Poradna duly
Jana Čurdová
Taky bych asi nechala malší ročníky ať pustí důchodce sednou oni ![]()
Připadám si doma taková nevyužitá nebo jak to mám přesně nazvat, práci člověk pořád někam volá, něco vyřizuje a doma je taková nuda…Ale zas až se oteplí tak asi budu ráda že jsem doma ![]()
Za pár týdnů se chystám začít chodit do předporodního kurzu a cvičení pro těhotné (dle porodní asistentky co to vede je ideální začít chodit po 14. týdnu) tak snad to bude fajn a člověk vypadne mezi lidi ![]()
Taky už koukám na různé nabídky cvičení pro těhotné a nějaké kurzy - příprava k porodu a tak.. ![]()
No jsem zvědavá jaký to tam bude, známá tak chodila a chválili si to…
Já jsem ještě v listopadu chodila pravidelně na erobik, ale to teď radši taky nechodím, tak se těším aspoň na nějaké cvičení ![]()
Navíc tam poznám nový lidi tak myslím, že to bude celkem příjemná změna ![]()
No, já chci hlavně vědět, co mě čeká, abych pak nepanikařila..
Jak malá…
ahojky …
zdravím ..ale nestíhám dočítat … jsem totálně KO
asi jsem přecenila své síly a i když nakonec ze 3 plánovaných zkoušek byla jen 1- písemná (ostatní byly přesunuty na 30 a to jsem na horách a tak je mam až v únoru ) mam pocit že únava a stres se dokonale projevily a mam pocit, že jsem dokonale vše poletla ..
chjo …asi bde repeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
přeji všem fajný víkend …
jinak jsem četla, že máte problémy se šéfíky …vau …tak přeji aby to brzy přestalo …ale i tak na to
už nejste sami
a taky jste probíraly zásoby pro mimi …tak já jsem malá (občas i milá
) dnes zrovna moc nééééééé
..tak já měřim 159 a vážím 55 - 57 ..ale teď asi víc
jsem jak balon a při učení furt něco zobu ![]()
Jezi tak snad ta jedna zkouška dopadla dobře a když ne, tak co tak jí uděláš jindy ne?
Moniko kde koukáš na ty předporodní kurzy, máš nějaké stránky co jsou v Ostravě? Když tak sem hoď nějaké odkazy, možné bych tam našla něco vhodné pro sebe jak čekám na malou. Já uvažovala o nějakém plavání, ale nemůžu nějak nic najít.
Ahoj Katy2,
až na něco zajímavého narazím, pošlu odkazy, OK? ![]()
Moni to budeš hodná.
Já hlavně nevím pod čím to mám hledat, jsem asi blbá, co se týká psů tak si najdu všechno, ale najít si nějaký kurz na to jsem levá. ![]()
To buď v klidu, já mám celou řadu odkazů, které mě zajímají, ale abych si našla čas a prošla je, tak to neeee
Našla jsem něco v Porubě - mají tam uvedené i telefonní číslo, ale když jsem tam volala, nikdo to nebral, tak to zkusím později (je to u Kauflandu v Porubě)… No, uvidíme, určitě něco zajímavého najdeme ![]()
ahoj holky!
vítám Sofi
povídej, přeháněj
jsem jedno ucho… ![]()
holky, jen jsem vás letecky dočetla a nějak jsme mimoň
ale holt je to jiný stav že? ![]()
kočky co zvracíte, tak ať vás to brzy přejde … no mělo by to už pomalu ustupovat… děkuji Bohu že zrovna já jsem z těch šťastných co vůbec nezvrací … kdybych to mohla zařídit, bylo by to pryč hned teď aby jste se netrápily
a se šéfama to nějak vydržíte - už jsem psala jste dva, tak to je nejdůležitější ![]()
a co se týče předporodních kurzů - já bych taky jezdila, ale dojíždět 30 km se mi nechce
a jestli budu normálně chodit do práce, tak to nemám šanci - končím denně až okolo 8 večer ![]()
tak jsem se rozkecala ![]()
jo Jezi, uvidíš žes to napsala! věřím tomu
a teď si odpočiň a po dovolené na to vlítneš s novou chutí ![]()
Sofi taky tě vítám mezi náma.
Holky já jsem si konečně po třech dnech udělala nudle s mákem, měla jsem na ně stráááášnou chuť a dneska jsem si teda konečně vzpoměla a koupila ten mák. ![]()
Katko to je potřeba dát si do nosu co ti chutná ![]()
já měla včera švestkový knedle a byly teda výborný! … no a dneska jsem měla jitrnici
taky byla moc dobrá ![]()
tak se krásně vyspinkejte a já pádím - jdu na pokec za kamrádkou - a v neděli na vás juknu! páááááááá ![]()
Ahoj holky.
Tak koukám co jste toho zas napsali.
Katy2 taky miluju nudles mákem.Udělala si mi chutě že si je asi zítra taky dám.
S těma šéfíkama vám přeju ať to brzo přejde.
Já dnes byla mrknout v práci a taky tam máme veselo. Šéf si mě zavolal do kanclu a chtěl vědět kdy přídu do práce tak jsem mu už řekla že jsem těhotná a když to dobře dopadne tak až po mateřský. tak to vzal v pohodě. A to musím říct že šéfa mi dělá můj bývalí tchán
. ale máme tam krizi dnes propouštěl několik lidiček není moc zakázek. Tak si říkám abych se měla po mateřský kam vrátit.
Omlouvám se za román.
Vítám Sofi