Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
5.9.12 18:11

Holky, pokud chcete někdo zajít s námi do ZOO, nabízím poslední možnost do 26.9. :jazyk: Pak nám končí permice a do ZOO už chodit nebudem. Zato se pak s vámi ráda setkám téměř kdykoliv v botanické zahradě ;), tam je taky krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
6.9.12 09:13

@hkac já bych šla, můžu kdykoliv kromě pondělka, to mi odvážejí a vozí práci, tak musím být doma než přijedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.9.12 14:38
@Ivoka píše:
@hkac já bych šla, můžu kdykoliv kromě pondělka, to mi odvážejí a vozí práci, tak musím být doma než přijedou.

A co v úterý? Nevím teda, jaké má být počasí ale teď je to stejne s tou předpovědi tak 50:50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
6.9.12 15:12

Já bych taky tak šla, ALE… :-( nějak je to teď trochu komplikovaný a předpokládám, že tak do konce šestinedělí to nedáme… :think: příští týden 100% nee… :(
Ale měla bych začít trénovat, někdy začátkem listopadu (ještě než začne sníh) tak bych chtěla s oběma dětma jet k našim do Nejdku ;-) myslela jsem původně že vlakem, ale jak tak nad tím přemýšlím, tak bus bude asi pohodlnější :think: s takhle malinkým mimčem určitě… Kiki bude mít svou sedačku jako teď vždy a Samíka si hodím do šátku :-) s Kiki jsem jezdila busem do cca 10 měsíců, pak vlakem a teď od 2 a kousek zase busem, kdy už měla svou sedačku… je to lepší v tom, že se nemusim tahat s kočárem a kufrem někam nahoru a dole v busu mi to hezky uloží ;-) a jen 1× jsem kočár musela složit, jinak se jim tam večel normálně nesložený a to bylo fakt moc fajn ;-) Tu mi snad na Florenc pomůže Jirka a v KV na mě už někdo počká :-) no a kdyby ne, tak tam je to na vlak asi 50m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: v Nejdku už si mě na nádraží vyzvednou na 100% ;-) už jen proto, aby si povozili kočárek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.9.12 09:55

@hkac jo, jo úterý by šlo a má být pěkně!
Jestli se teda nerozmarodíme, dnes skoro nespal, má mužskou smrtelnou nemoc-rýmičku! :mrgreen:
Ale prožívá to tedy, to jsem ještě neviděla :roll: tak doufám, že mu to zas nespadne na průdušky a nebudem marodit v jednom kuse až do jara jak loni… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.9.12 10:00

@hkac Zatím je to úterý tak na 50% je zanudlenej až hrůza, tak nemůžu nic slibovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.9.12 10:25

@Ivoka No u nás je to stejné. Anežce se rozjel ekzém a každou noc a ráno má šíleně ucpaný nos. Se z toho picnu, to je určitě z té rekonstrukce od sousedů - už to trvá pět týdnů, my máme všude ten hnusnej bílej prach a oběma holkám se zhoršil ekzém (Anežce se rozjel víceméně poprvé). :cert:

Nechat Anežku doma ze školky bylo za trest, vždycky to obrečela, ale jestli nebude moct do školy, tak to si ani nechci představovat, jak to bude rozdejchávat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
10.9.12 09:45

@hkac Tak to na tom také nejste nejlépe… :(
Já s definitivní platností ZOO odpískávám, kašle jak četr, už i prodejcháváme dejchákem :cert: nudle jak opratě…
Je mi tedy líto proto, že i to počasí se má rapidně zkazit od středy, ale třeba koncem příštího týdne by to mohlo vyjít, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.9.12 12:36

Škoda ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.9.12 20:32

Tak jsem vzala Anežku k doktorce, strávili jsme dneska 3h běháním po doktorech a zápisu na flétnu, a to nás čeká ještě alergologie a kožní. Ta rýma vypadá prý (podle doktorky na ORL) spíš na alergickou, dostali jsme stříkadlo a sirup. No já si to myslím už dýl, vzhledem k těm častým zánětům spojivek a rýmou každé září. Tak nevím, jestli je to dobrá nebo špatná zpráva :think:.

@Ivoka Tak až bude Štěpánkovi líp, dej vědět a sejdem se kdykoliv jindy. Když už to bude po 26.9., tak půjdem do botanické, myslím, že Ty ji oceníš úplně stejně jako ZOO ;). Já tam chodím radši než do ZOO, je to blíž, nemusím zpátky do kopce a už tam je i dětské hřiště, krásný trávník a prostě vůbec moc hezky. :palec: A vstupné nesrovnatelně nižší ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.9.12 20:59

@hkac a kdo pak bude chodit do ZOO s námi :-( já mám permici někdy do dubna? Nebo kdy se to zdražovalo? Sem prostě koupila poslední den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já září asi ještě moc nedám :think: nooo, možná ten poslední týden :think: sice nebudu ještě po šestinedělí, ale myslím že půl dne bych ten poslední týden šestinedělí dala :-) a malý možná taky ;-) Kiki 100% :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo, nechceš jí půjčit sebou, třeba tak na 2 dny? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.9.12 21:10

@Mysicka31 Jako Kiki? No to nevím, mně stačí jedno hyperaktivní dítě :jazyk:. Do ZOO budete muset s někým jiným nebo s námi do botanky ;). Mně prostě 150Kč za jednu návštěvu ZOO přijde moc, vzhledem k tomu, že tam ani tak nechodíme na zvířátka, jako na tramvaj, klouzačky a procházky. Botanická je teď taky atraktivní, v sobotu jsme tam měli se známými piknik a moc jsme si to užili. I děti, hrály si na trávě a nás k tomu vůbec nepotřebovaly. Skoro ani to jídlo, kterého jsme tam měli habakuk.

Dneska jsem poprvé ochutnala, co je to mít doma školáka. Přišli jsme v šest, Anežka měla první úkol, který si nemohla udělat dřív, když jsme byli u doktorky. Bylo vidět, že toho už má taky dost. Navíc přinesla dva zničené obaly (nevím, kdo to vyrábí, ale po jednom dni používání už nedrží na učebnici :cert: ) a ztupené všechny pastelky. Tak jsem si sedla, že je všechny ořežu (máme takové to ořezávátko připevněné ke stolu, jak se točí kličkou), ale hrozně jsem u toho nadávala, že se lámou všechny tuhy. Nakonec mi Anežka opatrně řekla, že to dělám blbě :lol: (a měla pravdu :oops: ). Do toho jsem vařila manželovi oběd na zítra, pomáhala Anežce chystat aktovku a aby toho nebylo málo, volala mi mamka :mrgreen:. Mája se dneska v noci počůrala a ráno pak byla zabraná do hry, sice volala e-e, ale na nočník nechtěla. Až pak koukám, že stojí a čůrá :zed:. To asi abych nevyšla ze cviku, když jsem včera konečně vyžehlila všechno vyprané prádlo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.9.12 13:25

Dneska jsme s Májou byli na prvním kroužku. Je to kombinace cvičení na říkadla a výtvarky, bylo to moc fajn. I jsem zírala, co ta naše holka umí (skládat barevná plastová víčka podle předlohy do mozaiky 8o ). Lekce trvala 1,5 hodiny a vůbec to nebylo moc, jak se ty bloky střídaly. Strašně rychle to uteklo a už se těšíme na další hodinu :palec:. Zezačátku se mě držela jak klíště, neudělala krok beze mě, ale postupně se zapojovala víc a víc a ke konci si ani nevšimla, že jsem zmizela z jejího dosahu (a skoro i dohledu :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
13.9.12 10:37

@hkac To je prima, botanickou určitě ocením, navíc jsem tam ještě já ostuda nebyla :oops:
Zoo je lepší teda pro malého, zvířátka jsou jeho láska…ted se naučil aportovat míčky jako pes, vidí to u naší čubiny tak mu doma musíme házet ty plastový míčky a leze po 4 a nosí je :mrgreen: a pak ho drbem za ušima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.9.12 21:32

@Ivoka :mrgreen: Tak to bude moct dělat i v botanické, je tam krásný trávník :lol:. Ze zvířátek tam jsou ale asi jen žabičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí