Poradna duly
Jana Čurdová
No ja jsem jen zvedava, protoze v cervencatkach je prevaha holek kolem 22 let ![]()
Tak jsem vyželhlila půlku a kašlu na to
, zbytek odpoledne nebo jindy.
Začínají mi vycházky, jdu ven s pejsankou (už nevím kdo se ptal, jo jo je to leonbergřice)…
Jinak já teda nestuduju, teď už vlastně ani pořádně nepracuju, jen trochu z domu, mám neschopenku kůli nevolnostem a dojíždění, jezdila jsem 60 km do práce…
Zatím pa
Ano ano, jsem nestudent a je mi 28, takže mladice každým coulem ![]()
Studium za mě dohání přítel, tak snad se mu zadaří ![]()
monda píše:
Tak jsem vyželhlila půlku a kašlu na to, zbytek odpoledne nebo jindy.
Začínají mi vycházky, jdu ven s pejsankou (už nevím kdo se ptal, jo jo je to leonbergřice)…
Jinak já teda nestuduju, teď už vlastně ani pořádně nepracuju, jen trochu z domu, mám neschopenku kůli nevolnostem a dojíždění, jezdila jsem 60 km do práce…
Zatím pa
to jsem se ptala já
hmm to jsou krásní pesani,známí mají dva páreček a jsou bezvadný k dítkám ![]()
No náš bulmastif dostává od malý školu,ale perfektně si rozumí,tak z toho mám radost ![]()
tak já se hlásím ke studujícím a vůůůůbeeeec mě to nebaví a pěkně mě s..e
ale nedá se nic dělat už mi chybí malilinkatý kousíček,ale mě se do toho taaaak nechce…
Jako se mi ted nechce makat,ale musím to ještě dneska dodělat,šéf by mě asi sežral ![]()
jinak jsem pro ten věk pod čáru - ale já musím nejdřív udělat aby mi tam toho šlo napsat hodně - jak mi radila Katy - ale jinak mě je 26 (no popravdě mi bude v pondělí, ale to už je zapár ne?
) abych tu pak nebyla nejmladší ucho
.....
![]()
KAčí se školou jsme na tom stejně, mě se do toho taaaak nechce - a to jsem v posledním ročníku! takže fakt už jen za pár, uvidíme… ![]()
zítra zkouškový testík na který jsem se ještě nekoukla, ale uvidíme večer, teď jsem dokopla esej, jdu to poslat a hají pěkně do pelíšku s filmečkem
(zítra už mi marození a lenošení končí tak si toho musím užít
)
Tak studentky, držím palce a ať to klapne! Já se poroučím domů, popadnu hafana a vyrazím na procházku, už se těším:)
Hezký zbytek dne všem, ahoj!
Ivy krásnou prochazku! fakt to denska za oknem vypada nadherne ![]()
holky jdu zalehnout paaaaaaa
Tak se mi dneska vůbec ven nechtělo, ale venku to nemá chybu, všude námraza, jak v pohádce… Pejsánka se vylítala a já si to venku moc užila…teď jdu odpočívat než se vrátí polovička z práce ![]()
Děvčátka srpňátka teď jsem hledala bližší informace o prvotrimestrálním screeningu, rozjela se na červenci diskuze ohledně výsledků, a vás už se to taky bude brzo týkat - tak se koukněte, ať pak jste víc v obraze než my, ani já zdravotnice jsem o tom nevěděla úplně všechno
![]()
http://www.forumzdravi.cz/…i-i-trimestr
Jo a mj. jsem zjistila, že na váze vůbec nepřibírám…
asi to bude tím, že moc nejím, nemám chuť k jídlu…
Musím se polepšit, mimís teď bude potřebovat víc než v doposud… největší hlad mám vždycky kolem 22h, včera jsem koukala v tuhle hodinu na český film František je děvkař, a maminka mu tam namazala rohlík tvarohem a uvařila kakao - a já začala slintat a namazala jsem si rohlík pravým českým žervé plus kakao, který jsem už nepila asi 3 roky… ![]()
Obrázku tak já teda zatím taky nepřibírám a spíš hubnu, nevím jak je to možné, jím skoro normálně. ![]()
Jen u mě to ani nevadí, já mám zásob dost, tak že si má červíček s čeho brát. ![]()
Ibbu - ty jsi z Humpolce?!? Teď na to koukám. Já tam 14 let taky bydlela, ale rodiče se pak rozhodli odstěhovat a já musela s nimi. Bůůůů.
Strašně se mi po Humpolci stýská a ráda se tam vracím za kamarády. Snad se tam ještě do porodu dostanu. Kdyby mi někdo řekl, že se tam odstěhujeme neváhala bych ani minutku. ![]()
tak já to zkusím vzít popořadě a na nic nezapomenout:
Takže, co se týče studia, tak já se hlásím k těm nestudujícím, ale pracujícím a myslím, že zatím nemusíte mít nikdo obavy z toho, že byste tu byly nejmladší, protože zatím vedu já. Mě je teprv 23.
Naštěstí doma to vyrovnává přítel, tomu je 33
Jinak já taky nepřibrala zatím ani deko a to papám ja nezavřená hlavně odpoledne. Trošku mi to dělá starosti, protože já jsem zrovna moc kil nikdy neměla a tak doufám, že má mimísek zatím vše co potřebuje. Teď vážím 49 a ani se s tím radši nebudu chlubit.
Taky koukám, že jsme všechny velké milovnice žehlení. Už aby se dalo pověsit prádlo ven. To se dost kusů pěkně vyfouká a pak je méně žehlení