Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
21.1.09 20:11

Moni tak ať je brzy dobře! ať to dlouho netrvá

ale dneska je pěkně hnusný den a klidně to zhoršení může být i k tomu - já jsme dneska akorát mimoň a polehávám už asi od 6, zabrat nemůžu a čučím tady do monitoru :lol:

ale mě je tady s váma moc dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
21.1.09 20:23

Hoky dík, už je mi celkem dobře, dneska jsem měla i hodně nízký tlak, v noci se mi zdály hrozný kraviny, tak celej den stál za prd…Snad bude zítra líp…už to bylo poslední dobou lepší.

Katy 2 - zítra držím moc moc palečky, aby bylo všechno v pořádku.

No ten náš závislák to je děs, i když je nu nás kamarádka se psem a hrají si spolu a já jdu domů vařit kafčo tak Áju přestane hra zajímat a sedí u dveří než panička příjde, je to silná závislost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.1.09 20:26

holky, vy si teda s pesanama užíváte :lol: ale je to fajn pocit, když vidíš že tě to zvíře oddaně miluje :)

holky, já už chci aby bylo léto … :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

nějak se nemůžu dočkat … sice mi to kazí představa státnic a učení, ale pak zase bude odměna veliká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.1.09 20:35

Ahojky všem.
Tak mám dnes den blbec. Ještě že už končí. podařilo se mi zavirovat PC jště že máme 2 a pak jsem totalně zvorala večeři.
Katy2 přeji ať ti to s pejskem dobře dopadne.Mám taky psíka a vím že když mu něco bylo tak sem vždy byla vyplašená.
Ibbu kočárek vypadá pěkně.Já to zatím neřeším :P Co se týká nevolnosti tak s tím problém nemám. Já nějak ztratila chuť k jídlu úplně musím se nutit abych něco snědla.
Chtěla sem se zeptat jak se dávají ty metříky a ty popisky? Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
21.1.09 20:37

jééé léto a teplíčko na to já se hrozně těším, já miluju vedro klidně 30 ve stínu.
Hrozně se těším až bude hezky, vezmu si snídani, obídek i večeři ven na terásku to mám hrozně ráda, hlavně ty rána a večery. Grilováníčko, opíkání párků já chci lééééééééétoooooooooooo
Sice nejdem rovnou z kuchyně ven, musíme po schodech, bydlíme v patře ale to vůbec neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.1.09 21:03

Marky, klikni si na metřík některé z nás a tam tě to pak navede (ale asi anglicky) a výsledný metřík ti tam vyjede ve 3 adresách - tak musíš vybrat URL a musíš si to vložit do podpisu - to je v tvém nastavení

no zkus to a pak když tak písej dotazy - ale já osobně jsem s tím bojovala taky chvíli, než mi to šlo :lol:

Moni, já taky miluju sluníčko a všechno - a to chceme jet ještě začátkem července na dovolenou - jen ke Žďáru na podnikovou chatu - ale pohodička na chatičce, hospůdka hnedle vedle :lol: no tak jen mě straší že už se mi nebude chtít tak uvidíme - to teď nedokážu říct :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.1.09 21:13

Ibbu dík zkusím to ale já a PC nejsme zatím moc velký kamarádi :lol: . Dnes jsem to taky dokázala tím zavirováním :oops: .
Taky miluji teplícko. Taky miluji léto. Letos na dovču nepojedu. My každý rok sjíždíme řeky a letos už mám smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
21.1.09 21:53

hele Marky, uvidíš jak ti to půjde a když tak piš, tady ti každý pomůže :lol:

• no s tou vodou se ani nedivím :lol:

my jedeme za 14 dní na hory - máme to už od podzima zaplacený - ale s lyžováním mám pro letošek útrum :lol:

no ale jsem zvědavá jak to bude v tom létě - jezdíme tam už asi 6 let - a je to asi jenom 40km tak se uvidí jaká budu koule :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.1.09 22:08

Ibbu s tím lyžováním se nedivím. V létě tak maximálně pojedu ke kámošce na chatu která je 8 km od nás. Taky bych teď někam vyrazila už se doma nudím a to je teprv začátek :) . Už od vánoc jsem na neschopence a do práce už mě nepustí. Tak už mi z toho začíná hrabat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
22.1.09 07:53

Dobré ránko holčinky:)

Katy2 - tak doufám, že pejsinka bude brzo ok, ten náš blb zase včera zvracel jak o život, tak nevím, kde co sežral, ale ráno už byl zase pěkný rošťák, takže to asi nebude tak zlé:)
Mondi - díka za tip na ten veletrh, mám rodiče kousek od Brna a můj chlap je rybář, takže spojíme příjemné s užitečným, to je fajn:

A jinak, holky, já měla ranní nevolnosti večer, tak od 18:00, ale nikdy jsem nezvracela, spíš takový ten žaludek na vodě. No, mám dole necelý dvě kila, ale prý je to celkem normální. Začíná se to lepšit, jeden večer už mi bylo fajn a včera zase nicmoc:(
Kočárky jsem okukovala na netu, ale chci se v tom „pošťourat“ na živo, jelikož jsem absolutně neznalá věci:)
My se chystáme na chalupu v červnu, každý rok tam slavím narozky a jezdíme tam i s hafanem, je tam krásný rybník a lesy a moc příjemný vzdoušek, tak se už docela těším. Ta zima už taky leze na mozek:( Šéfík je pořád studený jak psí čumák…jako špek jsem dostala jednání na úterý od 16:00 do 20:00, je to 70km daleko, takže už vidíme, jak se pak hrabu domů, syčák jeden. Ale zas ve středu si beru náhradní volno, tak musím vydržet.
Holky, jdu snídat, dobrou chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.1.09 08:59

Dobré ránko,

teda Ivu ten šefík je fakt pěknej kre......., bych ho asi poslala někam.
Dovolená - no my letos nepojedeme asi nikde, říkám max. nějaké ty víkendovky s klubem a pesanama.

Za chvíli frčím na genetiku, tak držte palečky ať je vše OK a paní doktorka má pro mě jen dobré prognozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
22.1.09 09:59

Katy2 - jojo, je to blb, ale už kvůli mrněti se nechci nervovat, já jsem jinak hrozná držka, ale teď se raději držím zpátky a už to nějak doklepu :lol:
Akce s pejsanama jsou super, fakt se už těším, až bude teplíčko!
A držím palce na výsledky, určo je všechno ok:)

A já se jdu stydět, snídám jak dřevorubec a to mám zase hlad… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
22.1.09 10:05

Ahoj holky :-)
samozřejmě vítám nově příchozí (koukám Nikouse je z OV), takže Moravskoslezský kraj už je početně zastoupen, viď Katy2? :-)

Opět jsem si pročetla všechny příspěvky a strašně se mi líbil Zuzčin příspěvek o ztrátě IQ (v Bratislavě sněží :D). To je kouzelné :-)

Já tedy musím říct, že mi také některé věci docházejí později než obvykle. Navíc jsem pořád hrozně unavená, zkolí mě procházka i uvaření oběda.. To se pak ploužím bytem a snažím se se přemluvit, že se mi fakt spinkat nechce.. a ono chce.. takže se natáhnu a zchrupnu tak na 20 minut a jsem zase fit :-)

Jinak „ranní“ nevolnosti mě naštěstí nepotkali. Jen takové divné pocity, že teď už je to fakt ono a pohybuji se v prostoru „pár kroků od WC“. :-)

Kočárky řeším - neřeším. Hned jak jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, tak jsem na nějaké koukala, mám pár tipů, ale nic konkrétního.. :-) Ale také chci trojkombinace ( i když ségra schraňuje golfky po mém 2-letém synovci). :-)

Jsem se rozepsala.. :)
Tak zase někdy a opatrujte se maminky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
22.1.09 11:15

Ahojky,
Ivuna - manžílek je taky rabář? Ten můj je do toho fakt blázen, dokonce mají s kámošema svoje rybníky, to už není koníček ale posedlost :D, ale nevadí mi to, aspoň má nějakou smysluplnou zábavu…
To s tvým šéfem ti nezávidím, jak už tady někdo psal, je to asi pěknej blbec, tak snad se situace v práci zlepší, držím palce :D.

Ibbu to se máš na hory bych taky jela, lyžovat sice moc neumím, ale jen to prostředí tam… Nadýcháš se čerstvého horského vzuchu, to se bude mimískovi v bříšku líbit :D

MarkyS taky jsem od vánoc doma, neschopenku vypadá že budu mít až do konce, hlavně kůli tomu dojíždění. Po pravdě kodrcat se po D1 každý den hodinu ráno a hodinu odpoledne v autobuse si myslím že by mimískovi moc dobře nedělalo.
Teď je to sice doma nuda, ale už bude hezky, tak si myslím že to bude fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
22.1.09 12:03

Mondi: Jojo, rybář…teda rybář, no, jak se to vezme :lol: :lol:
Holt nemůže přežít, že jsem vytáhla zatím největšího kapra, mezitím co si „odskakoval“ za stromem :)
Je fajn, že občas vypadne, teda nic ve zlém, ale někdy je ten klídek fakt potřeba. Jinak jezdím moc ráda s ním.
Teda, dneska je to sluníčko móc fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital