Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj.
My sme +- pořád nakřapaní.Byl 5 dní zdravej a už zas kašle jak tuberák a rýma.K doktorovi už ani nejdu,je to pořád dokola to samé.
@hkac to bylo v Praze takové teplo?
tady lilo a zima a to nejsme od pha tak daleko,rozhodně bylo na bundu s čepicí
a ne na lítání bosky v trávě…
Já jsem dost vytížená s prací,zásobují mě slušně,mám co dělat abych to stíhala a net jde jaksi stranou…nakouknu a mizím…
zatím se mějte ![]()
Jo, tady bylo nádherně, i na krátký rukáv (chvilkama teda, já jsem zimomřivec). V neděli už pršelo a dnes taky. Ale my včera slavili, takže jsme se ven pořádně nedostali, tak nám to ani nevadilo.
Ahojky
tady je taky pořád pěkně hnusně
na víkend jsme tu měli starší segru s natkou tak se děti zase vyblli.
Jiřík má taky kašel pěkně hnustej taky vypadá jak tuberák ![]()
pořád zlobíme,prudíme …ale pozor nepočuráváme se vztekem už asi 4 dny absolutně bez nehody a ráno suchá plínka
hned jakmile vztane shání nočník
ale ještě se moc neraduju ale vlastně od toho unora už plíny jen na noc a často i suché ráno ![]()
jinak mě je taky nějak divně mám návaly vedra chce se mi spát a
a motá se mi hlava (asi počasí) tak už se modlím ať o zmizí dneska dokonce po dlouhé době jsem ,, donutila jiříka odpolko spát pač bych to nedala jak se mi zavírali oči i při chůzi naštěstí byl solidární a usnul dříve než já bobínek malej
dneska ani nevařím mám tu ještě ze včera bramboráky a ještě tu máme dva zabalené beráky z velikonoc tak si Luboš určo poradí ![]()
tak já zase běžím objímat mísu papa
Hele, ty navale, nejses tehotna????Tento mesic mi otehotnely dve kamosky, asi bude nejakej plodny obdobi
No teda, že bz další bříško ![]()
U nás velká událost, koupili jsme Terce velkou postel a zatím vypadá spokojeně a žádný smutek po staré postýlce.
postýlku dostane miminko od vagrovců ![]()
ale pro mě to ynamená, že už nemám miminko ![]()
Ulíčku, neboj si zvykneš
a Terka už přeci dlouho není miminko ![]()
Janýsku, dej vedět jak to dopadlo, jestli těhu jo nebo ne, myslím že bys to zvládla a bylo by to moc krásný
![]()
Na dnešek jsme měli bezva noc
o půl 10 se Kiki pozvrace, ale jako že komplet postel a péřový polštář durch
(sem volala ráno mudře a prý to může souviset s tím sobotním průjmem a máme ještě 2 dny mít dietu bez mléčné stravy a cukru
jako už nevim co jí mám dávat jíst, oběd ještě vymyslím, ale co snídaně a svačiny a hlavně večeře
i jogurt nám zakázala
) o půl 1 brečela že chce čůrat (a kupodivu i čůrala a ráno suchá plena
) v 5 žuchla z postele
beruška naše, ta rána musela vzbudit i sousedy
spí ve velký už skoro měsíc a stalo se to prvně, tak snad bude vše oki
![]()
Holky, držte nám zítra palce, jedeme k rodičům a jelikož s námi jede i babi (tchýně) tak jsem to riskla a zkusíme bus místo vlaku (tchýně nemá žádnou slevu na vlak a by nás to vyšlo víc jak o 2kilča dráž
)…
@Ulíček píše:
No teda, že bz další bříško
U nás velká událost, koupili jsme Terce velkou postel a zatím vypadá spokojeně a žádný smutek po staré postýlce.postýlku dostane miminko od vagrovců
ale pro mě to ynamená, že už nemám miminko
závidím. Kač je sice ve velké od srpna, ale utíká nám
v posteli zůstane cca 2 noci týdně
![]()
AHOJKY
tak malej další žemlík zatím nebude ![]()
jiřík už taky má nějakou dobu svuj pokojít s velkou postelí dokonce jsme mu tam dali i svojí telku aby mohl koukat jako přes den dobrý ale v noci taky je převážně u nás
taky tak max 2 týdne ho najdu ráno spinkat u sebe,jako docela si tam vyhraje ale ten binec tam jak tam všechno vysype
![]()
kiki taky mi jednou Jiřík problindil celou postýlku durch a já to odnesla měi i průjem u toho ale to byl ještě na sunaru takže mi mudr říkal ať ho dělám z mrkvového nebo rýžového vývaru a je fakt že to pohodlo jenže vím že teď je už dost větší než byl jiřík takže je to s jídlem težší ![]()
včera jsme vyrazili ven na koloodrážedlo a Jirka na něj vůbec nechtěl jednou nasedl dvakrát se odrazil a šel dolů ze slovy že se bojí
jako doma dělá kraviny leze do výšek do stěny háže salta přes opěradlo křesel… a to se nebojí
mi řekl že na kolo už nikdy jindy a to loni sotva dosahl na to domčovi a rvali se o to pač to chtěl jezdit ![]()
Mája má ještě malou postýlku (nemám důvod to měnit, takže tam bude co nejdýl to půjde), ale většinou to dopadá tak, že usíná u Anežky (zvlášť přes den) a neutíká. Akorát teda teď dva dny neusnula přes den vůbec, tak tiše doufám, že je to jen tím jejím rozhozeným režimem a bude to zase jako dřív. Anežka byla včera snad naposlední kontrole na očním, takže už chodí normálně do školky. Já dneska hlídala tříletou holčičku kamarádky, byly jsme cvičit (docela rachot se dvěma dětma současně, ale ta starší je šikovná, takže většinu aktivit zvládla bez mojí asistence) a pak na hřišti. Jupí, už je tu snad konečně definitivní jaro
. Odpoledne jdeme na očkování
.
@hkac píše:
Jupí, už je tu snad konečně definitivní jaro. Odpoledne jdeme na očkování
.
@hkac píše:
Jo, tady bylo nádherně, i na krátký rukáv (chvilkama teda, já jsem zimomřivec).
@hkac člověče z tvých posledních příspěvků získávám dojem,že já žiju v tomhle studeném státě ČR a ty píšeš ze země která je tak nejméně 1000km jižněji
![]()
@Ivoka No já nevím, na jakou světovou stranu je ta vaše vesnice, ale asi na sever, ne?
Já přeci nikdy nelžu. Dneska bylo taky nádherně
.