Poradna duly
Jana Čurdová
Holky asi jsem debil, ale nevím jak mám vložit vy fotky… a to si myslím, že s pc celkem umím, takže prosíííííííím o radu.
Jinak my začínáme 10. týden ![]()
Ahojky,
Mondo jestli chceš vložit fotku do galerky tak tady je cesta: fotogalerie - upload obrázku - v galerii vybereš kat. diskuse srpňátka 2009 a vložíš obrázek. Jo a do nadpisu napiš svůj nick, jinak nebudeme vědět čí fotečka to je. Snad jsem to napsala srozumitelně. Když tak se ptej, navedu tě
jinak vítám novou těhulku Kristýnu (přezdívku jsem teď zapomněla
)
S tou délkou těhu jsem si to tak nějak myslela, ale do teď jsem nepochopila (za celé minulé těhu) jak je to s měsíci!!
To že tu máme zdravotnici je super, v mé domovské diskusi máme 2 doktorky a ty nám poskytují konzultace (zdarma
) takže super. Obrázku těš se ![]()
Tak jsem vám tam přidala dvě fotečky, ale vůbec mi nedošlo, že by také bylo dobré, vědět, kdo tam co vložil a protože nevím, zda-li a jak se dají popisky k fotkám předělat, tak jsem napsala do komentáře pod fotku, že je to ode mne. Příště se polepším.
Chtěla jsem vám tam ještě přidat ultrazvuk,ale nejde mi skener, takže až mi to večer přítel opraví, tak vám to tam šoupnu. ![]()
jo a jěště mám dotázek na jezinku nebo na kohokoliv z vás. Já jsem trošku blbec. Co je SZ… soukromá zprává? ![]()
jo holky ja se s vama pro dnesek loucim musim letet mam zkouskovy a dnes mam 2zkousky takze zase nic nestiham.Ach jo.tak se tady mejte a at vas miminka moc nezlobi.
![]()
Lost - držím palce ať zkoušky zmákneš!!
Kristýna - krásný fotky moc vám to sluší ![]()
Tak už se mi konečně podařilo vložit taky fotky.
Jednu z našeho prvního UTZ (skener bohužel nemám tak jsem to vyfotila, ale ještě tam není nic moc vidět, už se těším na další UTZ, to už snad bude víc připomínat mimi).
Druhá je naše společná je to ještě z léta s mažílkem a naším psím miláčkem ![]()
No nic jdu něco dělat, mám tady hromadu želhení ![]()
Zatím papa
monda - to tě docela lituji. Já jsem včera žehlila celý den… skoro.
Na dnešek jsem si naplánovala úklid koupelny ale zatím jsem umyla jen záchod. Jsem nějaká líná.
Dík za radu. Už jsem zase chytřejší. ![]()
Holky hodila jsem do galerky jednu fotky naseho Eldorada.Je to uz starsi fotka musim orezat novejsi a pak to sem hodit.mejte se.
![]()
Ahoj,
už se konečně zapojím do diskuze
já vás vždycky dočtu a pak mě ta moje dračice vytrhne a já zapomenu co jsem chtěla
![]()
Vítám nové těhulky,je fajn,že se takhle rozrůstáme ![]()
Jinak já jsem pořád nějaká nastydlá,teda už to není nic strašnýho,ale rýmu mám pořád pěknou,ale kašel už je lepší,tak snad to mimi neublíží,to je jak naschvál před těhu nic a zrovna ted ![]()
Holky,já musím taky žehlit,už se do toho kopu tři dni a vůůůbec se mi nechce chjooo,já to tak nemám ráda,ale už musím pač bychom už neměli co na sebe
![]()
Půjdu se mrknout na fotečky do galerky,to já ráda prohlížím a budu se snažit taky něco vložit ![]()
monda,krásnej hafan (je to leonberger??),já jsem taky na velké pejsky,ted máme doma půlroční štěně bullmastiffa,tak je o zábabu postaráno,je to mazlíček
Lost,máš krásnou holčičku,taky budete mít doma veselo,vid? ![]()
no koukám že opravdu většin a z nás pytlíkuje školu
a lost - ty máš ještě mimínko
to budete mít fakt veselo
já už chci takýýýýýýýýýýý tlusťoučký, růžovoučký, voňavoučký ![]()
ale fotečky máte moc pěkný holky
taky sem budu muset nějakou dát ![]()
lost - to je opravdu nádherné mimi. holky já už se tak těším.