Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
654
19.1.09 19:36

Ahojky všem. Ráda bych se k vám přidala. Jmenuji se Marketa. Už pár dní k vám nakukuji ale čekala jsem až jak mi dopadne dnešní KO neboť poslední těhotenství mi nedopadlo dobře. v 8 tt mi bylo těhotenství přerušeno nebyla srdeční akce. Nyní vše v pořádku srdeční akce byla termín porodu vychází na 28.8.2009.Jinak už mám 11 letou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.1.09 19:45

Ahojky, vítám tě mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.1.09 20:37

ahoj holky, zdravím nováčka :lol: a přeju aby bylo vše jak má být :wink:

Monďo vy už jste taky pořádný, co? :lol:

Jezi, jsi šikula! díky - a časem tam třeba ještě něco přidáme :wink:

Kristy jak psala Monďa třeba se mamina změní s miminem a pak máš nás tady - na vykecání je to úplně super!!! :D

A Ivy, ze skorotchýně si nic nedělej :D ony už jiný nebudou - já jsem vdaná skoro 7 let a teprve poslední dobou si ujasňuje co může a do čeho už jí nic není 8O a to budeme „školit“zase znovu až se narodí Helča :lol: protože tchýně bude „záškodník“ :lol: :lol: :lol:

jinak ale teď tu byli s jejím přítelem na návštěvě a koukali se mnou na kočárky - můj vysněný kočár už asi neseženu :cry: ale Milan se nabídnul že se mi podívá v Pelhřimově! no je skvělej - chlap a sám půjde po kočárech! to on je takové „pintlich“ na všechno, tak on mi všechno přeměří a vyzjistí aby dobře bylo :lol:

to jsem se rozkecala co? 8O

jo a musím se pochlubit - dnes byla zk. za 1 ! 8O ani nevím jak :lol: (to ve středu to bude větší „sranda“)

tak zatím paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
20.1.09 07:45

Dobrá ránko dámy:)

MarkyS: vítej mezi náma a gratulace k mimísovi
Ibbu: šilkulka, za zkoušku plácám po zádech, jen tak dál!
Mondi: to je fajn, že kontrola je ok, já jdu až 3.2. A na borůvky si přijeď, roste jich tady mraky. Akorát až v červnu, takže se s bříškem budeme koulet po lese za borůvkama :lol:

Jinak jsem zjistila že mám o kilo méně, to jsou ty moje večerní nevolnosti, od šesti do sebe nedostanu kus jídla, max. rohlík nebo banán a to se musím dost nutit :( Přitom kalhoty už dopínám hůř. Už aby to skončilo, ufff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
20.1.09 09:08

Dobré ránko :D

holky některý z vás jsou tady ze zdravotnictví chtěla jsem se zeptat jaký je normální krevní tlak? Já se v tomhle neprosto neorientuju, včera mi naměřili 105/65 a manža s mámou říkali že je to dost nízký, tak já nevím…

Ibuu - gratulace ke zkoušce jsi šikulka, já už bych se asi nenaučila nic :)
Jinak na ten kočárek zkus kouknout na netu, tam by se možná dal sehnt.
Jestli to není tajemství jaký to je? Jsem hrozně zvědavá :)

Ivuna - což o ten sběr borůvek to bych nějak zvládla, ale já mám panickou hrůzu z klíšťat, vždycky když jdu někam do přírody, tak se pak doma aspoň 4× prohlížím, kamarádka byla těhotná loni v létě a měla boreliozu, toho já se bojím normálně natož teď. Doufám že ty potvory letos vymrznou. :evil:

Co se týká tchýně, tak u nás to taky není zrovna ideální stav. Moc se nevídáme a to bydlí taky kousek od nás. Před svadbou bylo dost dusno, ale poslední dobou se to snad stabilizovalo. Uvidíme co bude časem…

Jdu si dát něco dobrýho k snídani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.1.09 09:14

Taky zdravím po ránu.
Ivu nic si z toho nedělěj že jsi schodila kilo. Já už mám dole dvě a to mi není už ani tak špatně, ale prostě nějak to jde samo dolů ani nevím jak.
A kalohty stále dopnu, ale bude to asi tím, že od července jsem schodila 17 kg, tak že teď mi bude dlouho vše dobré. :lol:
Jinak všem co byli na Ko gratuluji.
Já jdu ve čtvrtek na geneticku a na ten ultravzuk k tomu kombinovanému testu v prvním trimestru, tak doufám že na obojím bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.1.09 12:27

Ahojky ..

Ibbu ..gratulace ke zkoušce a pokud jsem na jiných stránkách dobře postřehla :oops: ..tak i gratulace k narozeninám a přání všeho nejlepšího ..a splnění všech přání :srdce:

MarkyS …ahojky a vítej mezi námi …a přeji aby už tentokrát bylo vše OK

Katy ..vau 17 Kg za tak krátkou dobu 8O

ostatní zdravím .a jdu se opět učit :? až uspím divocha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.1.09 14:00

No Jezinko, prostě to šlo nějak samo, omezila jsem především pečivo a tučná jídla a kila letěla dolů, ale asi i proto, že jsem fakt byla dost tlustá, vždyť i tetď mám ještě 92 kg, ale to teď nějak neřeším, teď je mi to fuk. Jediné na co si dávám bacha je na sladké, protože kdybych začala jíst hodně sladkého, tak je mi jasné že kila poletí na horu rychle. ALe jinak jím už teď normálně, pečivo už taky, sice ho jím fakt málo ale jím. Dám si třeba tak max. dva cereální rohlíky za den, ale vůbec mi to nechybí. Jím hlavně ovoce a zeleninu. :D

Monda ten tlak je nižší, ale zase nějak extra nízky není, teda aspoň já si myslím. Já u Tinky mívala tlak běžně 100/60 a nikdy mi neříkali že bych ho měla nějak moc nízký. Jediné co mě občas trápilo bylo, že se mi točila hlava, tak že jsem věděla že mám nižší tlak. :lol:

Ibbu gratuluji ke zkoušce, jsi fakt šikulka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
20.1.09 18:53

Ahoj holky. Děkuji za přivítání. Taky doufám že už to vše bude OK. myslím že už jsme si s přítelem veškerou smůlu vybrali. jinak ještě mě je 31 ( teda za 14 dní bude) přítel má 37. Hrozně se na mimi těšíme. Taky vám všem přeji ať vám mimíska rostou a jste v pohodě.
Ibbu koukala jsem že jsme krajanky já jsem z Pelhřimova a jak si psala o tom kočárku tak nevím nevím ale u nás nic moc výběr. Tady skoro všichni jezdí naopak do Humpolce. jinak gratulace ke zkoušce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.1.09 19:17

holky ahojky!!!!

vy jste na mě tááák hodný - takhle mě už nikdo nechválí - až se červenám :oops:

Jezi, ty jsi holka všímavá :lol: - děkuji za gratulku :)

A Katy - ty teda jedeš! takovejch kilo 8O no popravdě, já doufala že před těhu zhubnu, mám totiž 93 kilo :oops: :oops: :oops:
jinak tady se chlubím co jsem si vybrala a na net-obchodech ještě jsou ale uvidíme
 http://www.lovelybaby.cz/foto/66/3.jpg

já nechci plašit moc brzy ale do tohohle jsem se fakt zamilovala a je to loňská kolekce, tak to je jen do vyprodání zásob :( ale asi si ho fakt zaplatím a nechám v krámě … myslíte že jsem praštěná, takhle brzy? (ale vážně!)

jinak Marky, no v HU mě pán docela nasr… za tuhle kombinace chtějí tak cca 14500-15900,– a on si řekne 19000!!!!! :evil: a hlavně má jen vybraný značky a moc toho není …

ale v JI je velký obchod (to jen tak pro info :lol: )

holky, omlouvám se že to sem tahám už teď, ale jsem hroznej řešič :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.1.09 19:37

No Ibbu tak to výchozí váhu máme témeř stejnou, já mám teď 92 kg. :D

Kočárek je teda moc pěkný, no já ještě něvím jaký budu chtít, teda něco by se našlo, ale ty ceny, no hrůza.
Budu potřebovat něco fakt jednoduše skladatelného, lehkého a hlavně praktického, když budu mimi tahat každý den sebou do školky s Tinkou, tak abych se s tím kočárem pak nenadřela jak ho budu vytahovat a dávat do auta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.1.09 20:48

Ahoj Holky. Já mám dneska takovou radost, že jsem to vaše povídání pročetla rychlostí blesku a šup, honem vám napsat. Jo, ještě jsem si k tomu psaní udělala ovesnou kaši. 8O

Takže byla jsem dneska na kontrole a odběry, které mi dělali minule, dopadly suprově. Taky mě pan doktor uděla ultrazvuk a mimísek se tam tak moc vrtěl, že měl co dělat aby ho sobě i mě vyfotil (takže fotečky máte ve fotoalbu). Je to pěkný čipera. Jinak je 45 mm veliký a úplně úžasňoučký, takže jsem se u toho málem rozbrečela dojetím. :lol:

Pak jsem byla ještě na EKG a to dopadlo taky dobře, takže u lékařů pohodička. Jinak jsem konečně vyřídila nějaké pochůzky po bankách a resty v práci, takže mám radost, co jsem všechno zvládla (už jen proto, že jsem poslední dobou strášně líná). Ale musím přiznat, že mě celý den vozila drahá polovička autem, takže to bylo jednoduší a moc pohodlné. :wink:

Taky jsme byli v Chiccku na kukačce a když už byl tak fajnový den, tak jsme broučkovi koupili první hračku. :wink:

Tak a to je vše. Jej, já se rozjela. Držím palce, ať máte taky takové super kontroly a děkuji za povzbuzení, při tom mém nesváru s mamčou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
20.1.09 21:02

Krásný dobrý večer,

tak kočárek my naštěstí řešit nemusíme, máme jeden plonkovej v rodině a před 3 lety byl móóóc drahý, takže pro nás bude luxusní i teď. Jen je od hlavy až k patě (tedy od předního kolečka po zadní kolečko) červený, takže je mi jasné, že mi v břiše plave kluk :-)

Jinak se chci poptat, jestli na tom náhodou nejste některá jako já - už několik dní si připadám úplně natvrdlá, skoro se divím, že trefím do kanceláře. Skoro jako bych reagovala jen na teplo a světlo… Od rána mi všechno padá z rukou, šéfa jsem málem zlila kafem i s jeho návštěvou, pak po mně něco chtěl a musel to trpělivě zopakovat 3× - zírala jsem na něj, chápavě přikyvovala a usmívala se, ale abych se sebrala a podala mu to, o co mě žádal, to ne. A na obědě mi servírka diskrétně sdělila, že v Bratislavě sněží, což jsem nepochopila a raději jsem ji odignorovala a nechala smutně odejít. Teprve pak mi kamarádka musela „přeložit“, že se mě ta chudinka ptala, zda to jídlo chci s rýží. A tak je to se vším. Dokonce mám problémy na pokladně spočítat stravenky, můžu na ně koukat třeba minutu a nejsem schopna 100% říct, jestli na 240,– potřebuji 3ks nebo 4ks stravenek v hodnotě 80,–. Smutné je to :-) Asi se nám narodí malý génius a čerpá si z mamči IQ do zásoby.

Jo a v porodnici (kam jsme se už raději přihlásili teď, neb mají pořád plno) jsem excelovala v těhotenské poradně. Chvíli před tím mě rozesmála fotka na těhotenské průkazce - máte asi každá jinou, ale na té mojí je obličej mimča, kterak spí a pod hlavou má složenou ručičku - jenže z jiného úhlu pohledu to vypadá jako bosá noha dospělého člověka, resp. nárt. A mě a přítele to tak rozesmálo, že jsem vstoupila do poradny v takovém stavu, že jsem lékaři sdělila jen důvod mého smíchu a že se chci registrovat. A dál jsem se už jen nekontrolovatelně smála. A na nějaké dotazy jsem už samozřejmě neměla sílu. No, možná mě registroval rovnou i na psychiatrii. To je tak vše, jsem zvědavá na zítřek :-)

Co vy, jak jste na tom? nebo jsem jediná v takové formě?

• Citovat
  • Upravit
506
21.1.09 08:14

Ahoj těhulky:)

Ibbu: Kočárek je moc hezký, občas se po něčem podívám, ale zatím na to nebyl pořádně čas a klid. Tak uvidíme, co za vozítko vybereme:)
Kristýna: gratulace ke kontrole, jen tak dál!
xxZuzana: Hihi, tak teda až tak to se mnou necvičí, ale dobrý bylo, když se mě kámoška ptala, ke komu chodím na gyn. a já si prostě nevzpomněla ani za zlatý prase, tak na mě zírala trošku divně :lol: Já spíš hýřím aktivitou tak od 6:00 do 16:00, to jsem schopná lámat skály a vůbec nevím, že bych byla těhotná. Ale navečer se mi rozhoupe žaludek a je po náladě. I když včera ( ťuk ťuk na dřevo ) byl konečně klid i večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.1.09 08:23

Aholky maminky s mimiskama v bříšku,
tak já jsem na tom s aktivitou úplně jinak, vstávání je šílené, pak jsem celé dopoledne dost aktivní, ale jak se naobědvám, tak to je můj konec, jsem unavená a hlavně hrozně líná. Pak už jenom odpočítávám hodiny, kdy budu z práce doma.
Holky úplně nestíhám zírat, vy už máte vybrané kočárky???
To já neměla ještě ani čas se po nějakých podívat na netu, jsem asi pozadu :D
V neděli odjíždím na týden na hory, tak už se nemůžu dočkat. O víkednu musím ještě přežít školu a pak hurá na hory.
Holky jak jste na tom s bříškama? Mám pocit, že už mi trochu jde vidět, pokud to teda není špek :D
Tak se opratrujte a mějte pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital