Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2095
23.1.09 18:01

Taky bych asi nechala malší ročníky ať pustí důchodce sednou oni :D

Připadám si doma taková nevyužitá nebo jak to mám přesně nazvat, práci člověk pořád někam volá, něco vyřizuje a doma je taková nuda…Ale zas až se oteplí tak asi budu ráda že jsem doma :D

Za pár týdnů se chystám začít chodit do předporodního kurzu a cvičení pro těhotné (dle porodní asistentky co to vede je ideální začít chodit po 14. týdnu) tak snad to bude fajn a člověk vypadne mezi lidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.09 18:05

Taky už koukám na různé nabídky cvičení pro těhotné a nějaké kurzy - příprava k porodu a tak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
23.1.09 18:08

No jsem zvědavá jaký to tam bude, známá tak chodila a chválili si to…
Já jsem ještě v listopadu chodila pravidelně na erobik, ale to teď radši taky nechodím, tak se těším aspoň na nějaké cvičení :D
Navíc tam poznám nový lidi tak myslím, že to bude celkem příjemná změna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.09 18:10

No, já chci hlavně vědět, co mě čeká, abych pak nepanikařila.. :D Jak malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
23.1.09 18:24

ahojky …
zdravím ..ale nestíhám dočítat … jsem totálně KO
asi jsem přecenila své síly a i když nakonec ze 3 plánovaných zkoušek byla jen 1- písemná (ostatní byly přesunuty na 30 a to jsem na horách a tak je mam až v únoru ) mam pocit že únava a stres se dokonale projevily a mam pocit, že jsem dokonale vše poletla ..
chjo …asi bde repeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
přeji všem fajný víkend …

jinak jsem četla, že máte problémy se šéfíky …vau …tak přeji aby to brzy přestalo …ale i tak na to :wink: už nejste sami
a taky jste probíraly zásoby pro mimi …tak já jsem malá (občas i milá :lol: ) dnes zrovna moc nééééééé :evil: ..tak já měřim 159 a vážím 55 - 57 ..ale teď asi víc :roll: jsem jak balon a při učení furt něco zobu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.1.09 19:33

Jezi tak snad ta jedna zkouška dopadla dobře a když ne, tak co tak jí uděláš jindy ne?

Moniko kde koukáš na ty předporodní kurzy, máš nějaké stránky co jsou v Ostravě? Když tak sem hoď nějaké odkazy, možné bych tam našla něco vhodné pro sebe jak čekám na malou. Já uvažovala o nějakém plavání, ale nemůžu nějak nic najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.09 19:41

Ahoj Katy2,
až na něco zajímavého narazím, pošlu odkazy, OK? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.1.09 19:42

Moni to budeš hodná. :D Já hlavně nevím pod čím to mám hledat, jsem asi blbá, co se týká psů tak si najdu všechno, ale najít si nějaký kurz na to jsem levá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.09 19:45

To buď v klidu, já mám celou řadu odkazů, které mě zajímají, ale abych si našla čas a prošla je, tak to neeee :) Našla jsem něco v Porubě - mají tam uvedené i telefonní číslo, ale když jsem tam volala, nikdo to nebral, tak to zkusím později (je to u Kauflandu v Porubě)… No, uvidíme, určitě něco zajímavého najdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.1.09 19:46

čau holky,

můžu se k vám taky přidat??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.1.09 19:55

Stofi, jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.1.09 19:56

ahoj holky!

vítám Sofi :D povídej, přeháněj :lol: jsem jedno ucho… :wink:

holky, jen jsem vás letecky dočetla a nějak jsme mimoň :( ale holt je to jiný stav že? :wink:

kočky co zvracíte, tak ať vás to brzy přejde … no mělo by to už pomalu ustupovat… děkuji Bohu že zrovna já jsem z těch šťastných co vůbec nezvrací … kdybych to mohla zařídit, bylo by to pryč hned teď aby jste se netrápily

a se šéfama to nějak vydržíte - už jsem psala jste dva, tak to je nejdůležitější :lol:

a co se týče předporodních kurzů - já bych taky jezdila, ale dojíždět 30 km se mi nechce :? a jestli budu normálně chodit do práce, tak to nemám šanci - končím denně až okolo 8 večer 8O

tak jsem se rozkecala :lol:

jo Jezi, uvidíš žes to napsala! věřím tomu :D a teď si odpočiň a po dovolené na to vlítneš s novou chutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
23.1.09 20:02

Sofi taky tě vítám mezi náma.

Holky já jsem si konečně po třech dnech udělala nudle s mákem, měla jsem na ně stráááášnou chuť a dneska jsem si teda konečně vzpoměla a koupila ten mák. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.1.09 20:05

Katko to je potřeba dát si do nosu co ti chutná :lol:

já měla včera švestkový knedle a byly teda výborný! … no a dneska jsem měla jitrnici :oops: taky byla moc dobrá :lol:

tak se krásně vyspinkejte a já pádím - jdu na pokec za kamrádkou - a v neděli na vás juknu! páááááááá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
23.1.09 20:34

Ahoj holky.
Tak koukám co jste toho zas napsali.
Katy2 taky miluju nudles mákem.Udělala si mi chutě že si je asi zítra taky dám.
S těma šéfíkama vám přeju ať to brzo přejde.
Já dnes byla mrknout v práci a taky tam máme veselo. Šéf si mě zavolal do kanclu a chtěl vědět kdy přídu do práce tak jsem mu už řekla že jsem těhotná a když to dobře dopadne tak až po mateřský. tak to vzal v pohodě. A to musím říct že šéfa mi dělá můj bývalí tchán :lol: . ale máme tam krizi dnes propouštěl několik lidiček není moc zakázek. Tak si říkám abych se měla po mateřský kam vrátit.
Omlouvám se za román.
Vítám Sofi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí