Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
13.1.09 12:28

Jůůů, to je boží mimčo :D Moc pěkná fotka!
A prcek v bříšku, no nádhera!
A ten hafan, to je taky moře lásky, náš blázen má 40 kg a když na mě ťápne, tak mám co dělat, psisko jedno bláznivý:)
A žehlení mě čeká dnes taky, zrovna jsem si tady dělala plán na odpoledne. Pokusím se dokopat ještě k závinu, slibuju ho už týden a je škoda těch jablek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.1.09 12:29

Jůůů, to je boží mimčo :D Moc pěkná fotka!
A prcek v bříšku, no nádhera!
A ten hafan, to je taky moře lásky, náš blázen má 40 kg a když na mě ťápne, tak mám co dělat, psisko jedno bláznivý:)
A žehlení mě čeká dnes taky, zrovna jsem si tady dělala plán na odpoledne. Pokusím se dokopat ještě k závinu, slibuju ho už týden a je škoda těch jablek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.1.09 12:29

Mám to nějaké zamrzlé, tak proto 2× :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.09 12:53

Ježiš holky já vůbec nestíhám, vy píšete jak divé.

Mám v tom teď zmatek, čí je co, který pes je čí, a čí je to dítě, no fakt v tom mám zmatek. :D

Obrázku na ten první kombinovaný test už jsem objednaná, na krev jdu asi teď ve čtvrtek při kontrola a na UTZ 2.2. No a na genetiku jsem se zatím nedovolala, ale prý má ta doktorka ord. hod. pondělí a čtvrtek, tak ve čtvrtek se snad dovolám.
Jo a na rizikovém v Motole jsem nebyla, letěli jsme přímo na por. sál, praskla mi totiž voda, proto ten vrtulník, chtěli aby se malá narodila v Praze a na prvorodičku porod taky super, je sice pravda že si z něho už skoro nic nepamatuji, jen to že jsem věděla že malá se musí narodit, ale zároveň jsem nechtěla aby se narodila, u Fallota prý záleží co se stane až se dítě poprvé nadechne, tak že podvědomně jsem měla strach. No a voda mi praskla 14.30 a malá se narodila ve 3 hod ráno a to ještě tím stylem, že do mě rvali kapačky aby ten porod trochu přibrzdili, chtěli aby se malá narodila až ráno, až tam bude pořádný personál na kardiu, kdyby bylo třeba, naštěstí hned po porodu třeba nebylo.

Jsem se zase rozepsala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
13.1.09 13:01

Tak by mě holky docela zajímalo odkud která jste. Jestli tu třeba nemám někoho poblíž a nebo nebude rodit ve stejné porodnici jako já.Já jsem z Českého Brodu a přemýšlím jestli rodit v Motole (trošku protekčně, ale z ruky) a nebo v Kolíně (ten zatím vede).
Doufám, že nejsem až příliš zvědavá.
Jinak mise splněna koupelna uklizena. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.09 13:08

Kristýno já teda doufám, že už v Motole nebudu muset rodit. :D
Uričtě pokud bude vše OK tak budu rodit ve Frýdecké nemocnici. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
13.1.09 13:10

Já jsem z Bolky, ale rodit budu asi v Kyjově, v tomhle mám ještě úplný zmatek :(
Gratulace k uklizené koupelně, pokud dnes vyžehlím ty Himaláje, tak si snad koupím nějakou roztomilou zbytečnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
13.1.09 13:21

Ahojky při úterku …
Vau ..vy jste se dnes nějak rozpovídaly

Pajk ..v pohodě ..jasně ne vždy se dá všechno dočítat …a kór s malým prckem v zádech
Jinak s tou galerkou to byl fajn nápad 

Obrázku …vau ty si ale ranní ptáče …
Jinak s tím lactobacilem to zkusím ..už jednou jsem ho brala- myslím že i to značku a dělal mi dobře na trávení .

Ivuna ahojky.. klíďo se ptej …on ti to někdo přeloží
Jinak s tou prací mě to mrzí ..já pracovala až skoro do porodu a měla jsem úžasnou partu, že se mi pak domů vůbec nechtělo 
Drž se a mysli na mimi ..ale věřím, že to bolí …

Ibbu ahojk
Jsem ráda, že na mě s tou tabulkou nepospícháte 
Jinak já bulim s Ondřejem i u pohádek ..naposled u Shreka a to na něj koukáme skoro každý den …
Jj 10 + ,,,to je už 11 TT

Lost ..ahojky a vítej …
Když bude chtít dám tě těž do naší budoucí tabulky, kterou mam v plánu velmi brzy udělat 

....... mě taky čekaj v pá zkoušky a tak se jdu učit ..
Jo prádla na žehlení tu mam také dosti…ale to musí počkat …
Jinak do té tabulky můžem dát i bydliště ..ale to už je na vás …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.1.09 13:23

Holčiny vyplňte si nahoře v nastavení, kde bydlíte, bude se to pak vzdycky automatiko objevovat u vaseho nicku :wink:
Tak a ještě se jdu podívat na ty vaše fotečky, jestli najdu tu galerku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.09 13:38

tak te´d sjem zase napsla naprosto úchvatn a smaozřejmě velmi vtipný příspěvek a neodeslal se mi protože mi kleknul net :evil:
no tak už nic vtipnýho nevymyslím, ani nevím na co jsem reagovala :lol:

ale už jo, na Katy - že mám taky ve vašich zvířátkách taky trochu hokej - a hlavně jste mi holky Moniky a Kristyny zamotaly hlávku:( ........ :lol:

ikdyž zrovna Katky hafanky si pamatuju a pak knírače od Moniky :?:

no a jinak děti si dejte pěkně do metříku! - ať je to na první pohled jasný :lol: (a nemám v tom hokej :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.09 13:40

jo a ještě jsem vám chtěla poblahopřát, že jste holky tak nechutně akční :evil: nechápu :lol: :lol: :lol:

já dosesmolila esej na zkoušku z AJ a ještě ji musím nabušit do kompu - a to už se mi tááák nechce :( , a poslat ji mistrovi do školy - chjo… jak já bych chtěla být akční!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.1.09 13:42

Holky, ja se do ty fotogalerie nemuzu dostat, furt se to jen nahrava a skutek utek :evil: to je tu stejne jako s editaci, neco posles, zjistis, ze to chces upravit, upravis, chces to poslat znova a pak se to nahrava a nahrava, az to po ctvrt hodine vzdam a necham tam to puvodni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.09 13:44

Obrázku, zkus o stránku zpět - je tam přímo odkaz třeba ti to půjde …

a já jsem si to dala mezi oblíbené abych to pak nemusela hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
13.1.09 13:45

** Jo devcatka ** a mam takovy pocit, ze temer vsechny, vyjma Ivu studujete… snad tady z vas nejsem nejstarsi? :lol: 8) 8) 8)
Me je 30, mozna bysme to mohly i pripsat do podpisu, at mame jasno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.1.09 13:51

Obrázku to nevím, ale třeba já to mám práce a při tom studium - a myslím že i holky - takže věk není směrodatný :lol:

a vůbec neřeš léta, to je zbytečný , všechny jsme mladý, protože budeme mít malililnkatý miminka a např moje ex-spolužačka co začala v 17 bude moct být v 35 s přehledem bába a já budu ještě vodit děti do školky :lol: - prodloužíme si mládí, no ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí