Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
24.5.12 06:48

Ahojky

tak jiřík konečně přišel na chuť koloodrážedlu po 3 měsících kdy ho nechtěl ani vidět,tak už dva dny na něm drandil a šlo mu to :-)

plínu nemáme přes den dlouho a noc cca 14 dní a zatím bez jedinné nehody :potlesk: :palec: ,a už jsem si 100% jistá že si uvědomuje kdy ,,může,, čurát že dokáže ovládat ,,svěrač,, opět jsme vybíhali z billy z fronty a dokázal to udržet až ven už poněkolikáté :potlesk: :potlesk: takže ono se vyplatí počkat až na to dítě příjde samo a nenutit ho dle jak kdo chce,vím od kámoška jak učila -učí dceru nočníkovat----no je na pěst :roll: :roll: a teď je naštvaná že jsme nakonec rychlejší pač ona furt že oni budou první.....tak jsem jí řekla no jo však mi nikam nespěcháme až to přijde tak to přijde :palec:

a ještě musím něco zmínit: Jiřík asi pochopil k čemu je dobré chodit spinkat :palec: už nemusíme ,,zápasit,, aby šel spát.vždycky hrozné scény.teď poslední tři dny - doufám že to není tím vedrem chodí dobrovolně nejpozději do 19 -20 hod spinkat.většinou přijdem večer domu jdem rovnou do sprchy dáme véču pyžámko a jakmile má na sobě pyžámko říká že chce jít hají do svého pokojíku do své postýlky a je tam až do rána 8o pustíme pohádku na dvd a během 5-10min je ťuhýk :jazyk: :jazyk:

a tady je náš cyklista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
25.5.12 15:09

Janýsku, tak to je super :palec: :palec: :palec: čůrání, odrážedlo i spinkání :palec: :palec: :palec: šikula je to :potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug: Kiki má na spaní plenku furt, ale si fakt myslím že čůrá jen proto, že má tu plenu :think: jenže já opravdu nemám odvahu jí plenku sebrat jak spí na velký posteli a nemám nepropustný prostěradlo ani nic na ochranu matrce :nevim:

Ale mám dobrou zprávu, v pondělí nám přijdou udělat ten koberec do ložnice a lino do chodby :dance: :dance: :dance: ale že to trvalo teda :cert: :cert: :cert: no, nejvíc se ale těším tak na úterý večer nebo na středu, až to bude hotový a vše zase hezky uklizený ;) :dance: :dance: :dance: měla by v neděli přijet tchýně mi pomoci, tak jsem zvědavá a snad doopravdy pomůže s vyklízením a úklidem a nebude jen přítěž navíc :think: a taky jsem zvědavá jak zvládneme v pondělí vstávat páč dělníci mají přijít na 7 8o :zed: tý jo, holky, to já nedám :oops: jako kolikrát už v tuto dobu vzhůru jsem páč je i Kiki, ale z postele nevstávám, to ležím a třeba čteme pohádku nebo Kiki vysílám na různé „akce“ a mezitím podřimuji, ale být v 7 už i nachystaná na návštěvu :think: hotová v koupelně a ne v pyžamu 8o dneska jsem noční košili sundávala někdy o 11 :oops: no co, na balkon v ní klidně vylezu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jsem po včerejším výýletu do zoo tak ko, že dál jsem nedošla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.5.12 22:04

NO u nás menší pokrok s nočníkem.. sem tam už si sundá plínku a sedne na něj a vyčůrá se… ale ne pokaždé. Aspoń nějaký pokrok.

Rozkecává se čím dál víc.. ono ona umí, ale nemá potřebu mluvit potvůrka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.5.12 19:30

myši kámoška dává pod prostěradlo ty velké pevné černé pytle na odpady a skrz to na madraci npročůrá :nevim: :nevim: ale taky řešení

my dneska byli na lego párty z práce jako ke dni dětí tak si Jiřík zasoutěžil vyhrál stavebnice a dostal jednu jako dárek tu dostalo každé dítě :mrgreen: :mrgreen: vyblbnul se a ted je hodný a hraje si s legem jsem mu chtěla kupit taky ke dni dětí ale myslím že 4 stačí dostane knížky s krtečkem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
poprvé ochutnal limonádu — nechci mu normálně dávat bublinkatý ani extra sladké pití ale tohle bylo točená malinovka s minimem bublinkama ta jsem si řekla že když už je na párty tak má trošku louknout dovoleno :mrgreen: :mrgreen: no a zlil si novou košili :roll: :roll: už jsem myslela že jí za 300,. vyhodím naštěstí se to ani neobarvilo 8o 8o tak jsem si tak ulevila byla by to škoda jí hned zničit měl jí poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.5.12 19:42

Já mám dneska bělící den - ráno jsem prodala kočárek :dance: po Anežce, který jsem na Máju skoro nepoužila (máme další tři) a přes poledne jsem bělila staré látkovky. Jsou jako nové, tak je šoupnu na Aukro. Posledně jsem prodala 10ks plen skoro za dvě stovky, tak snad se zas povede. Mám jich mraky, něco jsem nechala švagrové a zbytek prodám, páč už to nepoužívám. Totéž jsem udělala s bryndákama z Ikey. byly jak :poblion: , banán nevyperu, ale Savem to šlo pryč a jsou jak nové. Mája bryndáky odmítá, tak je taky pošlu dál ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.5.12 19:14

@hkac jak bělíš??? SAvem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.12 19:14

@Marau jo, Savem perex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.12 19:16

Tak zájem o bryndáky byl ještě včera :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.5.12 19:23

.

KAč začala sundávat plínku, běhat s holou dupkou a sem tam sedne na nočník.. dnes měla nehodu v kuchyni… ale mezi tím taky běhá s plínkou .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.12 19:34

@Marau Je možný, že ti naši prďolové byli taky takhle malincí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
28.5.12 09:19

marau – krásné fotečky:-)

ach jo tak jsem ráno vztávali a Jiřík s 38,6 teplotou :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
28.5.12 10:42

tak Jiřík už i blindí :,( :,( ježiš mi tak dlouho nebyli nemocní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
28.5.12 11:16

@janysek025
Vy jste opravdu nějak často nemocný :-( nebo tedy Jiřík :-( tak ať jemu broučkovi brzy lépe :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.5.12 16:47

Dneska ze mě spadnul obrovský balvan - v pátek jsem byla na kontrole na mamologii (s prsama, mám tam už asi 10 let bulku, ale teď se chová jinak, tak mě to dost vyděsilo). Doktor nechtěl dělat žádné závěry, že až po ultrazvuku, na který mě objednal na dnešek. Připlatila jsem si 500Kč, abych nemusela čekat 4 měsíce :roll: . Celý víkend jsem na to musela myslet a moc jsem toho nenaspala. Naštěstí OK, je to prý fibroadenom a pokud nebude zlobit a dál růst, tak kontrola za rok. JInak by musel pryč. No mám za sebou hodně dlouhý víkend ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
29.5.12 00:25

Holky, hlavně tedy pražandy, nebudete chtít někdo něco odsud? http://www.textil-jimi.cz/index že bychom se podělili o poštovné ;-) je 79 a budu odtama objednávat jen záclonu a závěs… tak mi při nákupu za 2 nebo 3 stovky přijde dost dávat ještě tolik za poštovné :-( to už se pak moc nevyplatí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí