Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
18.8.12 10:24

Jen tak dál, u nás se čeká na sestřenici každým dnem. Je super, že se ke mě dostavájí i pěkné zpráve při té hrůze co momentálně prožíváme.
Mějte se všichni krásně, gratulace všem odplenkovaným. Víc jsem prozatím přečíst nestihla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.8.12 10:24

@Ulíček copak se děje??? :S :S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.8.12 11:35

@Ulíček nevím sice o co jde, ale posílám mnoho sil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.8.12 22:43

Holky dík, snažíme se vybojovat výhru nad leukemii, která si zasedla na naseho tatina. Terka to snásí celkem v pohodě, ale já huř. Dekuju za podporu, nikomu to nepřeju. Ty pocity kdy vymýšlím proč zrovna nám… a teď jen čekáme, jestli zabere chemoška, když už to vypadá dobře, selhali mu ledviny… atd.
Prominte, ze jsem to tu na Vás ted tak naházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.8.12 09:47

Ulíčku:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.8.12 17:00
@Ulíček píše:
Holky dík, snažíme se vybojovat výhru nad leukemii, která si zasedla na naseho tatina. Terka to snásí celkem v pohodě, ale já huř. Dekuju za podporu, nikomu to nepřeju. Ty pocity kdy vymýšlím proč zrovna nám… a teď jen čekáme, jestli zabere chemoška, když už to vypadá dobře, selhali mu ledviny… atd.
Prominte, ze jsem to tu na Vás ted tak naházela.

8o :hug: :hug: :hug: Drž se holka :S :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.8.12 17:29

Uličku… taky posíláme hodně síly držte se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.8.12 17:29

Moni tobě ještě jednou gratuluju k mimískovi :kytka: ať dělá jen radost a s kiki pořádné lumpárny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.8.12 20:29

@Ulíček :hug: Držíme, co máme :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.8.12 21:56

Dneska jsme se vrátili z úžasné rodinné dovolené v Českém ráji a dáváme tip na bezva dovolnou s dětmi. Byli jsme v penzionu Agáta , doporučení jsem si našla tady na emimi a musím říct, že je to tam pro děti jak dělané.

My chytli navíc krásné počasí, ale i kdyby ne, je tam krytý bazén. Velká zahrada s herními prvky (na fotce) a stánek s občerstvením, na jehož pozemku je skákací trampolína. Byli jsme tam 3 noc, měli jsme s sebou i kola a obě holky mě mile překvapily - Mája ujela 8 km na kole (střídavě s chůzí, nenesli jsme ji ani metr), Anežka dokonce 24 km, z toho teda část na tyči, ale to bylo z velké části kvůli provozu, protože cyklostezky tam vedou přes silnice. Ale cestu tam, která byla víc do kopce, ušlapala sama, na tom jejím těžkém kole bez přehazky.

Tak kdybyste se chtěli někdey někde sejít, tak tady je to ideální. Měli jsme dokonce už mimosezonní cenu, takže nás to nevyšlo ani moc draho. Jediné mínus, které jsem tam našla, bylo vybavení kuchyňky, nebyly tam skoro žádné talíře a zezačátku ani lžičky, ale neberu to jako zas tak velké mínus. Akorát my s tím počítali, neobjednali jsme si ani snídaně, takže to bylo trochu nepříjemné. Ale jinak fakt super, holky se tam skvěle samy zabavily (hlavně na zahradě, když jsme se vrátili z pěší nebo cyklo túry) a Anežka si užila koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
30.8.12 09:35
@hkac píše:
Mája ujela 8 km na kole

@hkac Mája umí sama na kole tak dobře? 8o ty jo, to je borec!
Tady frčí stále plastový odstrkovadlo, máme i to, jak vypadá jak kolo bez šlapek,(nevím jestli se tomu nějak spešl říká)ale kolem toho jen tiše chodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.8.12 22:10

Nene, zatím jezdí jen na koloodrážedle. Ale i za to jsem rada, že nemusíme trávit hodiny na písku. Radši za ní beham po sídlišti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
31.8.12 09:39
@hkac píše:
Nene, zatím jezdí jen na koloodrážedle. Ale i za to jsem rada, že nemusíme trávit hodiny na písku. Radši za ní beham po sídlišti :)

Jo tak to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
31.8.12 09:43

Včera přišla knížka DM od 31 měsíců. Jsou tam 3 kuponky na Junior drink od Nestlé. Chtěla jsem vás poprosit, kdo víte, že je nevyužijete a chtěly byste udělat dobrý skutek ;) tak bych vám byla vděčná.
Já to sypu už rok do mléka, jinak ho nepije a při spotřebe 1ks za týden vítám každou slevu. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
31.8.12 11:32

Já ti to pošlu. Adresu snad mám. My z te knížky nevyužijem asi nic, tak kdyby ještě někdo něco chtel, dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí