Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Zuzko. Gratuluji k úspěšné kontrole.
Co se týká léků,beru obojí. Ascorutin je neškodný,je to ale volně prodejný lék a ty jak mi potvrdil doktor,mají ve většině případů napsáno že se nemají v těhot.užívat…
Jinak koukni na www.porodnice.cz už jsem to tu dnes psala,do vyhledávače napíšeš název léků a vypadne ti mnoho odpovědi…k tématu. Odpovídají lékaři,není to diskuse. Tak se tam když tak koukni.
Jinak přeji všem i těm do bříška dobrou noc.
Lendy, odkaz je skvělý! už jsemt am brouzdala ![]()
také vám všem dobrou krásnou sladkou noc!!!!!!!
Ibbu: tak to jsem si dala - přijala jsem tvou výzvu a vrhla se na metřík… tolik krve a potu jsem dlouho necedila, ke konci jsem si už chtěla i vyrvat vlasy a omlátit monitor o zeď… až se to najednou povedlo a metřík se vyloup - sice provizorní, ale už nemám sílu s tím něco dnesak dělat. Asi nefungovaly stránky, ze kterých jsem to kopírovala, jinak jsou to akta X
ale zvítězila jsem a můžu jít konečně vyvenčit nebohého psa
Lendula: díky moc za informaci o ascorutinu, sice jsem nejprve jásala, že do sebe nebudu muset cpát nic kromě Utrogestanu, ale co bych pro toho cvrčka neudělala… pošlu mu to tam dolů, ať se s tím popere
aspoň se nebude nudit a může se vesele cachtat a užívat si lékařské péče. A to ještě ani netuší, u jaké bude pojištovny ![]()
dobrou noc a my jdeme s pejskem do mrazu
Holky zdravim.
Zuzko hlavne ze jste v poradku.Chapu te naprosto tehotenstvi neni vubec prochazka ruzovou zahradou.Clovek se nema stresovat ale ty vysetreni jsou fakt hrozny ale drzim nam vsem palce at na konci kazde ko mame jenom dobre zpravy.Drzte se.
![]()
Jo a stim metrem sice docela s pc umim ale zkousela sem ho sem dostat a vubec se mi to nedari jsem nato leva tak az budu mit po zkouskach a klid tak to zkusim jeste jednou.jestli mi nekdo napise navod jako pro blbce budu moc rada.Ja zkusila navodu a nic.zuzko proto klobouk dolu.
![]()
Ibbu jo a jeste myslim s tim pichanim taky jsem se vzdy vylekala kdyz me pichalo v podbrisku.Ale myslim ze dokud nespinis nebo nemas nejaky zbarveny vytok tak by to melo byt v pohode.
Zdravím vás holky po ránu
Zkoušela jsem si taky přidat ten metřík, ale jsem asi …
prostě mi to nejde.
Hmmm, nevím jak to děláte ale mě to šlo hned na poprvé, ani jsem nad tím nějak nepřemýšlela.
Jinak tady je popis jak se dělají metříky, tak zkuste kouknout tam, možná vám to pomůže.
Ahojky. Díky za návod.Já jsem to zkopírovala celé, ale se to nezobrazuje. Tak někde to mám blbě, až budu na PC tak to zkusím znovu. V mobilu to nejde.
Ahoj holky:)
Tak je fajn, že kontroly probíhají ok, bolesti v podbřišku mám taky, ale údajně je to běžné, tak bych byla v klidu.
I když dnes ráno mě můj drahý tak naprdnul, že jsem musela sežrat čokoládového Mikuláše, co zůstal opuštěný v práci
![]()
Což mi zase připomnělo, že se musím objednat k zubaři…no samé lepší dneska, opravdu ![]()
Ahojky,
dneska jsem už od rána aktivní, byla jsem nakoupit, uklidila jsem nádobí a teď už se mi ale zas nechce nic dělat… ach jo
Ještě musím dodělat nějaký věci do práce, ale přece jen to člověk dělá aspoň doma v klidu.
Včera jsem si koupila od Hippu čaj pro těhulky a je výbornej, mám totiž problém s tím co mám pořád pít, po normálním ovocným čaji je mi blbě, černej nemůžu, to bych nešla týden na záchod a samotná voda se taky omrzí že…
Monda ty jsi teda po ránu aktivní, to já zatím ještě nic neudělala, teda jo, dala jsem Tince snídani a sama jsem taky posnídala, no a teď se k ničemu nemůžu dokopat, jsem líná dát i nádobí do myčky. ![]()
No a taky bych měla asi začít vařit oběd, jen že mě se tak neeeeechce. ![]()
A dneska mě taky čeká kontrola, jdu na 15.15 hod., doufám že bude vše ok, už aby nás ti prcci kopali, to pak člověk ví že je vše v pořádku. ![]()
Ahojky
jen jsem přišla pozdravit. Včera večer jsem psala příspěvek, ale máme doma tak zamražený net, že se to stejně neodeslalo.
Jen k tomu píchání v podbřišku, to by mělo být z roztahování dělohy. Taky to občas mám, a dr. mě tím uklidnila. Přesně jak píše Lost008, pokud není špinění, nebo nedejbože dokonce krvácení, tak je to v poho.
No nic, jdu pracovat. Papa
Zdravím ve spolek.
Taky se přidávám k píchání v podbříšku a tak všude kolem. Na mě to taky občas padne. Docela pravidelně večer. Ale vždycky to zase po nějaké době přejde, takže se s tím netrápím. Jo kdyby to bolelo pořád a hodně, tak by mi to vrásky asi taky dělalo, ale zatím je to v pohodě.
Hlavně když se nešpiní nebo nekrvácí. Jinak taky jsem párkrát už špinila, ale vždycky jen chvilku. A většinou ve spojení se stresem…velkým stresem. Říkala jsem to dr. a ten mi říkal, že to může být a pokud to přejde, tak je to dobré. Ale utěšovat se tím nebudu a kdyby ještě někdy něco, tak šup k doktorovi. Jistota je jistota, že?Jen jsem vám tím chtěla říct, snažte se být v pohodě a nestresovat se. ![]()