Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
25.12.12 14:24

Já včera uložila Máju do postele jako normálně (asi v osm). Vzala si s sebou myšku (jako vždycky) a novou panenku, a když jsem ji šla za minutu zkontrolovat, už spala :lol:. Anežka dostala dětskou verzi Carcasonne, tak jsme potřebovali, aby Mája usnula a my mohli hrát. Takže Áňa šla později, asi v půl desáte. A ráno jsem vstávala první já, v osm. To už se mi fakt hooodně dlouho nestalo :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.12.12 14:41
:palec: :palec:

no díky tomu že šel jiřík právě že dopolko na 2 hodky tak měl vyjímku…on přes den nespí už přes rok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.12.12 14:46

Mája přes den spí, akorát když to potřebuju. Od srpna nám tu rekonstruují sousední byt (a od listopadu i ten z druhé strany, takže teď bydlíme mezi dvěma rekonstrukcemi :zed: ) a to Mája asi 2 měsíce přes den nespala (kdo by taky spal vedle zbíječky, že). Ale jak to trochu utichlo, tak naštěstí zase spát začala, když se mi to hodí. Plánuju to hlavně podle toho, kdy si Anežka poručí, že by chtěla ze školy (z družiny, kde je moc ráda). Anežka touhle dobou nespala už taky asi rok, spát poo začala pak o prázdninách před školou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.12.12 15:22

Tak to máš fajn to bych taky potřebovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.12.12 15:30

Pár foteček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.1.13 18:53

Zdravím v novém roce :kytka:.

A přináším jeden typ na výbornou pomazánku, něco jako žervé nebo lučina. Je to výborný a za pár korun. A téměř bez práce, akorát se musí 24h čekat (já vydržela jen 18 a stačilo nám to).

https://www.emimino.cz/…anky-133760/

Dělala jsem ze 3 jogurtů Albert klasik (co byly minulý týden v akci za 7,90Kč) a jedné smetany (ta je v akci teď :P za 11,90Kč) a bylo toho přes půl kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.1.13 20:21

Ahoj holky, také jsem konečně zavítala, tak přeji úspěšný rok 2013 ;) :palec: :pankac: koukám že jste si svátky užívali plnými doušky :palec: u nás byl největším hitem vánoc kočárek pro panenky :P :P :P

Helči, tobě dodatečně gratuluji k přijetí Máji do školky ;-) určitě je i ona nadšená, že ;)

Kikina je čím dál větší divoška, taky by asi potřebovala do školky nebo někam :think: ale dokonce jsme si s ní udělali i „výlet“ záchrankou do Thomayerky na traumatologii :? :zed: :zed: :zed: museli jsme na šití… měla na čele 3 stehy a raději dělali i rentgen hlavy, díkybohu vše oki :hug: bylo to 22.12. v 9 večír :zed: :zed: :zed: njn, lítala jak střelená, nevybrala zatáčku, vzala futra a sjela po nich na kobercovou lištu o kterou si rozsekla čelo tak, že to vypadalo jako by jí tam někdo vrazil hřebík :? a krve teklo jak z vola :( to abysme se jako nenudili 8o :roll: dneska si málem uřízla prst když si hrála s ještě zabaleným struhadlem :roll: :cert: :cert: :cert: pády, prsty ve dveřích, oděrky apod. se nedají počítat :think:

Samík byl andílek, ale ted má asi spurtík a nejspíš i rostou zoubky, tak kojím, chovám, chodím a je po spaní :( a i psaní :mrgreen: takže :mavam: snad brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.1.13 20:25

@Mysicka31 Jj, určitě se Marušce ve školce líbí, i konečně začíná líp mluvit. Ale ráno se to bohužel neobejde bez pláče, dneska začala už doma ;(. No ale prý hned jak odejdu, je to OK, tak snad to bude jen lepší. První dva dny byly naprosto OK, až jsem se divila. Ale o víkendu jsme ztratili její oblíbenou myšku, bez které neudělala ani ránu, a bez ní to ve školce asi hůř snáší. Jinak tu ztrátu nesla asi líp než já, jen večer usíná místo ve 20h až tak kolem 22-23 h a ve školce pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.1.13 21:54

@hkac oblíbená myška mě mrzí :( s usínáním je to u nás věčný boj :( Kikina vstává třeba v 7, po O samozřejmě nespí, jen vyjímečně (třeba dneska se ale oivedlo :potlesk: :dance: ) no a večer usíná třeba kol 23hod. :( se s ní fakt nic nedá udělat :zed: :zed: :zed: a tedy fakt mě točí těma jejíma výlevama blbostí :pocitac: :pocitac: :pocitac: včera to zašlo až tak daleko, že skončila pod ledovou sprchou, oblečená i s bačkorama :oops: :( no, pak byla jak :andel: vydrželo jí to asi půl hodiny :think: už fakt nevím co s ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
11.1.13 10:53

Ahoj holky :mavam: také přeji úspěšný rok 2013!

@hkac s tím mluvením ve školce si mě potěšila, sme na tom asi tak stejně… řekne jak dělají zvířátka, máma, táta, auto, mašinka, hoplá, au, no takový koniny ale kloudně mluvit ne a ne. Dokonce ani neopakuje slova, to se rozčiluje když to trénujem, nebo dělám, že nerozumí.
Jinak má spoustu grimas a pomocných zvuků, že mu rozumí kde kdo, to zas jo.
Včera jsem byla u doktora jen poslechnout a říkám, že za měsíc máme tříletou, na co se mám připravit, že nemluví.
Doktor říká, že mu to nevadí, pokud je jinak dítě zdravé a slyší, tak že to řeší až v 5 letec, ale že do té doby se většinou v kolektivu rozmluví.
Tak budu doufat, že se dostanem do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
11.1.13 15:58

Holky, tak já vám na chvilku půjčím Kiki a budete si přát aby vašedítě nemluvilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta tu papuli nezavře snad nikdy :think: úplně už šílím z jejího „Co je to? A maminko, co je to?“ a pak snad 20× zopakuje co jí řeknu… za půl dne přijde a řekne mi třeba „Maminko, tohle je květináč, víš to?“ když řeknu že jo, tak mi sdělí že musim říct že je to květináč, když neodpovím, tak to opakuje tak dlouho, dokud neřeknu jo nebo ne… :roll: no a pak všem na potkání vypráví jak byla před vánocema v nemocnici za paní doktorkou aby jí zašila hlavu a že jela sanitkou a pánové jí zahoukali a že sanitka blikala… Teď když byl v nemocnici Jirka, tak tam za ním na návštěvu šla s tím, že tam taky zůstane a bude tam ležet u tatínka :lol:
„Včera“ nám usla až dneska po půl 2 (v noci) v kolik přesně nevím, já odpadla v 1:39 a to Kikina ještě kecala na plné kolo a hodinu nás ukecávala ať zavoláme paní doktorce, že miminka musí odvézt houkačka do nemocnice :zed: :zed: :zed: sem už myslela že jí nacpu do pusy roubík a oblepim to tou stříbrnou páskou jak ve filmech :cert: :cert: :cert: vzbudila jsem jí záměrně ráno před 8, hodinu řev a protivná až to hezký nebylo… no a co myslíte, šla spát dneska po O? Nééééé :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.1.13 16:35

@Mysicka31 Děkuju,nechci.Nic proti Kiki, Anežka je nebo teda byla přesně to samé v bledě modrém, takže já si ten klid užívám. Akorát někdy se Mája vzteka že ji nerozumíme, tak to si říkám už aby normálně mluvila :).Ale zase oproti Anežce začíná pěkně kreslit, ve středu na kroužku nakreslila sněhulaka (tři koule, obličej a hrnec na hlavě) a pak ještě dlouhou housenku.Sice se měly kreslit vlny v moři, ale Mája se rozhodla, že bude kreslit něco smysluplnejsiho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.1.13 11:06

@Mysicka31 no ono to není tak černobílé jak by se mohlo zdát, podle toho co popisuješ s květináčem to je to stejný u nás, akorát, že hejká a já mluvím :mrgreen:
no a teda nevypráví pak nic nikomu, to je fakt…
Na druhou stranu zas nemusíš poslouchat ty dotazy proč jako nemluví? a vy mu nečtete? a vy na něj nemluvíte? 100× denně od uplně cizích lidí… všechno má svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.1.13 11:08

Jo a kreslení nám také pěkně jde, ježíčkovi před vánoci do Božího daru poslal fakt pěkné sluníčko. umí auto a tatínka :mrgreen:
Tatínek teda vypadá jak kříženej s chobotnicí, ale prý to je tatínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.1.13 21:33

@Ivoka Kiki zítra (snad) odjíždí na týdenní prázdniny s babičkou do Nejdku… :dance: a babička tu říkala „No dofám, že zítra nebude zase celou cestu zpívat jak jede s babičkou A. do Nejdku za babičkou J. dědou J. a dědou H. a O. a tetou V…“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne, bude se nám tu stýskat :,( ale Kiki potřebuje změnu a my taky odpočinek, se tu už ani ten pes nevyspí… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí