Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
25.4.12 23:26

Janýsku, to mě moc mrzí :-(

Marau, jak už jsem psala, tak Kity gratuace obrovská :kytka: :kytka: :kytka: je šikula :palec: :palec: :palec: držíme ještě palce i s tou druhou školou ;) ;) ;)

Kikino, u těch dětí a návštěv v nemocnicích bych se řídila spíš individuálně, ono třeba když je jeden rodič dlouho v nemocnici na nějakých vyšetřeních nebo se léčí s vážnou nemocí, tak jistě i 2 leté dítko ho rádo uvidí a pacientovi rodiči to dodá sílu s nemocí bojovat… já vim že takových není moc, ale jsou a bohužel znám nejeden případ :-( však ona stačí návštěva i na 5-10 minut, nemusí tam sedět 2 hodiny…
A s velkýma „piknikama“ u postelí pacientů také nesouhlasím, je mi to i přímo proti srsti… ono taky proto jsem říkala že za Jirkou spíš nepůjdeme páč už by sme byli taková nějaká podobná „banda“ :oops: ale řešit to naštěstí nemusím protože ho možná pustí domů už zítra :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: 2 vyšetření už má hotový ;) :palec: :dance: :dance: :dance: ono z nich tedy nakonec vylezlo že jich bude 5 a ne 3, ale zatlačil na ně že musí být nejpozději v pátek doma, tak se snaží ;)
A na novorozenecký/šestinedělí bych to taky omezila, max. na 2 lidi za jednou maminkou a miminkem, ono přeci jen, bacilů všude hodně a když se nahrne hafo lidí, tak nejde jen o to že rušejí, ale když tam někdo neohleduplný vleze s angínou apod. tak by mě šlak trefil :cert: :cert: :cert:
My když měli babi v LDNce, tak jsme se střídali a každý den jsme za ní jezdili někdo, ale teda přiznám se, že jsme chodili i mimo návštěvní hodiny, jenže jsme to měli od sestřiček schválený, chodili jsme spíš tak, abychom pomohli nakrmit babi oběd nebo večeři, takže jsme nepřekáželi a sestřičkám se snažili ušetřit práci… Babi na tom byla hodně dlouho hodně zle :( sem ty návštěvy tam dost těžce nesla, ale zase jsem věděla že tím bábince udělám radost, tak jsem šla třeba i 4× za týden páč jsem byla jediná kdo v té době nechodil do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.4.12 09:41

V OP teda není omezen věk dítěte na návštěvy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
26.4.12 10:57

Ach jo, Kity na OA přijata nebyla, ale určitě podám odvolání. Má ještě pořád dost velkou šanci na přijetí.
Takže podáme zápisový lístek na tu Hotelovku, podáme odvoání a když ji na OA přijmou, tak převedeme lístek tam. Ředitel nám říkal, že víc jak polovina přijatých loni nenastoupila, protože se dostali na gympl nebo jinou školu, kam chtěli víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.4.12 21:23

Marau, tak to mě mrzí :-( držím palce aby odvolání vyšlo :-) :palec:

Jinak holky, v zoo jsme si to dneska moc užili :-) počasí nádherný, Kiki dokonce i hodinu spala v kočárku :-o ;-) a Verunka byla taky bezvadná ;-) Elvis, chudák furt čekal kde se vyloupne Jirka :-) toho nám dneska z nemocnice nepustili :-( se jim na očním něco nelíbilo a že musí udělat ještě něco (si teď nevzpomenu jak se to jmenuje) a že prý možná zítra, dneska mu to dr.dělat nechtěla :-( achjo :-( Kiki tu taky chodí a hledá ho… Sme jí totiž říkali že až se vrátíme ze zoo, tak bude tatínek doma a ono prd :-( sem jí to vysvětlovala už cestou, ale asi to nepochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
27.4.12 18:43

Ahojky maminy

to bylo dneska krásně :-) my jsme byli venku ale jen poblíž bydliště pač sem se bála abychse zase :poblion: měla jsem ještě teplotu ráno ale přeci nebude Jiřík doma když je tak krásně,šli jsme s mamkou do práce(cukrárnicky) a seděli venku a jiřík si jezdil na motorce,běhal,no hrál si ale jedna důležitá věc už cca týden chodíme ven bez plíny a dneska začal čůrat sám bez mé asistence :palec: dvakrát z rána jsem tedy ještě pomohla ale pak už nechtěl už sám doma mě vyhazuje ze záchodu :lol: :lol: vždycky na mě: jdi pryč!!!!a pak zavolá když je: hotovo tak mám radost my vlastně máme balík plen +- 2 měsíce pač přes noc taky suchá a má jí tak 2-3 dny dle stavu plínky pak je taková zmuchlaná tak jí vyhazujem ale suchou :palec: on po ráno příjdě a řekne si že chce čurat tak sundáme plínu a mažem na wc převážně jen tam nočník je přeci ,, pro mimina,, mi bylo mládětem řečeno ale je fakt že občas tam jde když je to akutní :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.04.12 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
27.4.12 18:45

ryze mužská záležitost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
27.4.12 23:49

Janýsku, tak to je super ;) držíme palce ať je to tak i nadále ;-) a tobě ať už je brzy dobře :hug:

Kiki mě dneska dokonale bavila… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ráno jsem se převlíkala, ona ke mě přišla a než jsem si stihla oblíknout triko, tak ukázala na prsa a nejprve řekla „Bůůů“ a pak že prý „Mlíko pro mimi. Chce papat.“ a odběhla pro panenku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: večer našla pastelky, přišla za mnou, postavila se tak aby mi viděla do očí a důrazně řekla: „Mami, chci papír. Kika kreslit.“
Plenku jsme teď taky měli 2 noci za sebou suchou :dance: tedy jako bývala i dřív, ale vždy jako jednu noc jo a jednu ne a tam na střídačku… a teď měla že po spaní po O i po nočním měla suchou ;) tak snad u toho zůstaneme ;) jen tedy nevím páč dneska před spaním si vyžebrala pití a docela dost toho vyžahla :think: já jí normálně už před spaním pít nedávám, ale babi jí dala tak decku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
28.4.12 09:29

@janysek025 @Mysicka31 teda to jsou šikukové ty vaše mládata,zvlášt Jiřík,takhle pomalu ze dne na den :palec:

@Marau gratulace veliká,sis oddychla vid? co mimi? už si celkem daleko,to je paráda!

ostatní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
28.4.12 10:59

ahojky,

ivoko no poprvé když to zkoušel sám tak si trošku načůral do trenek pač místo aby se ,,vystrčil,, tak si pinďu zmačknul jakoby k tělu takže to teklo rovnou přímočarou dolů ale zakřičela jsem vystrčit a vystrčil :mrgreen: :mrgreen: ještě to musí vypilovat ale každá snaha se cenní :mrgreen: :mrgreen: ,aspoň že pozná když potřebuje a nepouští to kdykoliv kamkoliv :palec: a musím podotknout že už ani se nepočůrává na truc tak snad to nezakřiknu a bude se snažit dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
28.4.12 20:21
@janysek025 píše:
ahojky,ivoko no poprvé když to zkoušel sám tak si trošku načůral do trenek pač místo aby se ,,vystrčil,, tak si pinďu zmačknul jakoby k tělu takže to teklo rovnou přímočarou dolů ale zakřičela jsem vystrčit a vystrčil :mrgreen: :mrgreen: ještě to musí vypilovat ale každá snaha se cenní :mrgreen: :mrgreen: ,aspoň že pozná když potřebuje a nepouští to kdykoliv kamkoliv :palec: a musím podotknout že už ani se nepočůrává na truc tak snad to nezakřiknu a bude se snažit dále.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.4.12 20:23

@janysek025 Tak to máte jednodušší než my. Mája dneska měla premiéru v e-e venku. Chodila jen v dlouhém tričku, bez kalhotek. Každou chvilku si dřepla, pak řekla nene a šla dál. Každou chvilku to zopakovala, až si moje mamka všimla, že ma na prdelce kapičky, takže se nejspíš fakt vyčůrala. No ale dál značkovala každý metr na louce :lol: až jednou vstala, já koukla pod ní a tam bobek :mrgreen: . Tak jsem si vyzkoušela, co to je uklízet po svém miláčkovi :lol: . Pak jsme jí dali kraťasy bez plíny, ale po chvilce jsme jí je zas brali, páč Anežka se zmáchala (pitnou vodou z hadice) až na kalhotky, tak jsem jí musela dát ty Maruščiny, páč jiné jsme neměli. Ještě že je Áňa tak hubená, že ty Májiny v pohodě oblíkne.

Dneska jsme byli v Brandýse podívat se na našeho tatínka, jak bojuje. Jsme všechny unavené, ale užily jsme si to. I na zmrzku došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
28.4.12 23:43

@hkac vidíš, je to šikula ;-) za chvilku to Mája taky zvládne a pozná že je lepší dojít si jednou za čas ;-) držíme palce :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.4.12 07:27

@Mysicka31 No já myslím, že ona už to má zvládnuté a to včerejší značkování bylo hlavně proto, že ji to bavilo (to bylo jasně vidět, jak si to užívala :lol: ). Zatím si teda s námi spíš hraje a na nočník chodí jedině tehdy, když jí to nepřipomínám. Jak se zeptám, jestli nechce čůrat, řekne NE a za chvíli je loužička na zemi :mrgreen: . Musela jsem varovat i moji mamku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
1.5.12 10:08

Ahojky

tak my včera vyrazili na čáry.Jiřík si to užil soutěžil,zlobil.....vysoutěžil si dobroty,omalovánky,pexeso…nejvíc ho bavil tlačit trakař před sebou nemohla jsem ho odtud dostat,upekl si buřtíka,zatančil,poznal nového kamaráda a samo ,,naháněl ženský,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.5.12 21:21

No tady to teda žije :roll: .

My máme už šestileťačku :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...