Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Posílám všem krásný pozdrav. Těm, které mají za sebou úspěšně kontroly, gratuluji a taky samozřejmě studentkám je zkouškám.
Já se pořád snažím co nejvíce ležet,jak mi bylo doporučeno a také, když neležím, tak jsem unavená jako hrom.
Jinak mi je špatně stále,není to jen o zvracení, ale mám problém se k jídlu vůbec přinutit.
Jinak závidím sluníčko, u nás je tedy zataženo a mrholí.
Na kontrolu jdu 28.1. Doufám, že budeme v pořádku.
Tak vám všem ještě jednou přeji hezký den.
Jo jo taky mi neva když jde na ryby nebo jede něco dělat k rybníku aspoň mám chvilku pro sebe, i když teď jsem ráda když je doma a nejsem tady sema, toho si užiju za celý den dost ![]()
Ten můj teda občas něco chytne, hlavně ho baví chodit v létě na sumce.
Někdy v červnu se chystá na celý víkend na ryby, pak ještě říkal že by chtěl jet v červenci, ale to nevím jestli ho „pustím“ nerada bych jela rodit taxíkem kdyby něco ![]()
U nás teda zatím žádný sluníčko není, je spíš zataženo ![]()
Leni - přeju ti ať je brzo líp, mě takhle bylo o vánocích (akorát na štědrý den a pak na ty svátky mi bylo jako zázrakem dobře). Vadilo mi snad úplně všchno nejen jídlo, ale i smrad z jaru, voňavky i ta naše hafuňka mi šíleně smrděla a už jsem měla žaludek v krku a běžela na záchod… ale netrvalo to naštěstí tak dlouho. Trávila jsem den buď v posteli nebo na WC… takže ti moc moc držím palce ať se to co nejdřív zlepší ![]()
Ahoj holky,
dostala jsem od ibbu vyčiněno,že vás zanedbávám,tak to jdu napravit ![]()
No je pravda,že jsem tu dlouho nebyla,nebo teda občas dotču,ale nějak nejsem schopna reagovat ![]()
Takže dneska jsem byla na KO,kde je vše o.k.,jen při odběru krve mi sestřička propíchla žílu,takže mám krásnou modřinu a bouli,že si na ruku nemůžu sáhnout
.A 9.2.jdu na prvotrimestriální screening,takže bude další odběr au už se teda těším…
Katy2,držíme moooc palečky at máš jen samé dobré zprávičky,ale to určitě budeš ![]()
Holky, tak vám trochu sluníčka posílám, doufám, že to vydrží než přijedu domů, ráda bych se prošla. Nejraději bych jela už teď, dneska zívám na celý kolo, docela bych si schrupla.
Přemýšlím, co udělám dnes dobrýho, vypadá to na nějaké těstovinky. ![]()
Ahoj děvčata, tak jsem doma.
Začnu od začátku, tak na genetice to bylo zajímavý, teda jak se to vezme. Paní doktorka je názoru že ty postižení u Tinky jsou embryofetopatie, tzn. že to není genetické, ale prostě vývojové. V Určitém stádiu těhotenství se vývoj zastavil a pak zase pokračoval, ale to co se nedovyvinulo během té doby tak to už prostě zůstalo špatně. Tak že podle paní doktorky by toto těhotenství mělo být naprosto v pořádku. Sice říkala že si ještě prostuduje zdravotní kartu od Tinky a že mi dá co nejdříve vědět jaká budou opatření pro toto těhu. ![]()
No a po obědě jsem jela na ten NT screening, no a tam jsem myslela že mě omyje. Podle doktorky co to tam dělala je těhotenství o týden mladší, tak teda nevím co min. týden doktorka měřila, že to vyšlo zase jinak. No tak dr. říkala, že na měření je ještě brzy, že by to teda šlo, ale že by raději počkala až to bude větši a pak že to bude i přesnější.
Tak že jdu 2.2. znovu. ![]()
Katy2: tak to je fajn, to jsou dobré zprávy:) A že je mimís o týden mladší?
To by se pak člověk zbláznil:) Tak ať je všechno dobré.
No je to fakt sranda, by mě zajímalo co tam ta dr. min. týden měřila, se mi to zdálo divné, no ale věřila jsem jí. ![]()
Tak že mám opět změněný metřík, doufám že už naposled. ![]()
Katy - to je zajímavý jak se ti dotoři liší viď, hlavní je aby bylo vše v pořádku ![]()
Tak 2.2. držím palce znovu ![]()
Já teď byla skoro 2 hodiny venku s pejsánkou, dělá mi ten čerstvý vzduch venku dobře…
Teď jdu konečně odstrojit stromeček už to vypadá blbě ![]()
Ahoj holky,
tady je pěkně pod mrakem a já jsem celá malátná.. Charlie si chce pořád hrát a já vůbec nemám sílu ani energii. Je mi to líto, ale já fakt sebou praštím a jen funím..
Jinak co se týče pachů, tak to jsem taky marná. Včera mě Kubík vezl domů a čistil sklo odstřikovačema. No, vždycky mi to vonělo, ale včera jsem myslela, že zdechnu.. Byla jsem u ségry - učit se s prvňáčkem a ségra má kocoura.. nikdy mi to nesmrdělo, ale včera začal hrabat v tom svém záchodku, holky, já myslela, že omdlím, musela jsem do jiného pokoje, zavřít se a větrat.. Pak už to bylo OK.
Katy2, teda prcek Tě pořád překvapuje, co?
Moniko jak ti vlastně je? Co tehdy ta dr. zjistila, jak jsi nemohla dýchat?
Jo jinak prcek furt překvapuje, ale snad se to nakonec nějak ustálí. No jo, to je tak když má člověk menzes 4-5 x za rok, to pak vím prd kdy jsme to splodili, tak že u mě bude termín porodu jen podle UTZ, bo podle menzes bych snad měla rodit už v červnu. ![]()
Ahoj holky.
Moni s tím dojížděním by to asi dobré nebylo. Já sem doma neboť každý těhotenství mám nějaký problém.Ale radši vydržím nudu než aby se něco stalo s mimískem.Taky si říkám že až bude teplo tak to bude lepší.
Katy2 tak ať příští kontrola dopadne zase dobře. Třeba tě zas něčím pěkným překvapí.
No, právě že se nic nezjistilo. Byla jsem na EKG, na echu, odběry krve a jakési speciální vyšetření z krve (u toho speciálního budou výsledky až příští týden).. a tak to vypadá, že to bude asi fakt psychického rázu. Jenže já fakt nevím. Nemám pocit, že by bylo něco špatně, že bych se já cítila špatně.. Možná je to i počasím, nebo anémie.. Takže jsem pěkně v klídku, příští týden jdu na další gynekologickou prohlídku a tam uvidíme, jestli mě nechá doma nebo půjdu do práce. nevím, co by bylo lepší. Penízky se mi budou hodit (a co si budeme povídat, nemocenská je pakatel), ale zase je fakt, že jsem hrozně unavená a rychle se zadýchám. Stačí mi jen než dojdu na tramvaj a funím jako kdybych vylezla na Himaláje ![]()
NO si myslím Moniko, že do práce tě asi jen tak nepustí. ![]()
Jinak tady dnešní foto našeho červíčka.

Holky zdravim taky vas zanedbavam ale mam toho hodne.uceni mala a do toho behani po dr tak az se to sklidni tak uz jsem budu chodit casteji a podam info.Mejte se krasne a pohladte si briska.