Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
26.1.09 09:58

Dobré ránko holky:)

Tak jak se máme po víkendu?
U nsá byla včera panímáma s domacíma buchtama, teda spadly do mě jak do jámy, celkem vyděšeně na mě zírala, tak jí vysvětluju, že co nesním do šesti, tak už nemá šanci a letí ven, tak snad to pobrala :lol:
Taky jsem tady zaregistrovala nějaký cvičení, chystám se tak od 13.týdne, 2× v týdnu na míči, jinak je to časově úplně na prd, plavání a těhujógu asi stíhat nebudu, uvidím. Máte nějaký tip nebo ty co jsou mamči už něco osvědčené?
A ty gen. testy, to mě na ně pošle dr. sama? Nebo to je nějaký spešl vyšetření?
Jinak hezké pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.1.09 10:00
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.1.09 10:08

Dobré ránko holčiny.
Koukám, že víkendy jste měli plodné. Zato já jsem se vybičovala k nějaké aktivitě akorát v sobotu a to ještě za vydatné pomoci přítele.
Odpoledne jsme byli posedět se sourozenci a na kulečníku. Tak alespoň nějaké zážitky.
Zato včera jsem nevystrčila s postele ani palec. My občas máme s přítelem válecí dny (teda naposledy jsme ho měli před rokem) a to se jen leží, papá, kouká na televizi a chodí na záchod. Já jsem byla tak strašně ráda, že nemusím nic dělat. :lol:
Na další kontrolu jdu až 10.2 tak do té doby se toho asi moc dít nebude.

Jinak holky nepřemýšlíte nebo nechodíte někdo na těhu plavání? Já o tom hodně uvažuji. Sice budu muset dojíždět do Kolína, ale zase bych něco užitečného dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
26.1.09 10:27

Evikule: Jůůůů, to je krásný obrázek! :D
Krystýna: To pláváni si obě moje kámošky ( termín v březnu ) moc pochvalovaly, já bych ráda, ale asi mě to bude blbě časově vycházet, konec je až ve 20:00, než bych dojela domů je tak před devátou a já omdlívám do peřin tak v 19:30 :lol: Ale je fakt, že zase se údajně energie vrátí, tak uvidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.1.09 11:53

Ahoj holky,
tak mám dnes po kontrole a prý je vše OK. Doktor mi dal fotečku a prý se na ní miminko na nás kouká.. no.. já nic nevidím.. Jinak se mám objednat na nějaké NT - vůbec netuším, co tam se mnou budou provádět.

co se týká té lenosti, tak to mám skoro pořád. Chodím kolem dokola a říkám si, že zítra to určitě udělám.. naštěstí mám hodného partnera a ten slíbil, že dnes vysaje celý byt. Milovam ho! A nejen proto, že chce vysát :)

A mám slíbenou procházku s hafíkem.. strašně se těším :-)

O víkendu jsem se měla fajn. Přijela ségra (děti si vzal na víkend švagr). Skvěle jsme pokecaly a měly se vážně dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.09 12:17

Moni NT je ten prvotrimestrální screening na ty genetické vady. Neboj nic strašného ti dělat nebudou, jen se bere krev a pak se dělá UTZ a měří se tam šíjové projasnění a zda je přítomna nosní kůstka, pak to všechno nějaký program porovná i s těmi krevními odběry a vyhodí nějaký výsledek, zda je test negativní či pozitivní na ty vývojové vady.

Jinak holky plavání bych taky chtěla, jen stále nemůžu nic najít. :(

Jo a děvčatam, dnes jsem si normálně už koupila těhu kalhoty, jsem magor vím, tak brzy na co že?
No ale když ony byly jen za 750 kč, tak jsem si je prostě koupila.
Jinak Moniko koupila jsem je v c&a v Shoping parku, mají tam fakt výběr a teď i slevy. :D Tak pokud taky nějaké chceš tak tam rychle utíkej, mají tam i velikost na mě, což je co říct. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
26.1.09 12:58

Ahoj

zse jednou zdravím :wink:

Je zajímavý,že když zapnu PC,tak mi to vždycky vtáhne na emimi :oops: :lol:

Jinak ani nevím,co bych napsala,jen že fotečeky jsou nádherný a všechny,tak nějak stejný :D asi budeme mít podobný děti :lol:

A ještě dotaz za jak dlouho jsou výsledky z NT??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.09 13:04

Ahoj holky, pečlivě sleduju vaši diskuzi už od počátku, ale až teď se k vám připojuju. Jsem poprvé těhu (teda jednou už to nevyšlo - v únoru 2008 v 7tt samovolný potrat, pak 9 měsíců snažení) a jsem šíleně nervozní, jestli se tentokrát zase něco nestane :-( Jsem 9+4tt, zatím bez komplikací (ťuk ťuk). Problém je, že naposledy jsem byla u dr. na UZ 12.1. a na další kontrolu mám jít ař 20.2. (to bude ten screening). Hrozně mě to nervuje, že vůbec nevím, co se v bříšku mezi tím děje, mám strach ze zamlklého potratu :-( V pátek jdu poprvé na krev (zatím mě žádný doktor nebral krev ani moč, nevážil, neměřil tlak), tak asi skočím za tím mým doktorem a zkusím ho přemluvit, aby mi udělal ultrazvuk, abych se uklidnila. Od mé doktorky jsem přešla do péče pana doktora v Podolí, kam jsem se byla zaregistrovat. Máte s tím některá zkušenost, že byste tak dlouho nebyla na kontrole? Ale asi ne, jak tak čtu vaše příspěvky. Pořád mi to vrtá hlavou :-( Tak se omlouvám, že jsem se napoprvé takhle rozepsala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.09 13:12

Lištičko vítám tě mezi náma.
S těma kontrolama je to tak že standartně se do myslím 23. tt chodí co 4 týdny, tak že by jsi měla jít asi o něco dřív na kontrolu než až toho 20.2., no je to vážně zvláštní přístup lékaře, ví o tvém prvním zamlkém těhu?

Kačenko jaké výsledky NT myslíš? Celkové, nebo jen krev? U nás je to tak, že se jde na krev, pak asi za týden a něco na UTZ a po tom UTZ mi dá dr. už i výsledky, které se vlastně dělají z té krve a UTZ, dohromady se to nějak porovná a z toho je celkový výsledek.

Moniko ukáž nám taky fotečku prcka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
26.1.09 13:35

Ahoj lištičko,

já byh se určitě vetřela dřív,byt bych měla lhát,že mi není dobře :oops: :wink:

Katy,no u nás se to dělá najednou,takže mi vemou krev a rovnou udělá utz…koukám,že praktiky jsou různé,jako ve všem v našem zdravotnictví a pak to má nějak vypadat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
26.1.09 13:42

Ahoj Lištičko, vítám tě :D a držím palce ať je tentokrát tvoje těhotenství v přádku, určitě bude uvidíš.
S těma kontrolama nevím já sama byla už 3× (ale poprvé to jsem nešla kůli těhu, ale na prventivní prohlídku, ale už jsem byla v tom). Teď mám další ko za 4 týdny.

Do plavání bych ráda chodila, ale tady poblíž nic není a zase dojíždět třeba 30 km se mi nechce. Chtěla bych chodit na předporodní kurz a cvičení pro těhule, tak jsem zvědavá jak se mi to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
26.1.09 13:55

Ahoj lištičko :)
Držím palce, aby tentokrát bylo vše ok. Já chodím po 4 týdnech, pokud máš sebemenší obavu, kllidně raději udělej humbuk a nacpi se k dr., než abys měla nervy a obavy.
Jinak mě teda udělala ultrazvuk a nazdar. :) 3.2. mám přinést moč, víc nevím, co se bude dít, ale hodlám se pořádně zeptat. Já z toho byla prvně tak vedle, že jsem se probrala až na chodníku před střediskem s papírem o KO v ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.1.09 14:28

ahoj holky, super fotka Evi

vítám lištičku :lol: taky bych si myslela k dr. doběhnout hned - zvlášť pokud se nervíš a máš už jednu špatnou zkušenost

jinak Katy já už těhu kalhoty nosím - no než si mačkat milana když mě to škrtí, to radši těhu kalhoty už od 3. měsíce :lol: akorát jak moc nejím, tak jsem něco málo shodila a oni mi padají :( tak teď nevím, bříško - špek už mám venku, tlačit ho nechci, tak budu muset koupit ještě nějaký jiný, asi.

já k dr. chodím taky každý 4 týdny a ten NT (píšu to dobře?) v 1.trimestru mi ani nenabídl, takže si počkám normál až do toho 16tt . ale Kačka má pravdu, u každého dr. to vypadá jinak…

já už jsem připravená na toho mýho dr. ignoranta že chci fotečku! a běda mu!!!! :evil: fakt se mě ten vztek drží už od začátku ledna - pacholek může říct jestli chci fotku, já si jí zaplatím … no on nic a pak čumím venku (asi jako Ivka :lol: ) a nadávám si jak jsem blbá! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.1.09 14:30

jo a moni taky doval obrázek :lol:

jste mě potěšily s tou leností - já dneska ráno zvládla akorát jednu cimru :oops: a v xhodbě mi stojí kbelík s vodou a asi ji tak akorát dojdu vylít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.1.09 14:30

Ahoj holky, zdravím vás všechny při pondělku. K úspěšným kontrolám gratuluji :D. Práci už jsem trochu rozdýchala, říkám si, že nejdůležitější je to co je v bříšku :) Na kontrolu jdu 28.1., chci se doktorky zeptat na ten screening v I. trimestru (i bych si to zaplatila), hlavně kdybych věděla, že je vše o.k. Nevím, jestli to tak některá taky máte, ale já se hrozně bojím, aby bylo ve středu vidět srdíčko a bylo vše o.k.
Jinak jsem pořád ospalá a hned unavená, ale stejně mám ležet, tak si nebudu přece dělat nějaké násilí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí