09 20:00

Jezinko tím se taky utěšuju, že si budou rozumnět. My jsme s bráchou o 4 roky a nikdy jsme si nerozumněli.
Ty 2 potraty to muselo být hrozné, přeju ať už je všechno v pořádku a hlavně ať si to těhu maximálně užiješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.09 20:04

Teda holky, vy toho napovídáte. Já to ani nestíhám číst. Kdosi se mě ptal, kdy že mám TP, tak ten mám zatím podle poslední menstruace vypočítaný na 10.8.

Jinak budu mít těhu asi docela veselé. Už teď přemýšlím, co si navleču na sebe až se budu v červnu vdávat. (to už budu v 7. měsíci :wink: ) No trošku jsme to nevychytali. Nejdřív jsme naplánovali svatbu a o pár týdnu později jsme zjistili tu sladkou novinku. Zatím s termínem nechceme hýbat. Věřím, že i s bříškem to zvládneme a navíc to nebude asi nic moc velikého, protože já už jednu svatbu za sebou mám.

A jinak koukám, že je to tu samý pejskař. My máme doma taky jednu obludu. Černou kokřici a je to pěkné zlobidlo. Strašně tvrdohlavá. Taky vám pošlu fotečku.

Tak zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
8.1.09 20:31

Pajk ..děkuji . .určo to bude fajn ..taky jsem to tak chtěla ..ale to je tak, když si člověk něco plánuje :roll: (snažit o druhé jsme se začli asi tak nějak jako vy) ..tak nějak bude Ondřej mít věkový rozdíl se svým budoucím sourozencem …tedy snad ..ale pevně doufám, že to tentokrát dopadne dobře …

Kristýno ..ahojky …já se vdávala v 5 …
určo to zvládneš …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.09 20:42

Kristýno to máte teda dobý s tou svadbou, ale co vždyt je to jedno, zda budeš už v sedmým, hlavně aby ta svadba vyšla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 08:38

trápeníčko

Ahoj holky, nevím, kam bych si trošku odlehčila ze svého trápení, tak třeba s tím tady některá z vás bude mít zkušenost.
Protože se u nás v práci plánuje hodně věcí dopředu a často musím vyjíždět na služebky a složitá jednání, řekla jsem svému šéfovi onu novinku zatím jen soukromě ( v srpnu bude mimi ). Šéf je spíš dlouholetý rodinný přítel, stýkáme se s ním i jeho rodinou už roky a roky spolu pracujeme bez větších problémů. Novinku přijal s nadšením a gratulací s tím, že je to tedy zatím neofiko a jen mezi námi. Od té doby zjišťuju, že za mými zády si domlouvá schůzky s mými klienty, neinformuje mne o docela zá:,–(ních věcech, moji práci začal dělat sám a já se trapně vykoktávám klientům po telefonu, protože vlastně nic nevím. Včera už jsem za ním zašla s tím, jestli se mu to zdá normální a co s tím sleduje. Mluvil se mnou dost odměřeně, resp. skoro vůbec, no a jak jsem pod návalem těch hormonů, tak mi ruply nervy a docela jsem po něm vyjela, že je to podraz a křivárna :( Večer mi až domů přivezl oznámení o udělení placeného pracovního volna na půl roku!!! Udělalo se mi hodně zle. Po všech těch letech dobré práce…Jsem šťastná za miminko a vidím, že v práci si asi mysleli, že na to nemám nárok.
Nějak jsem se rozepsala, omlouvám se za tu délku, ale trošku mi to pomohlo.
Pevné nervy a hodně dobré nálady vám všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.1.09 08:54

Ivuna ..tak to je fakt pěknej podraz ..a ještě k tomu od jak píšeš dobrého přítele …
tak hlavně si užívej těhu …ale vím, že to zamrzí

ostatní zdravím ..je horzná zima. .u nás - 18 ..a to jsme v patře ..dole asi bude i víc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 09:04

Jezinko děkuju, mimčo je teď nejdůležitější, ale vydýchávám to fakt těžko:(
Jinak tady máme taky pěknou zimu, do práce jezdím autem, tak mám kolikrát celkem staženou prdelku:)
Největší radost z toho sněhu má asi náš pes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.1.09 09:16

Ivuna ..není zač :wink: …jasně že to zamrzí i přes tu radost z mimi
a kolikáty jsi TT (nebo kdy máš asi TP)

Holky ..jinak bychom měly pomalu udělat nějakou tabulku, abychom měly přehled, kdo tu je a něco o něm a kdy má další KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.1.09 10:03

K doktorce jdu v pondělí, podle kalkulačky na netu bych měla mít termín 20.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.1.09 10:29

Pozdrav pondělní

Ahojky holky. Zdravim vás všechny při pátečním dopoledni. Včerejšek jsem téměř celý prospala. Není mi moc dobře.
Jinak Ivuš, co se týká práce ti nezávidím. Snaž se být v klidu. Ale vím,že to jde těžko. Také jsem tady holkám vylívala srdíčko.. A moc mi to pomohlo.
Jinak byl dotaz jestli to třetí chceme holčičku. Musím upřímně říct,že je mi to jedno,jen si přeji aby to dobře dopadlo. Kluci, hlavně ten mladší,by sice chtěl sestru,ale já si fakt přeju abychom byli v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí