Srpen 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
14.1.09 09:40

Tak to je super výsledek, to kulhání mě mrzí, snad už na to přijdou, taky jsme měli pajdavce asi týden, tak vím, co se člověk natrápí, když neví proč to tak je.
My taky vodu milujeme, obzvlášť rád se vozí po proudu dolů a není možný ho pak dostat ven, jen aporty nechce pouštět. Přinese, sedne si, udělá psí kukuč a už startuje zpátky do vody :lol: A já se vždycky začnu smát jak trubka, tak to pochopitelně bere, že je to tak dobře, no…musíme potrénovat, teda v létě spíš už můj chlap, kdoví jak to dopadne. Jinak se ZM bojuje i můj táta, má rotvika a výstavy úplně super, RTG taky krása, obrana špičková, stopa ujde, ale vždycky vytáhne figuranta při „revíru“ ( jestli to píšu správně ), prostě když má tu plentu oběhnout, předsednout a vyštěkat…no neexistuje, vždycky chlapa rve ven jak šílenec. Tak taky musí potrénovat.
O psiskách by člověk mohl psát pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.1.09 09:44

Kristýnka: :lol: Hlavně, jestli ji máte rádi, my jsme taky neplánovali nějakou aktivitu, ale protože namíchaných labradorů už je moc, chtěli jsme skutečně pravýho labrouše, proto PP. A pak z něj začal růst celkem fešák, tak nás ukecali, no. Ten traps na první výstavě, kdy se před rozhodčím rozplácnul na záda a odmítal se hnout, no to byly perné chvilky :lol:
Kokříci jsou zlatíčka, jednoho jsem pořídila kamarádovi z útulku, Badíčka, byl moc hodný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 09:48

Jo jo, o psech by jsme mohly psát do nekonečna.
Já už se těším až se trochu oteplí a začneme chodit zase k vodě, už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.1.09 10:00

To si piště, že ji mám ráda. Měla jsem dost ošklivé období a jediný, kdo se mnou celé to trápení prošel byla ona. Můj je to druhý pejsek. Ten první mi umřel v pouhém půl roce života. Byla to taky fenka. Ale voříšek jak se patří. Máličkatá černá s ouškama jak netopír. Tenkrát mi můj dnes již exmanžel řekl, že se o ni stejně nedokážu postarat a že mi do půl roku chcípne stejně jako ty akvarijní rybyčky. Opravdu umřela, ale tak hloupě. Milovala traktory. Nevím proč, ale když nějakého uviděla, tak by se zbláznila jen aby za ním mohla. Běhala okolo plotu a štěkala a štěkala. Na procházky to jinak než bez vodítka nešlo. Bydlela jsem totiž tenkrát u našich na vesnici (zrovna jsem odešla od manžela) a tam je traktorů požehnaně. Každý den jsem ji vozila do práce, ale jednou byl bratr doma a řekl mi ať mu ji tam nechám, že se o ní postará. Vzal jí na procházku bez vodítka a jel traktor…o dva dny se nedožila půl roku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.1.09 10:13

Katy, taky se moc těším, zima sice má něco do sebe, ale myslím, že už jí bylo dost :lol:
Kristýnka: Teda, ty sis asi taky zkusila svoje :( Pejska je mi líto, ale v životě se to někdy tak semele. Hlavně, když máš teď novýho mazla a na cestě dalšího :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
14.1.09 10:40

Ahojky holky,
zdravím a trošku se přidám do diskuze o hafících (vděčné to téma že?)
My se chystáme s tou naší dračicí na výstavu do Brna 8.února a pak bych chtěla ještě klubovku v dubnu, pak uvidíme hrozně mě to baví :D
My zkoušky sice žádný neděláme, ale chodíme do „psí školy“ a to nás taky moc baví, teď ale kůli těhu a tý hozný zimě nechodím, občas s ní musím cuknout (puberta no :roll: ) a teď se s ní nechci vláčet přece jen 47kg dá zabrat, navíc ona je potvora, na cvičáku poslouchá jak hodinky, všude jinde to zas až tak stopro není…
Bonitaci bohužel dělat nebudeme, protože máme blbý DKK (2/3 ach jo když přišly výsledky tak jsem to obulila :cry: )
Ta naše je taky vodní živel, do rybníka by lezla i teď v zimě mrška, už se těším až bude teplo, to se jezdíme koupat každý den, máme rybník a tam je pohoda, nikdo tam není, vždycky se tam vyřádíme :D

Na kontrolu jdeme v pondělí jsem zvědavá jak mimi vyrostlo od minule…
Chtěla jsem se zeptat, mám donýst moč - musí to být ranní nebo je to jedno? Jdu až odpoledne, tak nevím - prosím o radu :D

No nic zatím končím, za chvilku jdu k mámě na obídek, bydlí kousek tak jdu dneska tam, já toho stejně teď moc nesním, nějak se mi zmenšil žaludek, chuť na jídlo mám, ale ani mi moc neva, že se toho do mě tolik nevejde, zatím mám -3 kg oproti původní váze…

Tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.1.09 10:56

Nazdárek tak dnes nebudu tolik ukecana jako vcera, protoze za chvili musim jit povesit dalsi pracku pradla (kdo tu silenou hromadu pak bude zehlit…? no asi ja no :roll: ), protoze susim nahore v koupelne, kam nikdo nechodi a mam tam zapnuty topeni, takze proste peru a susim, aby se to hezky stridalo, a pak zase topeni na cas vypnu, nez se mi to nahromadi - protoze ono hrozne dlouho trva, nez se ta mistnost vytopi.
A rodice Milana by klepla pepka, kdybych tam topila furt, i treba jen trochu, vzdyt elektrina je ted tak draha ! :roll:
ale ze babuska(98let) ma v pokoji 3 metrovy topeni, prachovy periny a asi tak 30stupnu, to je ok…
no nic proti babusce, akorat ji mame nad hlavou a kdyz si to dupe na zachod, ma 2 hole a jednu nohu kratsi, tak nam tu cinkaj sklenicky ve skrini. A kdyz ji treba hul spadne nebo zidle ji casto pada, tak to je takova rana, ze ja se strasne leknu, ze je po babusce, ze s sebou svihla na zem… Ale ted uz je to lepsi, uz jsem si zvykla a tolik se nelekam, takze az sebou opravdu jednou svihne, tak ja to asi ani nezjistim :wink:

No tak ja jdu na to pradlo a pak pomazu do Prahy ke kadernici, jsem uz jako rusalka bleda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.1.09 11:00

Jo Katy Baffy je super a mate krasny stranky!

Uprimne ja jsem rada, ze uz s holkama nikam na vystavy nechodime, protoze nevim jak mezi temihle velkymi psy, ale mezi kniraci panuji - resp. mezi chovateli - dost hnusne mezilidske vztahy, pomlouvani, naschvaly… no holky moje maji akorat to co jim staci k uchovneni (svod, bonitaci + jednu vystavu, Marjanka ma teda dve, ale protrpela si tu druhou, je sice krasna, ale povahu na vystavy nema, po 5 hodinach cekani v Litomericich, aby se mohla predvest, byla uz tak na nervy, ze chtela hlavne pryc… mj. ja uz taky)

tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
14.1.09 11:16

Katty- mám takový dotaz, psalas, že vaši známí mají leonky, koukala jsem na vaše stránky, nejnenují se jejich hafani náhodou Cygar a Botsvana?

Mimohodem máme taky stránečky www.leonberger-aja.estranky.cz kdyby se chtěl někdo mrkout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
14.1.09 11:26

Mondi, teda pejsanda je moc hezká a z RTG si nic nedělej, hlavně, když je pesjovi u vás dobře a máte ho rádi a baví vás společné aktivity. A moc hezké stránky!
Obrázku, my jsem měli malého knírače 13 let, když jsem šla do první třídy, tak mi ho naši věnovali a bylo to zlatíčko a moc jsme ho měli všichni rádi. Chápu tvůj postoj k výstavám, u labroušů je to hodně podobné, pokud to není cizí rozhodčí, tak je už předem jasno a jsme vděčni za V, ale tak my to spíš zkoušíme pro zážitek a nechceme psisko vláčet, je to taky pěkný lenoch a rozmazlenec :lol:

JInak s tou babičkou přeju pevné nervy :lol: :lol:
Ve 14:00 jsem taky objednaná ke kadeřnici, už to mám jak špatně nakopnutou řepu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 11:27

Monda jo jo, je znám, byli jsme spolu loni na vodním výcvikovém táboře v Chorvatsku. :D Mimochodem bylo tam fakt super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.1.09 14:09

Ahoj Ibbu, jak dopadl testík?? Snad je to OK :)
Koukám, docela se rozjela debata o pesanech.. svod, bonitace, výstavy..
My o tom taky docela uvažovali - máme nádherného pesana (ale to je v očích majitele každý, že?). :-) Jenže já se přiznám, že se mi moc nechce se někde pachtit, furt čekat a tak… Ale přítel by do toho šel.. Dokonce vážně!
No, každopádně půjdeme určitě na svod a pak se uvidí :)
Nic, jdu spát.. jsem off… ale úplně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.1.09 14:10

Pajk,
hihi, a kdo říká, že to zvládá - školu, zaměstnání.. :-) Já teda nezvládám, já bojuju :-) Ale jsem ráda za šanci…
Určo bys to zvládla i Ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
14.1.09 15:15

Tak jsem si dala u maminky výborný obídek, byla jsem přes hodinu venku s hafundou a teď jdu asi chvilku odpočívat :D
Jsem hrozná, pořád bych se jen válela, nic se mi nechce dělat no hrůza :roll:
Taky u vás tak sněží? Tady od rána a už napadla celkem slušná vrstva.
Někde jsem četla, že pro těhule se nedoporučují běžky, škoda na ty bych zrovna docela šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.09 15:19

Jo jo taky u nás sněží. A co dobrého jsi měla u maminky na oběd?
To já si musím navařit sama, ach jo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital