Poradna duly
Jana Čurdová
Janýsku, to mě moc mrzí ![]()
Marau, jak už jsem psala, tak Kity gratuace obrovská
je šikula
držíme ještě palce i s tou druhou školou
![]()
Kikino, u těch dětí a návštěv v nemocnicích bych se řídila spíš individuálně, ono třeba když je jeden rodič dlouho v nemocnici na nějakých vyšetřeních nebo se léčí s vážnou nemocí, tak jistě i 2 leté dítko ho rádo uvidí a pacientovi rodiči to dodá sílu s nemocí bojovat… já vim že takových není moc, ale jsou a bohužel znám nejeden případ
však ona stačí návštěva i na 5-10 minut, nemusí tam sedět 2 hodiny…
A s velkýma „piknikama“ u postelí pacientů také nesouhlasím, je mi to i přímo proti srsti… ono taky proto jsem říkala že za Jirkou spíš nepůjdeme páč už by sme byli taková nějaká podobná „banda“
ale řešit to naštěstí nemusím protože ho možná pustí domů už zítra
2 vyšetření už má hotový
ono z nich tedy nakonec vylezlo že jich bude 5 a ne 3, ale zatlačil na ně že musí být nejpozději v pátek doma, tak se snaží ![]()
A na novorozenecký/šestinedělí bych to taky omezila, max. na 2 lidi za jednou maminkou a miminkem, ono přeci jen, bacilů všude hodně a když se nahrne hafo lidí, tak nejde jen o to že rušejí, ale když tam někdo neohleduplný vleze s angínou apod. tak by mě šlak trefil
![]()
My když měli babi v LDNce, tak jsme se střídali a každý den jsme za ní jezdili někdo, ale teda přiznám se, že jsme chodili i mimo návštěvní hodiny, jenže jsme to měli od sestřiček schválený, chodili jsme spíš tak, abychom pomohli nakrmit babi oběd nebo večeři, takže jsme nepřekáželi a sestřičkám se snažili ušetřit práci… Babi na tom byla hodně dlouho hodně zle
sem ty návštěvy tam dost těžce nesla, ale zase jsem věděla že tím bábince udělám radost, tak jsem šla třeba i 4× za týden páč jsem byla jediná kdo v té době nechodil do práce…
Ach jo, Kity na OA přijata nebyla, ale určitě podám odvolání. Má ještě pořád dost velkou šanci na přijetí.
Takže podáme zápisový lístek na tu Hotelovku, podáme odvoání a když ji na OA přijmou, tak převedeme lístek tam. Ředitel nám říkal, že víc jak polovina přijatých loni nenastoupila, protože se dostali na gympl nebo jinou školu, kam chtěli víc.
Marau, tak to mě mrzí
držím palce aby odvolání vyšlo
![]()
Jinak holky, v zoo jsme si to dneska moc užili
počasí nádherný, Kiki dokonce i hodinu spala v kočárku
a Verunka byla taky bezvadná
Elvis, chudák furt čekal kde se vyloupne Jirka
toho nám dneska z nemocnice nepustili
se jim na očním něco nelíbilo a že musí udělat ještě něco (si teď nevzpomenu jak se to jmenuje) a že prý možná zítra, dneska mu to dr.dělat nechtěla
achjo
Kiki tu taky chodí a hledá ho… Sme jí totiž říkali že až se vrátíme ze zoo, tak bude tatínek doma a ono prd
sem jí to vysvětlovala už cestou, ale asi to nepochopila ![]()
Ahojky maminy
to bylo dneska krásně
my jsme byli venku ale jen poblíž bydliště pač sem se bála abychse zase
měla jsem ještě teplotu ráno ale přeci nebude Jiřík doma když je tak krásně,šli jsme s mamkou do práce(cukrárnicky) a seděli venku a jiřík si jezdil na motorce,běhal,no hrál si ale jedna důležitá věc už cca týden chodíme ven bez plíny a dneska začal čůrat sám bez mé asistence
dvakrát z rána jsem tedy ještě pomohla ale pak už nechtěl už sám doma mě vyhazuje ze záchodu
vždycky na mě: jdi pryč!!!!a pak zavolá když je: hotovo tak mám radost my vlastně máme balík plen +- 2 měsíce pač přes noc taky suchá a má jí tak 2-3 dny dle stavu plínky pak je taková zmuchlaná tak jí vyhazujem ale suchou
on po ráno příjdě a řekne si že chce čurat tak sundáme plínu a mažem na wc převážně jen tam nočník je přeci ,, pro mimina,, mi bylo mládětem řečeno ale je fakt že občas tam jde když je to akutní
![]()
Příspěvek upraven 27.04.12 v 19:00
Janýsku, tak to je super
držíme palce ať je to tak i nadále
a tobě ať už je brzy dobře ![]()
Kiki mě dneska dokonale bavila…
ráno jsem se převlíkala, ona ke mě přišla a než jsem si stihla oblíknout triko, tak ukázala na prsa a nejprve řekla „Bůůů“ a pak že prý „Mlíko pro mimi. Chce papat.“ a odběhla pro panenku
večer našla pastelky, přišla za mnou, postavila se tak aby mi viděla do očí a důrazně řekla: „Mami, chci papír. Kika kreslit.“
Plenku jsme teď taky měli 2 noci za sebou suchou
tedy jako bývala i dřív, ale vždy jako jednu noc jo a jednu ne a tam na střídačku… a teď měla že po spaní po O i po nočním měla suchou
tak snad u toho zůstaneme
jen tedy nevím páč dneska před spaním si vyžebrala pití a docela dost toho vyžahla
já jí normálně už před spaním pít nedávám, ale babi jí dala tak decku ![]()
@janysek025 @Mysicka31 teda to jsou šikukové ty vaše mládata,zvlášt Jiřík,takhle pomalu ze dne na den ![]()
@Marau gratulace veliká,sis oddychla vid? co mimi? už si celkem daleko,to je paráda!
ostatní ![]()
ahojky,
ivoko no poprvé když to zkoušel sám tak si trošku načůral do trenek pač místo aby se ,,vystrčil,, tak si pinďu zmačknul jakoby k tělu takže to teklo rovnou přímočarou dolů ale zakřičela jsem vystrčit a vystrčil
ještě to musí vypilovat ale každá snaha se cenní
,aspoň že pozná když potřebuje a nepouští to kdykoliv kamkoliv
a musím podotknout že už ani se nepočůrává na truc tak snad to nezakřiknu a bude se snažit dále.
@janysek025 píše:
ahojky,ivoko no poprvé když to zkoušel sám tak si trošku načůral do trenek pač místo aby se ,,vystrčil,, tak si pinďu zmačknul jakoby k tělu takže to teklo rovnou přímočarou dolů ale zakřičela jsem vystrčit a vystrčil![]()
ještě to musí vypilovat ale každá snaha se cenní
![]()
,aspoň že pozná když potřebuje a nepouští to kdykoliv kamkoliv
a musím podotknout že už ani se nepočůrává na truc tak snad to nezakřiknu a bude se snažit dále.
@janysek025 Tak to máte jednodušší než my. Mája dneska měla premiéru v e-e venku. Chodila jen v dlouhém tričku, bez kalhotek. Každou chvilku si dřepla, pak řekla nene a šla dál. Každou chvilku to zopakovala, až si moje mamka všimla, že ma na prdelce kapičky, takže se nejspíš fakt vyčůrala. No ale dál značkovala každý metr na louce
až jednou vstala, já koukla pod ní a tam bobek
. Tak jsem si vyzkoušela, co to je uklízet po svém miláčkovi
. Pak jsme jí dali kraťasy bez plíny, ale po chvilce jsme jí je zas brali, páč Anežka se zmáchala (pitnou vodou z hadice) až na kalhotky, tak jsem jí musela dát ty Maruščiny, páč jiné jsme neměli. Ještě že je Áňa tak hubená, že ty Májiny v pohodě oblíkne.
Dneska jsme byli v Brandýse podívat se na našeho tatínka, jak bojuje. Jsme všechny unavené, ale užily jsme si to. I na zmrzku došlo.
@hkac vidíš, je to šikula
za chvilku to Mája taky zvládne a pozná že je lepší dojít si jednou za čas
držíme palce
![]()
@Mysicka31 No já myslím, že ona už to má zvládnuté a to včerejší značkování bylo hlavně proto, že ji to bavilo (to bylo jasně vidět, jak si to užívala
). Zatím si teda s námi spíš hraje a na nočník chodí jedině tehdy, když jí to nepřipomínám. Jak se zeptám, jestli nechce čůrat, řekne NE a za chvíli je loužička na zemi
. Musela jsem varovat i moji mamku
.
Ahojky
tak my včera vyrazili na čáry.Jiřík si to užil soutěžil,zlobil.....vysoutěžil si dobroty,omalovánky,pexeso…nejvíc ho bavil tlačit trakař před sebou nemohla jsem ho odtud dostat,upekl si buřtíka,zatančil,poznal nového kamaráda a samo ,,naháněl ženský,,