Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
13.1.13 21:42

Malování… no, Kiki maluje sluníčko, smajlíka a možná kytičku… ne že by nechtěla, ale nemá jí to kdo ukázat :( jí sama toho víc neumim a za pár měsíců bude umět Kiki malovat líp jak já :oops: řeknu to tak jako jeden můj kamarád „kreslím jen v sebeobraně“ :oops: a vodovkama apod. juj, to po mně nechtějte víc než namalovat celou stránku jednou barvou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale omalovánky máme rádi obě ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.1.13 21:47

@Mysicka31 Na to jsou nejlepší akvarelové pastelky. Namaluješ pastelkama a pak rozetřeš vlhkým štětcem. To Mája miluje (Anežka dostala tyhle pastelky k Vánocům, Mája je dostane k narozkám). U nás vůbec výtvarka vede - hlavně díky inspiracím z kroužku - Mája už má svoje výtvory z kroužku na dvou velkých sítích. Musela jsem už uklidit Krtečka, páč se nám už nikam nevejde (obrázky ze starých kalendářů, kterými jsem dřív zdobila pokojíček). Další dvě sítě zaplnily výtvory Anežky, ještě že nemáme víc dětí :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.1.13 10:41

@Mysicka31 jo to věřím, že si odpočineš, ono je to náročný…
Pobavila si mě tím, že už se ani pes nevyspí :mrgreen:
Ale myslím, že se podcenuješ třeba stromeček, domeček, sněhuláka, auto, psa, kočku bys jistě zvládla :palec:
drobné nedokonalosti jsou znakem ruční práce, neboj se toho :mrgreen:

U nás nejvíc vede asi modelína. Dělám mu domácí, je toho za pár korun hromada a netvrdne. Má to na vále, vždy mu to jen sundám ke stolu.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.1.13 15:38

@Ivoka jo nedokonalý domek a smrk možná jo :mrgreen: ale pejska a kočičku fakt ne, to leda by ten co na to kouká měl fáááákt bujnou fantazii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sněhulák by se sobě možná trochu mohl podobat :think: a to moje auto by se asi nerozjelo :P :P :P raději se budu držet háčku a jehlic a tužky, fixy a pastelky přenechám babičkám, kamarádkám a brzy snad i pančelkám ve školce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.1.13 16:58

Jo ještě zvládnu zamotanej provázek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
22.1.13 20:49

Holky, nemáte prosím některá zkušenost s tímto mikrofonem?
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
nebo s nějakým jiným co je vhodný pro 3 letou zpěvačku :-) chceme pro Kiki k narozeninám… aby i i trochu něco umělo, ale zase to nebylo moc „miminkovský“ a právě vůbec nevím :( tady se mi líbí to nahrávání :-) ale nikde jsem nezjistila jak dlouhý to může být, aby to nebylo třeba jen 10 vteřin :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.1.13 16:05

Naše malá dneska dobře řádila na kluzáku :mrgreen: a jezdila na něm prvně v životě ;-) :palec:

Tu jsou videa :-) je to tedy jen z mobilu…
http://www.youtube.com/watch?…
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.1.13 17:30

A já přemýšlela nna čem to jezdila… na lopatě :D Kluzák je letadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.1.13 18:55
@Markittka píše:
A já přemýšlela nna čem to jezdila… na lopatě :D Kluzák je letadlo :D

Lopatou se kází písek, sníh a jiné věci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale ono je to úplně jedno páč zítra se jezdit nebude, Kiki díky svému zlobení přišla o všechny hračky vč. toho kluzáku/lopaty… a my ostatní o nervy :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.1.13 18:58

Co našel google:
kluzák
lopata

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.1.13 19:11

U nás se taky lopatuje, ale myslím, že na tom produktu je napsáno kluzák ;). Já tomu vždycky říkala podprdelník, dokud nepřišla jednou Anežka ze školky, že byli venku na lopatách :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.1.13 21:27

@hkac podprdelník já říkám tomu podsedáku (tak se to myslím jmenuje :think: ) na židle nebo lavici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.1.13 21:28

@Mysicka31 Jo, to já taky (i když už to dávno nepoužíváme), ale když se řekne, že jdeš jezdit na podprdelníku, tak je jasný, že tohle to asi nebude, že :mrgreen:. Jo ještě jsme tomu kluzáku/lopatě říkali jezdík. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.1.13 22:06

Jééé já to znám taky pod lopatou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.2.13 13:07

Ahoj holky, tady to zas žije :lol:.

Já nastoupila do práce (kamarádka mi sehnala super záskok), chodím na 3h denně, 4 dny v týdnu a stíhám to i s tou Maruščinou „školkou“, ve které může být jen dopoledne. Byla jsem tam 5× a tento týden máme prázdniny, takže jsem doma :P. Holky jsem nechala u našich, Mája je poprvé přes noc beze mě, tak snad to tam týden zvládnou. Mně bylo smutno už včera :lol:. Anežka měla pátou nemoc a zdá se, že to od ní Mája chytla taky, tak se holky nesmějí družit s dětmi a těhotnou tetičkou, ale jinak to snad bude OK. Já jsem doma a řádím - naši si minulý týden odvezli věci po holkách (pro ségru), takže najednou máme doma spoustu místa :palec: (že bychom si pořídili další miminko :think: :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí