Poradna duly
Jana Čurdová
Tak co maminky je tu nějaká,která má termín v listopadu?
Poslední MS byla 28.1.2009
Napište jak se máte,jestli jste už byli si potvrdit těhotenství nebo jen testík doma?
mamuša píše:
Tak co maminky je tu nějaká,která má termín v listopadu?
Poslední MS byla 28.1.2009Napište jak se máte,jestli jste už byli si potvrdit těhotenství nebo jen testík doma?
Ahojky, nešlo se mi přihlásit…já měla posl.ms 31.1.2009, těhutest jsem si dělala, ale byla tam veeeeeelmi slabá čárka…u dr. jsem zatím nebyla…a co ty?????Teru
Ahojte tehulky,
ja mela posledni MS 9.2. a testik se ukazal pozitivni ( take velmi slaba carecka ) , k doktorovi jdu tento tyden…tak dam vedet…
Pry by uz melo tlouct srdicko ![]()
Je to vase prvni mimi?
Ahojky, já měla poslední MS 12/2, vždycky jí dostávám na den přesně, teď ne, testík už jsem si dělala 2×,prvně slabá čárka, dneska už pěkná,ale byla jsem dnes u MUDr a na UTZ nic neviděl, jen zvýšenou sliznici, ale to můžu mít i asi od Clostylu, kterej jsem brala 6měsíců. No vzal mi krev, tak si zítra mám zavolat...... no ale zdrblo mně to, bojím se, aby to nebylo někde jinde, než to má být ![]()
Ahoj Teru,Mihaicko a Pacinko!
Právě mě čeká oficiální těhotenská prohlídka teď ve středu,kde se dozvím výsledky z cytologie(jelikož mi lékař během vyšetření našel změny na čípku).
Začínám právě 7 týden,minule jsem UZV viděla byl tam váček,nic moc vidět nebylo,teď to bude doufám už ze srdíčekm.Termín porodu dle PM je 4/11.
Dítě čekám už třetí.Mám holku a kluka.
Na začátku to byla taky velmi slabá čárka a pak už se jen vybarvovala každý den víc a víc.
Teď jsem si udělala z legrace znovu a první se ukázala silně ta ukazuje těhotenství a pak až ta kontrolní čárka.
Tak budu drzet palce!! Pred rokem jsem byla take tehotna, v 5tt ( nebo 6tt ) jsem byla na UTZ a take nic nevideli. Tehda mi rekli, ze je to jeste moc brzy.
Takze se zbytecne nestresuj…zitra uvidis, hlavne, ze nemusis cekat delsi dobu. To by me asi slehlo… ![]()
Ahoj mamusko,
je dobre mit kolem sebe nekoho, kdo uz ma zkusenosti
, tak se priprav na ruzne otazky… ![]()
Jsem docela ze vseho vystrasena ( pred rokem jsem o mimi prisla ), tak ted kdyz me kdekoliv pichne a jdu na zachod, tak cekam katastrofu. Snazim se myslet pozitivne, ne na nejhorsi, ale cas od casu si nemuzu pomoct. Partner mi moc pomaha, to si myslim je take dulezite.
Ach jo. Uz abych byla za 1 trimestrem.
Ahojky Petru,
take jsem to videla, ze jsme na tom stejne
Kdyz jsem vypocitavala termin, tak to priblizne vychazi na 16.11.
Jinak me zle vubec neni ( od zaludku ), jinak brisko poboliva a take v noci nespim. Take se mi stane, ze me bricho cely den neboli a to uz se mi honi hlavou proc…
misto abych si toho uzivala.. ![]()
Ve ctvrtek jdu k doktorovi na prvni prohlidku. Tak pak dam vedet.
Petru, kdyz jsi si pridavala metrik, kam jsi ho zkopirovala? Do podpisu?
Ahoj Holky, tak bych se rada taky prihlasila k Vám.
Jsme na tom s mamuskou stejne PM 28.1. pak uz jsem mela 25.2 - // na testiku ale opravdu jen velmi velmi slabe..... pak to uz jen sililo.
Sestricka me pri prvnim odberu vydesila ( hodnota hcg byla 895) ze to muze byt mimodelozni, pak za 3 dny jsem byla na dalsich odberech a vse bylo nastesti v poradku. Ted v patek 13. jsem byla na UTZ a uz jsme videli i srdicko, tak jsem mela velikou radost! Loni v listopadu jsem potratila tak jsem ted porad takova vydesena a hned vystrasena kdyz me nekde pichne. Ale snazim se taky myslet pozitivne a nic spatneho si nepripoustet! Spatne mi je tak posledni tyden… zaludek jako na vode, nechutenství, boleni bricha a zad! tak doufam ze je vse tak jak ma být!
Mos se tesim ze se tu budeme delit o radosti!!!!!
Zkouzka - pripojeni metriku… ![]()
Po navsteve doktora zrejme zmenim termin… ![]()
Gratuluji k těhotenství všem,hlavně ať ´přečkáme v klidu první trimestr.
Mihaicko co budu vědět ráda poradím,jen každé těhotenství a porod je jiný,budu rodit po 4letech.Ano máš pravdu podpora partnera je hodně důležitá a to hned od začátku,my už plánujeme jména,nejhorší jsou ty klučičí.
Ahoj Kaciku,už jsem měla strach co s tebou je.Takže termínek máme 4/11,ty jsi prvorodička tak možná budeš přenášet,ale není to pravidlem.
Tak ze začátku mi vůbec nic nebylo,ale od minulého týdne je mi fakt zle,nejhorší je to ve frontě v hypernově,kde tě zlobí ještě dvě děti,vydýchaný vzduch,přeparfémované ženy a muži,kteří smrdí cigaretami,taky nemůžu vůbec vařit,aspoň o víkendu vaří manžel.Cucám větrové bonbony pro lepší chuť,prsa mám bolavé tak,jak byly po porodu nalíté mlékem.A jsem hrozně pihovatá celý obličej.
Ještě jsem se chtěla zeptat,začnete už brát nějaké vitamíny pro těhotné?
Já je brala u obou dětí a lékař mi řekl,že mám velké děti,proto,že jsem jedla umělé vitamíny,tak teď je asi jíst nebudu,bude léto,chcřipky snad pominou.
Kyselinu listovou jím ještě před otěhotněním a nyní taky jednu tobolku denně a myslím si,že stačí,když budeme jíst ovoce a zeleninu.
Co myslíte?
Tady jsem dostala typ na perfektní kalkulátor(ale je ve slovenštině).