Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
hkac… koukala jsem na stránky a vypadá to dobře
a foto když jsem viděla tak si to děti fakt museli užít
![]()
já dneska dorazila dom......dost jsme cestovali-výletovali a 3 dny se zdrželi u segry na venkově neteřinka měla 5 narozeniny
jiřík tam ještě zůstal s bábi přes víkend já boužel musím so++ne do práce. jiřík mi přijede v pondělí pač o víkendu tam jsou akce pro děti hlavně traktoriáda a on tyhle velký auta miluje, závody na kolech a různé soutěže tak mu to chci dopřát pač má vždycky z takové akce radost a pak parádně vypráví
![]()
jinak nám konečně vyšel ten legoland
a super paráda tam si Jiřík taky pěkně užil byl poprvé ve 4d kině kde jezdily auta no mazec alr frooonty na všechno
njn vydat se tam o prázdninách
ale i tak atrakce si prolezl bylo tam ninjago pžedstavení a trochu se zezačátku bál toho jednoho čínana jak byl zmalovanej a vůbec nehnul obličejem děsně vážnej jinak super.
ivoko - tebe asi zklamu
oni v legu místo dni otevřených dveřích chtějí udělat,,párty,, na počest dostavění těch nových hal a vypadá to že to bude jen pro zaměstnance jejich partnery a jejich děti datum je 27.9.2012 ale ještě budou podávat bližší informace tak snad tam bude někdo ještě moc loni to bylo 7 lidí na jednoho zaměstnance
tak nevím jka to bude letos
@hkac díky moc, si hodná
nechceš na oplátku ty mléka? nebo už je nepijete?
@janysek025 to se nedá nic dělat, pokud by to šlo, budem rádi, pokud ne, tak se nedá nic dělat ![]()
Ahoj holky, už bych se vám mohla taky zahlásit a ukázat se tu, co?
![]()
Doma trochu blázinec, ale jinak v pohodě
Spíš jsem teď ve stresu z toho, že zítra má na návštěvu, podívat se na Samíka, celá moje a Jirkova rodina
nemám takové ty komplet velké rodinné sleziny ráda ani normálně, natož teď
ale jim to prostě nevysvětlím, že se raději sejdu s každým zvlášť, jedou z daleka, tak prostě všichni
![]()
@Ivoka my určitě nevyužijeme, tak ti můžu poslat
a kladně i něco dalšího jestli chceš…
nebo někdo jiný… Písni mi adresu do SZ
@Ulíček tak to mě moc mrzí
moc, moc držíme palečky a modlíme se, abyste boj vyhráli
Kdybys potřebovala s čímkoliv pomoc, tak dej vědět
![]()
@Marau to kakaíčko jsem si před porodem dala
sice ho dopíjela při kontrakcích po 5 minutách, ale úřeci to tu nenechám
![]()
@Mysicka31 Ještě jednou ti gratuluji k synovi a přeji, at brzy najedete nějakej režim celá rodina a budete si užívat a dětmi.
adresu posílám SZ a moooc děkuji
![]()
Samík nám krásně přibírá
ve čtvrtek v poradně měl o 200g víc než před týdnem kdy nás pouštěli domů
takže už má krásných 3700g, možná teď už zase víc
![]()
Akorát nám dr. řekla, že si při porodu zlomil klíční kost
ale že by na to přišla až teď? Nebyla to naše dr., ta má dovolenou, takže jí moc nevěřím a poptám se v úterý té naší… mi zase přijde divný, že by na to nepřišli už v Motole
nebo naše dr. když tu byla minulý pátek
Jestli nám to naše dr. potvrdí, tak budu požadovat další vyšetření, bych nerada aby mu to srostlo blbě a měl pak problémy celý život nebo aby se třeba nezanedbalo nějaké cvičení…
Kdo chcete, tak můžete mrknou na fotečky sem http://fotoalba.cz/Samuel_Jiri
Jinak toto je náš Samík ![]()
P. S. Oprava, odkaz byl nefunkční, snad už oki ![]()
P. P. S. tak to nejde, vložím samostatně, umažte si mezeru za cen trum
P. P. P. S. Kurňa, ono to nejde ani tak
něco vymyslím… zkusím dát mezer víc, ale mazat to bude asi opruz co ![]()
Tak nejde ani to, nějak to ale vymyslím…
Tož to jsem nad tím vyzrála
![]()
Ivoko,
pošli mi v SZ adresu, mám tu ty kuponky na mléko.
@Ivoka píše:
Včera přišla knížka DM od 31 měsíců. Jsou tam 3 kuponky na Junior drink od Nestlé. Chtěla jsem vás poprosit, kdo víte, že je nevyužijete a chtěly byste udělat dobrý skutektak bych vám byla vděčná.
Já to sypu už rok do mléka, jinak ho nepije a při spotřebe 1ks za týden vítám každou slevu. díky
Tak máme doma školačku. Dnešní den jsme si užili nádherně, i slza ukápla
. Anežka si hned po příchodu domů ze školy začala hrát na školu (s fiktivními dětmi), takže přesně vím slovo od slova, co paní učitelka dětem říkala
. Večer Anežka prohlásila, že zítra ji čeká nejkrásnější den, protože se prý konečně začnou učit.
Zato ale už dneska stihla zapomenout pár věcí v lavici, takže žádné velké překvapení se nekonalo. Docela jsem zírala, co všechno děti ve škole dostaly - od sponzora
.
@hkac já jsem na Anežku včera myslela, že je určitě celá natěšená ![]()
Chtěla jsem původně se jít na školáčky podívat ke škole, ale pak jsem byla líná ![]()
zato dnes už jsme od rána stepovali na ulici a koukali na bagr jak bagruje a tatra to odváží
stál by tam ještě ted ![]()
Ivoko - taky ti můžu dát kupónky
,nepojedete někdy na kladno třeba nakupovat ![]()
@janysek025 na Kladno jezdíme tak jednou za 2 měsíce a to vždycky v neděli, tak to asi neklapne vid? ![]()
ale můžu ti poslat předepsanou obálku se známkou, když mi napíšeš adresu ![]()