Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
2.7.12 14:31

Jsem chtěla napsat mimino… já jsem mimo já od soboty jestli naspala dvě hodiny tak je to moc

jsem vztávala v sobotu asi v 7hodin v 23:00 šla noční přišla v 11 a spát jsem nešla přes den večer kolem 22:00 jsem zalehla jenže jiřík každou chvilku vzhuru tak jsem byla u něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
2.7.12 16:35

@janysek025 držím pěsti at nemoc zvládnete co nejlépe! poslali vás na alergologii? bych poprosila o žádanku, at se fakt kouknou na imunitu.
Já jsem po této zimě, kdy byl nemocný snad pořád dávala Imunoglukan přes jaro a fakt pomohl, když na něj něco lezlo tak ho to nepoložilo…
Ted přes léto nedávám ale s podzimem zas začnu.
Myšičko šatosuně se mi víc líbí jako šaty, moc ti to v nich sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.7.12 18:32

Ivoko děkujem

ne zatím uvidím co bude na další kontrole kdyžtak jí o to řeknu

a foto jak teď vypadá ono to na něm je i vidět :,( i je pořád zalezlej v pokojí ku kouká na donaldu furt dokola dokonce na 10 min usnul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.7.12 18:08

Tak nám naši odvezli Anežku asi před dvěma hodinama a mně už je smutno :,(. Jsem já to normální matka? :think: Bude tam celé prázdniny, pokud se nezačne nudit :lol:. My tam za ní občas na pár dní přijedem, na týden máme naplánovaný společný tábor (já s holkama, bez tatínka). Mája byla smutná, že sestřička odjela, nesla to snad ještě hůř než já 8o. Tak mám chvilku jedináčka ;).

Ráno jsme byly s Anežkou na kožním a už má taky kortikoidy na ekzem :,( :,( :,(. K tomu navíc molusky, takže do vyléčení zákaz koupání. Odmítla nechat si to odstranit, tak musíme spoléhat na dlouhodobou léčbu. Jednu jsem jí vytáhla sama (poradila mi to doktorka), ale víc si zatím nenechala (ale prý ji to nebolelo).

Naši přivezli spoustu hrášku a jahůdek, už mi mrazák praská ve švech :mrgreen:. Navíc jsem dneska udělala velký nákup v Albertu a Lidlu, takže teď pár dní nechci obchody ani vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.7.12 22:53

Holky, nějak nám to tu usnulo :cert: :cert: :cert:

Jdu se chlubit :mrgreen:

ODPLENKOVÁNO

Ve dne i v noci. Jasný, nehody jsou a asi ještě budou, ale je bezzzzzz a nehoda v noci zatím byla 1× týdně.

Dneska si s Liborem fakt užíváme. Od 6 ráno nebyl Vítek na rukou cca 4 hod celkem, jinak pláč mrzutost. Skoro vůbec nepil, mám v prsu hroudu – auuu. Co jsmemu dala odstříkané mm, z flašk, tak se po 4 dokrmech za 3 dny nechtěl přisávat k prsu. Teď jsme si na MMB objednala Calmu. A řve a řve a řve
Libor by mohl dneska o nošení vyprávět.. odnosil celkem no 9 hodin určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.7.12 23:46
@Marau píše:
Holky, nějak nám to tu usnulo :cert: :cert: :cert:

Jdu se chlubit :mrgreen:

ODPLENKOVÁNO

Ve dne i v noci. Jasný, nehody jsou a asi ještě budou, ale je bezzzzzz a nehoda v noci zatím byla 1× týdně.

To gratulace obrovská ;-) :palec: :kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: to já nemám ještě odvahu sebrat noční plenky i když jsou většinou suché :think: ale prostě ten maminkovský strach no :oops: že bych to po tvém vzoru taky „riskla“ :think: :mrgreen: uvidíme no :think: Kiki je to asi úplně šumáček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.7.12 16:01

Markit, tak supééér.

My se vrátily z tábora. Bylo to náročný, ale užily jsme si to. Přijeli jsme tam s 21 plenami (víc jsem jich u našich neměla) a s 21 jsme zase odjeli :dance: :dance: :dance:. Doma nikdy nebyla suchá víc jak dvě noci za sebou, tam vydržela celý týden včetně spaní a cestování (vlakem, autem), výletů atp. Ostatní maminky byly celkem paf z toho, že Mája absolvovala všechny výlety (bez kočárku, ten nejdelší byl cca 5 km pěšky plus cesta vlakem). Mája tam byla jaksi navíc, program byl pro děti od 4 let, ale protože se Mája nechtěla od Anežky hnout, chodily jsme hodně s nimi. Počasí se zrovna moc neukázalo, ale na cachtání v řece (v holinkách a dlouhých kalhotech i rukávech) to stačilo. Dneska jsme přijely do Prahy a od té doby peru a vyklízím zavazadla. Přijely jsme s Májou od našich, krom velké krosny a kabelky s doklady jsem táhla ještě menší batoh a od tramvaje k autobusu i Máju v náručí, páč mi v tramvaji usnula a když jsem ji vzbudila a postavila na zem, sotva se chudinka držela na nohou, tak jsem ji radši poodnesla. K obědu jsme měly zásoby z mrazáku, ještě musím dojít nakoupit, lednice prázdná a pečivo taky žádné (tatínek se vrátil z jeho akce včera a neměl potřebu nakoupit :zed: :lol: ). Dneska jsou Marušce vzácné naše hračky, takže o ní od rána nevím.

Ve čtvrtek se hned před naším hotelem srazil vlak s autem, já byla (jen s Májou) zrovna ve vedlejší vesnici nakoupit a děti s vedoucími v lese. Cestou zpátky jsem slyšela několik hasičů a pak viděla kousek od hotelu krom třech hasičů a dvou sanitek navíc odlétat vrtulník, tak jsem se šíleně lekla a letěla zjistit, co se vlastně stalo. No brrr, ještě teď mě mrazí, když si na to vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.7.12 07:49

Tak jsem dneska ráno s hrůzou stoupala na váhu, protože ta strava na táboře nebyla zrovna nejdietnější (k snídani každé ráno na výběr krom klasiky palačinky a vajíčka, nejsem zvyklá na teplé večeře a hlavně jsem ty dobroty dojídala po holkách, což teda nebylo zas moc, ale něco navíc to bylo :oops: ). A supééér, nepřibrala jsem ani deko, dokonce mám o trošku míň 8o 8o 8o:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.7.12 20:21

Kristýnkám přejeme všechno nejlepší k svátku :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
24.7.12 20:43

MOje Kity děkuje.

Heli, jak jsi to dokázala, ž e ti toho Mája tolik ochodí?? KAč dá tak 1,5 km a pak hop hop případně up up a ruce nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.7.12 20:54

@Marau No začalo to zcela nevinně - chodily jsme na procházky s tříletou holčičkou, se kterou se Mája držela za ruku a šla tam, kam holčička. Nebo s Anežou, ale ta bývala celý den ve školce, takže to zas tak moc často nebylo. A chodily jsme postupně dál a dál a teď už chodí i sama, se mnou za ruku nebo s kočárkem pro panenky. A dneska poprvé konečně přišla na chuť koloodrážedlu, dodnes ho jen tahala mezi nožičkami. Dneska usedla a jela jak drak 8o. Akorát teda nevím, jak ji naučit brzdit, páč už je rychlejší než já a musím za ní běžet. Takže konečně budu mít zase trochu víc pohybu :palec:, to pomalinké courání mě už fakt začínalo nudit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.7.12 20:56

Občas teda taky dá ruce nahoru a chce KOE (na koně), ale když se mi to zrovna nehodí (něco nesu nebo prostě nechci), tak řeknu, že teď musí sama, případně ji nechám vyvztekat. Nebo poodejdu dál a čekám, až jí dojde, že ji fakt neponesu. Kolikrát to teda rozlouskne až náhodný kolemjdoucí, když na ni promluví - to pak a mnou Mája metelí mílovými kroky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.7.12 15:12

@hkac
také dodatečně děkujeme :-) za Kiki :D koukám, že to máte s chozením podobně ;-) a my už vlastně ani nemáme kočárek, dali jsme mu sbohem a pro mimi pak bude nový ;-) Jsem si na vás včera vzpomněli, šli jsme do zoo s tím, že tak do 2 max. 3 a odcházeli jsme o půl 7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to se povedlo, no :oops: :think: sem ti mohla dát vědět jestli jste v Praze a mohli jsme se tam sejít :nevim: ale co, Kiki si to užila a se vyběhala, šli jsme taky s těhu kamarádkou co má 4 a 9 leté kluky a ty se mohli v péči o Kiki přetrhnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sice jsme si v zoo půjčili ty jejich golfky jak s tím, že kdyby Kiki náhodou chtěla spát, ale nakonec je měl Jirka uvázaný na vozík a když se sundali, tak je chtěla Kiki vozit a v nich své miminko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta tam musela naběhat zase snad 10km a kdo myslíte, že došel domů nejvíc utahaný? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moooožná že dáme ještě jeden výlet než porodím, ale uvidíme, záleží jak se budu cítit a jaké bude počasí :think: včera to ale až na to dusno bylo celkem super počasí ;-) akorát jsme tedy večer krapínek zmokli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale sem měla pro nás deštníky a pro Kiki pláštěnku, takže nás nic nezaskočilo :jazyk: :P :jazyk: :P :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.7.12 15:32

@Mysicka31 Chichi, my včera v ZOO málem byly taky ;). Ale Mája pak radši na kolo a nakonec jsme skončily na hřišti, kde jsme taky trochu zmokly, ale při týhle teplotě nám to vůbec nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.7.12 15:33

Kočárek sice ještě máme, stojí v ložnici, ale už se chystám na to, že ho umyju a připravím na další miminko (teda ne naše, ale pořád tajně doufám, že ta teta jednou přeci jen budu). Máme ještě golfky, ty pak uklidím k popelnici, maji to ho za sebou už fakt hodně, takže ty dál posílat nebudu, stejně se dřív nebo později rozpadnou úplně. Když je někde nechávám, už je ani nezamykám :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí