Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
15.1.09 12:21

Lendula no super, gratuluji k úspěchu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
15.1.09 12:47

Lendula :potlesk: u nás se říká: když tě mouchy napos… tak z tebe ještě něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.1.09 12:50
:oops: :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.1.09 12:56

Metříky docela snadný mi přišel ten můj, tak si můžete kliknout na ten název nad ním (lilypie) a i když byste neuměly anglicky, tak to jde vydedukovat - nejdřív si vyberete metřík (nahoře set 1,2,3), potom pohyblouška do metříku, budou se vám tam ukazovat ty různé varianty, můžete to střídat. Pak už jen vyplníte data - termín porodu(je první) a kdy byla poslední MS. Vylezou vám asi tři okna s různými linky, ten správný je myslím ten prostřední (URL). To okopírujete (zamodříte, pravý tlačítko na myši - kopírovat) a tady do Nastavení do podpisu pravým tlačítkem na myši vložíte. A je to ;-)

xxZuzi já jsem brala Duphaston, to je celkem to samý jako Utrogestan, a pro případ, že bych zase zakrvácela, jsem ale vyfasovala Dicynone. Naštěstí jsem ho nepotřebovala. Moje gyndr. říká, že vesměs tyto léky (především Ascorutin, který bych fakt nebrala) jsou v případě, že miminko není zdravé a je tam něco špatně - naprosto k ničemu.
Duphaston mi ale napsala, protože ač vím, že funguje spíš jako psychický lék, tak jsem ho radši chtěla, a já ho poctivě až do teď brala. I když prý v podstatě funguje jako placebo. Ale zase nebrat ho, to jsem nějak nechtěla - a uškodit nemůže 8)

Bolesti v podbřišku já tedy spíš pociťuji občas takový jako pálení (roztahování? dělohy) a slabý pocit, jako bych to měla dostat. Ale není to moc časté.. jinak nějaké výrazné píchání, to ne…
Zato včera večer jsem měla takové bolesti spodního břicha a pálení střeva po průjmu, a vnitřní zimnici, že jsem ležela nalepená na Milanovi, klepala se a tekly mi slzy, jak jsem se bála, aby to mrňouskovi nějak neublížilo :( kdysi jsem měla se střevama docela potíže, byla jsem i na kolonoskopii, ale uzavřeli to jako dráždivý tračník. a včera se to nějak vrátilo, bylo to strašný :( naštěstí jsem se z toho vyspala. snad už se mi to nevrátí, začala jsem užívat Lactobacily 5 od Swisse, tak snad se mi to zatracený zažívání upraví…

Jdu dnes ke gyndr, tak snad bude vsecko ok. Jdu se jí hlavně vnutit se svojí pánví :lol: ona se ke kontrolám zatím nějak nemá, byla jsem u ní jen 5.12. a pak ten Gennet, tak si jdu nechat napsat neschopenku a při té příležitosti ať mi jí kurňa změří, později už je to nepřesné. A pamatuji si, jak jsme vždycky na riziku krafaly, když maminy neměly od obvodní změřený pánevní rozměry :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.1.09 13:00

Ještě ad metřík teď jsem si na to zkusila kliknout a kdo nevládne angličtinou, tak nejdřív si musí vybrat nahoře Expecting a baby - pak full size ticker a pak uz jdou ty kroky jak jsem psala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
15.1.09 13:11

Obrazku diky zkusim to docela jasny mi to prijde no a kdyz to nesvedu tak me klepne.ted ale mrnous bude vstavat tak pockam az bude vic casu.Tak doufam ze ze me taky neco bude. :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.09 13:27

Obrázku já jdu dneska taky na gyndu. Doufám že vše bude OK.
Musím s doktorky vytřískat to doporučení na genetiku, už jsem objednaná, jdu příští týden ve čtvrtek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
15.1.09 13:46

Tak ty občasný bolesti podbřišku mám tady, ale ze začátku to bylo horší, teď se to dá vydržet.
Já měla po svátcích střevní chřipku, šílený křeče v břichu, to jsem se taky bála o mimi…

Dneska je den, babička svalila a odvezli ji do nemocnice, má hroznou osteoporozu (řídnutí kostí) tak má promáčknutý koleno ach jo :cry:
Tak se jen bojíme co bude…naši tam dneska jedou tak budeme vědět víc.

Kolem 5 se nahlásila švagrová s děckama na návštěvu, už u nás fakt dlouho nebyli, tak se celkem těším, musím to tady dát trochu dopořádku, sice nežijem v chlívku, ale něco na uklízení se tady nejde…
Začínaj mi vycházky, půjdu ven se psem a pak se na to vrhnu.

Všem co jdou dneska a nebo v nejbližší době na kontrolu držím palce ať jsou mimísci OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
15.1.09 14:12

Ahojky ..jen nakukuji …zítra mam zkoušky … :?
vau …tak tím pícháním v podbřišku to mam také …asi fakt se děloha roztahuje a pravidelně večer nafouknu jak balon :evil: a tak mě bolí břuch celý … :lol: už taky nevím co pít …ale teď mi chutná matoni a magnezie
přeji fajn den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.1.09 14:27

Ahoj,
taky občas vnímám bolest v podbřišku. A večer jsem jak balón…
Kouknu na ten čaj Hippo, co tady někdo zmiňoval (se omlouvám, že si nepamatuji), páč já už taky nevím, co pít.. :-( Miluju černý čaj, ale nechci ublížit teinem miminku, tak se snažím pít vodu, ale ulejvám se u toho, páč pak vždycky žbluňkám.. Tak zkusím ten čajík (ovocný nemůžu ani cítit).
Taky jdu s pesanem.. zatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
15.1.09 15:44

holky vypadá to že se mi konečně podařilo tak udělat metřík :D :D :D
Teď jen doufám, že se mi to zobrazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.09 16:27

Holky tak jsem právě dorazila s kontroly.
No nebudete věřit, ale od posledního UTZ jsme o 14 dní starší, tak že ne 9+6tt ale 11+6tt, tzn. že termín porodu se mi posouvá na 31.7.
Doktorka mi dává termín porodu jen podle UTZ protože podle mojí mensturuace by to absolutně nešlo, normálně jsem jí mívala tak 4-5 x za rok. :D
Tak že zítra musím rychle letět na krev kvůli tomu kombinovanému testu a taky potřebuji aby mě tam přeobjednali na ten ultrazvuk, páč 2.2. co jsem objednaná už by bylo pozdě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.1.09 18:53

Katy2, no to jsou věci.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.09 19:04

Moniko to teda jsou. :D Jsem na ní koukala jak vůl na nové vrata, ale měřila dvakrát a pokaždé to tak vyšlo. Teď si jen musím posunout ten první kombinovaný test, tak doufám že to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
15.1.09 21:44

Katy podle UZ nám prcek taky vyrostl o týden víc, než by měl být ;-)
Ale je pravda, že první UZ se dělal na „horším“ přístroji než ten druhý, v Gennetu. Je to hodně velký rozdíl, když jsem dneska koukala, jak mi dělá gyndr. krátký UZ jestli je mrňousek ok, na tom starším obyč. stroji… Nebyl tak krásně vidět jako v Gennetu, takže přesnost měření je určitě vyšší na lepších UZ…

Ta dnešní kontrola u gyndr. mi dopadla dobře. byla to docela legrace, potřebovala jsem po Kristýnce (moje gyndr. je moje kamarádka, původně kolegyňka z Motola) neschopenku pro úřad práce, aby mě nehonili po pohovorech. Akorát teď jsou ňáké nové papíry, místo 3 či 4 jich je 6, špatně se propisují a jsou prostě trochu jiné a byla jsem první, komu jí psala, tak s ní trochu bojovala ;-)

A já jsem se zatím obsluhovala - změřila jsem si tlak, do moči si strčila papírek a odečetla, změřila jsem si pánevní rozměry… :-D
Pak jsem jí ještě poprosila o poslechnutí mimča, protože jsem měla blbý pocit z toho včerejšího průjmu a bolestí břicha - akorátže ona nemá dopplera (přístroj na poslouchání ozev), že stojí dost peněz, a tak mi udělala krátký ultrazvuk - mrňousek byl ok, srdíčko tlouklo, hověl si jako pohodář… :-)

V H+M jsem dneska koukala na kalhoty, už mi začínají být těsný.
Jediný, který se mi tam líbily, byly béžový manšestráky, jenže jen ve velikosti 48, což na mě plavalo :-(
Jinak všechny ty kalhoty tam, vyjma džín, jsou z příšerných nepříjemných materiálů… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí