Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
7.6.12 16:20

Janýsku, tak to je fakt škoda :-( byl na aukru no :nevim: ale sem ho prodávala už asi 2 nebo 3 měsíce zpátky, prostě hned jak jsme se trochu zmátořili po stěhování… Že jste furt doma ti taky nezávidím :-(

My byly, tedy Kiki, dneska na očku, tak snad bude vše oki a bez reakce :-) dr. říkala že u tý 2.dávky spalniček je to většinou v pohodě :nevim: ale malá se v ordinaci tedy pěkně předvedla :oops: už ví, že jak se jde svlékat, tak se chystá zrada a trvalo mi asi 5 minut než sem jí svlékla triko a celou tu dobu se se mnou prala a ječela jak pitomá a když se k ní přiblížila sestra aby mi pomohla, tak se vzepřela a pokopala jí :-( ale asi není jediná a už jsou zvyklí :mrgreen: dr. se netvářila nijak zle a smála se :-) po očku už byla ale malá v pohodě a koukala kde by co v ordinaci ukořistila a odnesla si domů :mrgreen: tak jsme cestou domů koupili za odměnu bublifuk a doma se pak chlubila s náplastí na ramínku a říkala tátovi že „paní píchala“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky, od kdy vám děcka řeknou jak se jmenují? Kiki pořád stávkuje, až dneska při obědě odpověděla že Kiki, ale tak na každý třetí zeptání… a pak jí Jirka naučil celé jméno… no, ale když jsem se ptala za 10 minut, tak už mi to zase říct nechtěla a povídala své obvyklé „tady nos“, „máma papat“ a podobné nesmysly :-( ale ono je to asi jedno páč s cizíma lidma se stejně nebaví, takže budu muset fakt někde najít a koupit ty náramky na ruku kam se napíše jméno dítěte a telefon na rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.12 17:11

@Mysicka31 Vzhledem k tomu, že Mája stále téměř nemluví, tak svoje jméno neřekne doteď. Teď asi týden teda říká Máa nebo Má ale kdybych na to nebyla zvyklá, tak bych to jako její jméno asi nebrala. Ona zatím mluví hlavně v jednoslabičných slovech (které teda občas už do věty spojí).

Dneska má rýmu jak prase, tak doufám, že to je jen k zubům a za dva dny bude OK. Jinak nechci vidět, jak budu vypadat po dalších x nevyspalých nocích. Anežka je taky na ránu, takže za chvíli mě asi odvezou o pár bloků dál. A to manžel zkouší, že prý by tak moc chtěl ještě třetí :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
7.6.12 17:18

Miso, Maty rekne jmeno i prijmeni, ale uz jen tim, ze se tituluje jako Matynka a prijmeni mame cizojazycne, takze v jeho podani to zni jako uplne jiny jmeno, tak mu je to prd platny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
7.6.12 17:37

myši — jiřík nějakou dobu řekne jméno celé cca 2-3 týdny říka jiřík žemlička kolik mu je a že bydlí na kladně ale jak píšeš ty jen rodině a známým s cizíma se vůbec nebaví :think: dřív říkal jen jiřík žemlík on jmenuje i pěkně rodinu –teta lela,píťa, strejda kuba,zdeněk,maminka jája,táta luboš,sestřenka tálka, bratránek domča (sestřenka slovo mu ale moc nejde :-) )a babičku nikdy neřekne jménem babička je žemličková :P

dneska dobíráme poslední dávku atb hurááá a zítra jsme pozvaní na narozky a musím říct že jiřík je pěknej ,,bonzák,, on prásknul domčovi že jsme mu koupili brusle
prej domčo máš hezký brusle a domča na to já nemám brusle (dostane od nás zítra) a jiřík máš tamhle (ukazál na pokoj kde byli shované ) :( :nevim: tak ale asi to domingovi nedošlo ufffky pořád opakoval že nemá brusle :mrgreen: :mrgreen:

no a ještě napráskám jiříka…už cca 14 dní nechce být s námi v ložnici … pochopil že pokojík je jeho a že tam i bude spinkat tak mám na jednu stranu radost na jednu ne a jak byl ted nemocný tak tam hajal a vždycky když něco chtěl tak zavolal a já ,,letěla,, a nějak si na to zvykl :think: :think: ráno když se vzbudí se už ani neobtěžuje jít mě vzbudit a pěkně z postýlky mamino pití,mamino papat

ve středu jedem do prahy na zahradní slavnost :pankac: :pankac: tak jsem zvědavá pořádá to ranná péče co se stará o postižené děti jestli někdo zná??? no a natálka(neteřinka) si může vzít sebou kamarády tak pozvala Jiříka ty vlastně pořádali ten traktorový piknik a to si prý hrozně užili jak byl s babičkou pryč na víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.12 17:52

Zdá se, že nejčastějším slovem začíná být MOE (= moje) :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.12 20:01

Zkusila jsem tyhle muffiny, protože mi došla vejce, a musím říct, že je to mňamka. Manžel není doma a holky jsou v pelechu, tak jsem zvědavá, kolik mufinků zbyde na snídani :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.6.12 21:55
@hkac píše:
Zkusila jsem tyhle muffiny, protože mi došla vejce, a musím říct, že je to mňamka. Manžel není doma a holky jsou v pelechu, tak jsem zvědavá, kolik mufinků zbyde na snídani :mrgreen: .

Jestli jste jako my, tak už teď není žádný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.12 22:02

@Mysicka31 Né, jsem na sebe pyšná, skoro všechny zůstaly :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.6.12 22:06

@janysek025
Tak to je super, že už budete zase moc mezi děti ;-)
No, Kiki taky ráda říká jména a teď neříká táta, ale „Jirka“ a volá na taťku „Jirko“, odpoledne mi říkala paní K… (celé příjmení) a teď večer když sem jí šla oblékat do pyžámka, tak místo do pokojíku šla do obýváku a volala na mě „Mončo, tady sem“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky, já jsem totálně KO, tu naší zbojnici dostat do postele je nemožný :-( dneska už jsem to nevydržela a šoupla jí pod ledovou sprchu i s oblečením :oops: doufám že se mi z toho akorát nenastydne :-( jako trochu to pomohlo, ale nemám ráda takové „drastické postupy“ :( :oops: jako už mi ty scény dělala 2 večery po sobě a fakt jí dostat do postele je výkon hodný olympijské medaile :( dr. nám poradila na zklidnění nějaký homeopatický sirup, teď si nevzpomenu na jméno, máme dávat večer před spaním, tak snad pomůže :nevim: říkala i že uvidíme jak malá zvládne příchod sourozence a pokud by se to nelepšilo ani tím jak bude stárnout, tak že bysme se po 3.roce domluvili co dál… :nevim: já doufám tedy že nebude potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.6.12 00:07
@hkac píše:
Zdá se, že nejčastějším slovem začíná být MOE (= moje) :mrgreen: .

MOJÉ a NE - nejčastjší slova.

Tím, že nemluví… jako Mája… tak jméno eřekne… i kdyyž se snažíme, aby řekla Káťa..... a Kity už říká Kity nebo Tyty…

včera, když mě manžel " budil" po záchvatu a jak mi říkal Market, tak se ho snažila napodobit ono to i jako Market znělo…

Perličkou Katky je, že na otázku, kolik jí je ukáže 2 prsty a řekne ČI :lol: a prostě jí to nevysvětlíš..

.. jinak začalo období vzdoru.. a a a v kombinaci se sprtem Vítka je to fakt super… :zed: :zed: …Teď hlavně od neděle, kdy se vrátila po víkendu s našima, začala se vztekat a třeba v úterý,když se jí nevyhovělo přesně dle jejího, tak obrátila hrnek mléka dnem vzhůru v obyváku na stůl… pa misku s rizotem k obedu, protože jsem jí odmítla dát sterilovanou okurku a včera otočila takto misku s jogurtem s marmeládou. nedovolila jsem jí do toho jogurtu dát celý zbytek marmelády, co byl ve skleničce tak prostě chytla misku a otočila ji na čistě umytou linku. Tak jsem to sebrala zpět do misky a vyhodila ji ven za tátou… .. přiše domů po cca 2 hod naštvaný, protože neudělal, co chtěl.. teda udělal, ale za dvojnásobný čas s Kačkou… no po nějaké chvíli začala zobat už studené nudle z pánve a sporáku. Říkám si fajn,, že jí, nechám ji tak zobat, a ona část odebrala do talíře – naštěstí – a do zbytku ve voku vyklopila ten jogurt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.6.12 09:07

@Marau Koukám, že máš „konečně“ :P normální dítě. Jinak jsem už začínala mít obavy o to, jestli je Kačenka normální.

Mája říká Anežce ÁJA a po jejím MOE je to druhé nejčastější slovo. Jak něco chce, jde za ÁJOU, páč ví, že ta ji neodmítne a podá cokoliv (i nůžky atp :cert: ) :lol: . Když jsme nedávno vedli Anežku k sousedům a nechávali jí tam, tak pak Mája kňučela a volala ÁJA, asi tam chtěla taky :think: .

Rýma zdá se být od zoubků, už jsou všechny venku, tak snad bude brzy klid (na pár let :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.6.12 10:21

S mluvením je to u nás stále stejné,takže jek se jmenuje opravdu nikomu neřekne :roll:
@Marau pěkná ikonka ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.6.12 11:29

Takhle vypadá město, kde jsem se narodila. Tam jak končí křídlo, tam bydlí moji rodiče (zhruba uprostřed konce křídla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.6.12 11:46
@hkac píše:
Takhle vypadá město, kde jsem se narodila. Tam jak končí křídlo, tam bydlí moji rodiče (zhruba uprostřed konce křídla).

coco? kde to je??

jsem neskutečně nasranáááá ale to si neumíte představit jak

volala jsme na PSSZ kdy mi vyplatí MD, že jsme nedostala ani minulý měsíc a paní mi řekla, že tam moji žádost o MD vůbec nemajíííííííííííí
a to jsem na MD od 15.4.
A nedostala jsem ani RD za těch 14 dní, protože bez výše Denního vyměř. základu toneumí spočítat
A neumím se dovolat účetní.. zkouším přes kolegyni na kteoru mám ještě mobil
PPSZ pak má měsíc na vyřízení, čili asi ještě tento měsíc nedowetanu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.6.12 11:48

@Marau Jablonec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek