Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
18.6.12 22:58

JOO a teď jsem si vzpoměla že ještě ve stromovce super hřiště…tam odsud jsem nemohla jiříka dostat…jak je tam jakoby ta dřevěná mašinka a na ní jakoby zvonkohra no to byla konečná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.6.12 08:35

@janysek025 Nahoře je pidihřiště ;). To nejlepší je dole hned u dolní stanice lanovky. Je fakt super, jsou tam i záchody s umývárnou a je hlídané. Je tam krásně posekaná travička, na které nejsou žádné psí fujtajbly, takže se nemusíme bát pustit tam děti, ať se tam třeba válí nebo dělají cokoliv jiného. A herní prvky jsou celkem nízké a je jich tam hodně.

Mája umí počítat :P. Ráno jsem jí dávala bombon, že celkem ochotně snědla fuj medicinku, a ona na to DA (=dva) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.6.12 10:14

@hkac Kačenka na dotaz kolik má roků ukáže 2 prsty a řekne či (rofl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.6.12 10:22
@Marau píše:
@hkac Kačenka na dotaz kolik má roků ukáže 2 prsty a řekne či (rofl)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.6.12 10:29

Tak jsme včera napustili bazének a dneska je hnusně…to se dalo čekat.
Myšičko a ty nemůžeš jít zadem lesem a dojít k tomu hřišti dole v lese, nebo je to na tebe už daleko? Tam by se v těch vedrech ještě dalo být…
Jako nejlíp by bylo asi dole u Krále Václava :mrgreen: na zahrádce :mrgreen: tam je i stín. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.6.12 10:29

Kačenka si cvrkla do kalhotek než došla na nočník. sundala si je a oblíkla si čisté :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.6.12 12:48
@Marau píše:
@hkac Kačenka na dotaz kolik má roků ukáže 2 prsty a řekne či (rofl)
:mrgreen: :mrgreen:

RKA DLOUHO ŘÍKAL že mu je 5 a taky ukazoval 2 pak mu bylo 8 5 a teď mu jsou dva :mrgreen: :mrgreen:

tak to my si pokecáme docela hodně…i do telefonu mu rozumím :)
u nás teď vedou asi nejvíce,,nevím… kde máš tričko? kde máš láhev,,,uchyle,, to ho naučil Luboš dostane taky na budku :zed: kdikoli mu někdo šáhne na zadek nebo ze srandy stahne kalhoty aby vykoukla prdýlka tak se otočí a,,uchyle,, on jednou vlezl Lubošovi na záchod a koukal jak čůrá a Luboš právě na něj uchyle :cert: :cert:

a dneska mi řekl:,, ty jedna moje tatarko,, 8o 8o jako tatare…to má prozměnu od domči segra na něj jednou v rozčile houkla tak seš tatar nebo co a Domča z toho udělal tatarku no a teď to mám doma taky :roll: :roll: tak takovýhle věci pochytá velmi rychle :roll:

a ještě hodně říká:,,pojď podívat,,

nejlepší ale je když pouští svoje moudra a rozumy to se fakt bavím a jak se u toho vážně tváří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a když dělám jako že je to pro mě novinka že to neznám no to se mu rozzáří očíčka a má hroznou radost :*

ale to vztekando---to je síla jsem dneska vydržela a zavřela jsem ho k sobě do pokojíku a nechala vyvztekat…a asi od 10 mám vyměněné usměvavé dítě…asi to tak budu praktikovat nadále i když mi to trhá srdce :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.6.12 16:24
@Ivoka píše:
Tak jsme včera napustili bazének a dneska je hnusně…to se dalo čekat.
Myšičko a ty nemůžeš jít zadem lesem a dojít k tomu hřišti dole v lese, nebo je to na tebe už daleko? Tam by se v těch vedrech ještě dalo být…
Jako nejlíp by bylo asi dole u Krále Václava :mrgreen: na zahrádce :mrgreen: tam je i stín. :P

To už je na mě moc daleko :-( s kočárem to zpátky nahoru do kopce nedám :think: ne tedy v tom vedru… a jít bez kočáru je s Kiki jedna cesta tak na 2 hodiny, čili výlet na celý den :( nebýt cestou tolik zábavy, tak by to klidně i za tu půlhodinu dala, ale cestou od nás jsou 2 hřiště :-( a právě na slunci, no a potůček… však sama víš jak je vše zaujme a nehne s nima nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.6.12 16:31

Ale na prázdniny by už měli otevřít to hřiště co máme v tom „U“ našeho baráku :dance: :dance: :dance: tak snad to vyjde a budeme moc chodit tam, moc by mi to teď bodlo ;-) ve stínu to tedy celý není a „zima“ tam určitě nebude, spíš teplo, ale tím že tam budeme za 2 minutky, tak nebude problém kdykoliv odskočit domů ;-) zchladit se nebo na záchod ;-) snad nekecají a fakt to otevřou ;-) už dokončili zateplení, lešení je pryč a začali odvážet ty buňky, natírat lavičky i houpačky a prolézačky ;-) tak ještě aby to odemknuli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.6.12 21:49

Tak my zatím stále bez dudlíku, usínání trochu delší, ale jde to. Akorát teda Mája začala skřípat zubama (v postýlce, přes den snad ne). Že by si tím dudlíček nahrazovala? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.6.12 21:56

HKAC jiřík taky skřípal když byl bez dudu my jsme bez něj od ledna ale netrvalo to dlouho asi týden…nebo jsem to pak přestala vnímat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.6.12 22:00

@janysek025 U Anežky si to nepamatuju, ale asi to bude tím dudlíkem. Navíc je teď dost zahleněná a ráno hodně kašle, tak to tomu asi taky přispívá. Není to ale nic hrozného, že by mě to budilo (a že mě vzbudí každý prd), takže to neřeším. Jestli se to oddudlíkování povede, tak budu ráda, že to proběhlo tak hladce, tomu jsem nevěřila. No mám holt chytrou holku - pochopila, že dudlík není. Sice pořád opakuje (po svém), že babička dudlík doveze, ale já ji v tomhle ignoruju a dokolečka říkám, že babi přiveze myšku (kterou tam zapomněla). Každopádně je vidět, že bez dudlíku je schopná usnout, což při minulém pokusu jistojistě nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.6.12 22:19

Tak odplenkování se fakt zatím daří :dance: :dance:

V podstatě plínka na noc a nebo dkyž jde ven v golfkách. I to chci časem odbourat. Teď mi 3 dny po sobě zvládla odpolední spaní bez plínky. Vždy usnula nahatá, šoupla jsem pod ni jednorázovou přebal. podložku a bez nehody. Vstane, jde na nočník :dance: :dance:
Jen kakání musíme vychytat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
21.6.12 09:20

@Mysicka31 no jo, já jsem zapomněla jakej je to nahoru krpál, to je fakt.
@hkac gratulace k oddudlíkování, myslím, že už máte vyhráno :palec:
@Marau také gratuluju k odplenkování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.6.12 17:15

@Ivoka další den spaní po o bez plínky. nerhoda byla vneku, ale nevíme, jeslti se počůrala a nebo jestli si stáhla kra´tasy a kalhotky a blbě dřepla a počůrala si je

Nebyla chvilku vidět a pak to donesla svlečené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital