Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
18.4.12 18:32

dneska bylo krásně i tady… celý den sluníčko a 14°C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.4.12 00:34

Tak my jsme u našich a v Krušných horách tedy krušně a žádné teplo tu není :-( i čepice se snesla… ale jak jsme v poledne odjížděli z Prahy, tak tam bylo teplo ;-) to jo, pěkně velkej rozdíl to byl :(

A cesta s malou busem teda nic moc, zpátky jedeme vlakem, sice delší, ale malá i já klidnější a menší stres… a to jsem Kiki kupovala její vlastní sedačku, jako mít jí na klíně si fakt nedovedu představit, to by mě piclo… ani kreček puuštěný na noťasu ji nebavil a spát taky nechtěla :( no a udržet ji 2 a půl hodiny na sedačce… tak ještě půl hodiny jsme zvládli jídlem, ale jíst tak dlouho a nonstop by asi fakt nemohla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ve vlaku se projdeme, nemusí sedět na jednom místě a když řve, tak tolik neruší ostatní lidi, když jsou s námi v kupé a vadíme jim, tak si můžou jít sednout jinam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.4.12 08:44

@hkac jo,jo, na sever :mrgreen: ale pár km :mrgreen: dnes na hřišti děti v čepicích a teplých bundách,studený vítr… :,(
no nic,ono to sem taky snad příjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.4.12 15:03

Tak to vypadá slibně, Mája usnula přes den včera i dneska :dance: .

Tady v Praze taky není pořád na krátký rukáv, holkám dávám většinou svetr nebo mikinu a teplou vestu. To jen v tu sobotu bylo teplíčko. A koukala jsem na předpověď, že příští týden by mohlo být až 19 :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.4.12 15:53

Holky, chtěla jsem se zeptat, když chodíte s dětmi na očkování, čekáte s nimi tu doporučovanou půlhodinku v čekárně? Já jen, že jsem ještě nikoho jiného po očkování čekat neviděla 8o . Tak jestli jsem jen já taková poctivka ustrašená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
19.4.12 16:45

Helco, ja ne, ale MUDra to snad ani nevyzaduje..... Aspon o tom za ty roky, co chodim i s Klarou nevim :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.4.12 17:39

@kikina2004 U nás to mudra taky nevyžaduje, nebo teda aspoń nikdy nic neříkala. Ale v čekárně má informaci, že se to doporučuje kvůli nějaké reakci (šoku). Já se toho bojím, páč já jednou něco takového (ne teda tak závažného) po očkování měla a u vidět to u svého dítěte teda fakt nechci. A jak jsme předtím chodili k jiné pediatričce, tak ta to tam měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.4.12 09:27

@hkac U nás to vyžaduje sestra a tý si nedovolím vzdorovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chodí do čekárny nakukovat :mrgreen:
Půl hodiny tam nejsem,tak 15-20 minut a nebo se procházíme kolem střediska kdyby něco at sme blízko.Sestře předem hlásím,že odcházím a budeme blízko :mrgreen: Teda hlavně dřív,když byl mimino.
Ségry mladší měla flexibilní křeče(nevím jestli píšu správně)hned u prvního očkování,musely pak očkovat individuál v nějakém centru :|
Ale ani za kluků jsem nikde čekat nemusela,asi to má každej doktor jinak nebo to nechává na mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.4.12 09:48

No já to myslela spíš jestli čekáte z vlastní iniciativy. U nás to určitě nikdo nevyžaduje a jednou se mi i stalo, že jsem čekala, přišla sestra a když mě tam pořád viděla, tak se ptala, jestli se něco děje :lol: . Já většinou vydržím tak 20minut (z toho část ještě v ordinaci, že se na něco zeptám a tak). A pak jdu ven a kroužím kolem polikliniky (z druhé strany je část pro dospělé).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.4.12 09:54

Tý jo, jestli vyjde předpověď, má být od úterka (v Praze :jazyk: ) jasno a 18-19°C. Co s tím uděláme? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.4.12 10:02
@hkac píše:
Tý jo, jestli vyjde předpověď, má být od úterka (v Praze :jazyk: ) jasno a 18-19°C. Co s tím uděláme? :think:

Mohly bychom spáchat tu Zoo vid? domluvíme se po víkendu? Já bych jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.4.12 10:04

@Ivoka :dance: já taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.4.12 13:54

Tak jsem koukala na předpověď a už by to mělo být jen lepší, ke konci příštího týdne i přes 20 :pankac: . Příští týden se mi nehodí pondělí a raději ne pátek (to máme v botance pálení čarodějnic, tak aby toho nebylo moc). Opět nabízím vstup zdarma pro 3 platící osoby (tj nad 3 roky) ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.4.12 18:42

Ahojky maminy

my bychom se kdyžtak taky přidali do zoo pokud Jiřík už dochrchlá a nebude se to křížit s cvičením začnem chodit do sokola :lol: :lol: jiřík se prostě potřebuje ,,vydovádět,, myslím že by ho to i mohlo bavit

a možná držte mi palce aby mi to vyšlo bych mohla příští víkend nastoupit na víkendy do práce :) dozvím se dnes večer ale už si prali číslo z mé čipovky tak snad by to mohlo vyjít ,bych nemusela řešit školku a stresovat kam ho umístit od března zůstala bych na víkendech a přes týden bych byla s jiříkem

ivoko — loni jsi říkala že by jsi šla se štěpulou do lega na den otevřených dveří,pomalu se blíží kdyby to mohlo být loni to bylo v květnu zatím nic neřikali ale kdyby jo chceš podat info ???ono to je totiž udělaný tak že smí na jenoho zaměstance snad 6 osob

jinak jsme měli včera předevčírem teplotu a máme ještě chrchle hlavně v noci po ránu ale jinak je ok možná tu teplotku má ze zubu zž se mu stoličky derou nějak dlouho a ne a ne proříznout :( je to i slyšet když mluví jako by mu tam něco překáželo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
21.4.12 00:22
@hkac píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, když chodíte s dětmi na očkování, čekáte s nimi tu doporučovanou půlhodinku v čekárně? Já jen, že jsem ještě nikoho jiného po očkování čekat neviděla 8o . Tak jestli jsem jen já taková poctivka ustrašená..

Tý jo, tak o tom slyším prvně 8o ani jsem od nikoho nečetla a ani náš první pediatr ani druhá pediatrička nic takového v čekárně taky vyvěšená nemají :nevim: nám to vždy vyjde tak 5-10 minut než se oblékneme a vyrazíme vůbec ven, pak dalších 5 minut pekárna na koláčky :mrgreen: no a pak míříme pomalu k domovu a to máme cca 10 minut :nevim:
Já na očkování reaguji taky blbě, takže mi ani tetanovku nedávají, ale tyhle stavy mi začali až někdy po 20.roce… předtím jsem měla vše oki… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí