Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
31.8.12 15:10

Ahojky

hkac… koukala jsem na stránky a vypadá to dobře :) a foto když jsem viděla tak si to děti fakt museli užít :potlesk: :palec:

já dneska dorazila dom......dost jsme cestovali-výletovali a 3 dny se zdrželi u segry na venkově neteřinka měla 5 narozeniny :mrgreen: jiřík tam ještě zůstal s bábi přes víkend já boužel musím so++ne do práce. jiřík mi přijede v pondělí pač o víkendu tam jsou akce pro děti hlavně traktoriáda a on tyhle velký auta miluje, závody na kolech a různé soutěže tak mu to chci dopřát pač má vždycky z takové akce radost a pak parádně vypráví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jinak nám konečně vyšel ten legoland :potlesk: :palec: a super paráda tam si Jiřík taky pěkně užil byl poprvé ve 4d kině kde jezdily auta no mazec alr frooonty na všechno :poblion: :poblion: njn vydat se tam o prázdninách :oops: ale i tak atrakce si prolezl bylo tam ninjago pžedstavení a trochu se zezačátku bál toho jednoho čínana jak byl zmalovanej a vůbec nehnul obličejem děsně vážnej jinak super.

ivoko - tebe asi zklamu :( :,( oni v legu místo dni otevřených dveřích chtějí udělat,,párty,, na počest dostavění těch nových hal a vypadá to že to bude jen pro zaměstnance jejich partnery a jejich děti datum je 27.9.2012 ale ještě budou podávat bližší informace tak snad tam bude někdo ještě moc loni to bylo 7 lidí na jednoho zaměstnance :nevim: tak nevím jka to bude letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
1.9.12 10:59

@hkac díky moc, si hodná :kytka: nechceš na oplátku ty mléka? nebo už je nepijete?
@janysek025 to se nedá nic dělat, pokud by to šlo, budem rádi, pokud ne, tak se nedá nic dělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
1.9.12 11:10

Ahoj holky, už bych se vám mohla taky zahlásit a ukázat se tu, co? :oops: :oops: :oops:

Doma trochu blázinec, ale jinak v pohodě ;-) Spíš jsem teď ve stresu z toho, že zítra má na návštěvu, podívat se na Samíka, celá moje a Jirkova rodina :-( nemám takové ty komplet velké rodinné sleziny ráda ani normálně, natož teď :zed: :zed: :zed: ale jim to prostě nevysvětlím, že se raději sejdu s každým zvlášť, jedou z daleka, tak prostě všichni :zed: :zed: :zed:

@Ivoka my určitě nevyužijeme, tak ti můžu poslat ;-) a kladně i něco dalšího jestli chceš… :-) nebo někdo jiný… Písni mi adresu do SZ

@Ulíček tak to mě moc mrzí :( moc, moc držíme palečky a modlíme se, abyste boj vyhráli :hug: :hug: :hug: Kdybys potřebovala s čímkoliv pomoc, tak dej vědět :hug: :hug: :hug:

@Marau to kakaíčko jsem si před porodem dala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sice ho dopíjela při kontrakcích po 5 minutách, ale úřeci to tu nenechám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
1.9.12 11:43

@Mysicka31 Ještě jednou ti gratuluji k synovi a přeji, at brzy najedete nějakej režim celá rodina a budete si užívat a dětmi.
adresu posílám SZ a moooc děkuji :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
1.9.12 13:49

Samík nám krásně přibírá ;-) ve čtvrtek v poradně měl o 200g víc než před týdnem kdy nás pouštěli domů :-) takže už má krásných 3700g, možná teď už zase víc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Akorát nám dr. řekla, že si při porodu zlomil klíční kost :-( ale že by na to přišla až teď? Nebyla to naše dr., ta má dovolenou, takže jí moc nevěřím a poptám se v úterý té naší… mi zase přijde divný, že by na to nepřišli už v Motole :think: nebo naše dr. když tu byla minulý pátek :think: Jestli nám to naše dr. potvrdí, tak budu požadovat další vyšetření, bych nerada aby mu to srostlo blbě a měl pak problémy celý život nebo aby se třeba nezanedbalo nějaké cvičení…

Kdo chcete, tak můžete mrknou na fotečky sem http://fotoalba.cz/Samuel_Jiri

Jinak toto je náš Samík :-)

P. S. Oprava, odkaz byl nefunkční, snad už oki ;-)
P. P. S. tak to nejde, vložím samostatně, umažte si mezeru za cen trum
P. P. P. S. Kurňa, ono to nejde ani tak :think: něco vymyslím… zkusím dát mezer víc, ale mazat to bude asi opruz co :(
Tak nejde ani to, nějak to ale vymyslím…
Tož to jsem nad tím vyzrála :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
1.9.12 14:17

Ivoko,
pošli mi v SZ adresu, mám tu ty kuponky na mléko.

@Ivoka píše:
Včera přišla knížka DM od 31 měsíců. Jsou tam 3 kuponky na Junior drink od Nestlé. Chtěla jsem vás poprosit, kdo víte, že je nevyužijete a chtěly byste udělat dobrý skutek ;) tak bych vám byla vděčná.
Já to sypu už rok do mléka, jinak ho nepije a při spotřebe 1ks za týden vítám každou slevu. díky
  • Citovat
  • Upravit
10952
1.9.12 16:26

@fyzikarka :hug: díky, posílám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
1.9.12 16:44

@Mysicka31 malej je nádhernej a je ti děsně podobnej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.9.12 21:29

Tak máme doma školačku. Dnešní den jsme si užili nádherně, i slza ukápla :oops:. Anežka si hned po příchodu domů ze školy začala hrát na školu (s fiktivními dětmi), takže přesně vím slovo od slova, co paní učitelka dětem říkala :lol:. Večer Anežka prohlásila, že zítra ji čeká nejkrásnější den, protože se prý konečně začnou učit. :mrgreen: Zato ale už dneska stihla zapomenout pár věcí v lavici, takže žádné velké překvapení se nekonalo. Docela jsem zírala, co všechno děti ve škole dostaly - od sponzora 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
4.9.12 09:30

@hkac já jsem na Anežku včera myslela, že je určitě celá natěšená :lol:

Chtěla jsem původně se jít na školáčky podívat ke škole, ale pak jsem byla líná :oops:
zato dnes už jsme od rána stepovali na ulici a koukali na bagr jak bagruje a tatra to odváží :lol: stál by tam ještě ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.9.12 09:31

@Ivoka jak mi přijde, dám ti vědět. Toto taky nevyužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.9.12 09:32

@hkac Taky mám doma prvňačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.9.12 19:40

Ivoko - taky ti můžu dát kupónky :),nepojedete někdy na kladno třeba nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
5.9.12 12:48

@janysek025 na Kladno jezdíme tak jednou za 2 měsíce a to vždycky v neděli, tak to asi neklapne vid? :mrgreen:
ale můžu ti poslat předepsanou obálku se známkou, když mi napíšeš adresu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
5.9.12 16:00

Jééé to nemusíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: stačí adressa kam zaslat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí