Poradna duly
Jana Čurdová
@Ivoka píše:
Mohly bychom spáchat tu Zoo vid? domluvíme se po víkendu? Já bych jela…
Taky bych dala zoo, ale budu tu mít mamču, takže když půjdeme, tak to bude asi s ní a to nevím jak by se cítila
max. tak jít ve stejný den jako vy a na chvilku se tam někde scuknout a nechat vyřádit dětičky
ale kdy budeme moc nevím 100% nee pondělí, úterý a pátek… takže středa-čtvrtek… ale fakt ještě nevim jak to bude páč manža bude v nemocnici a budu mít na starosti i Elvise, takže zoo a vše kolem bude vlastně taky s ním ![]()
No jde do nemocnice od středy do pátka, myslíte že za ním máme ve čtvrtek jít (je to až v Motole) nebo byste to nehrotili? Ten v podstatě 1 den co se neuvidíme?
no, teď jsem od středy u našich a dom jedeme v pondělí, takže jsme bez sebe už víc dní
a nevim jak se nám to daří, ale jsme se stihli už 2× rafnout po telefonu
![]()
myško … já bych do nemocnice šla,každý to má jinak ale my se vždycky naštěvujem
dokonce jsme byli i když tam jeden den nastoupili a druhý den pustili(ale to jsme nevěděli že pustě) o to větší překvapení že jsme je rovnou odvezli domu ![]()
@janysek025 píše:
myško … já bych do nemocnice šla,každý to má jinak ale my se vždycky naštěvujemdokonce jsme byli i když tam jeden den nastoupili a druhý den pustili(ale to jsme nevěděli že pustě) o to větší překvapení že jsme je rovnou odvezli domu
Janýsku, je právě blbý že to tam máme hodinu a půl MHD
návštěvy jsou od 14 do 17 a to malá chodí spát a v kočáru mi málo kdy usne, spíš ne než jo… Se asi domluvim s Jirkou co a jak páč jde pak i o Elvise, sám doma zůstat nemůže… Jako kdybysme měli auto, tak to neřeším, ale 2 přestupy a přes Smícháč a Anděla (nebo Butovice) kočár a psa do jednoho busu vedle sebe, příp.do metra plošinou,fakt nevim jestli se vlezeme ![]()
myši … já to chápu taky má mamka psa a nemůže zůstat doma sám a fakt cestovat se psem a kočárem je blbé
taky jsem jela se dvěma dětma a psem busem
(jiřík a domča) jirka byl v kočárku a domek jen chvíli chodil
mi máme nemocnici asi 5 min pěšky ale taky si pamatuji jak jsme z kladna jezdili do prahy do podolí do porodky
aspon se třeba budeš na něj o to víc těšit až se vrátí ![]()
Miso, za me, jako zdravotnika pracujiciho na oddeleni- nesla bych, evidentne je mala „blaznivka“-ve vsi ucte, Matymu tak taky rikam, jen muzskym rodem a nevim- ale dva dny snad kazdy dospelak vydrzi, mala je evidentne dle prispevku zatim neorganizovatelna,takze trapeni pro vsechny strany. Trapila bys sebe, manzela a dceru- muj nazor a ze jich ve spitale vidim, rodin, ktere maji snahu byt souznejici a dopada to uplne opacne ![]()
Mysi, já bych se s ním domluvila, jak by si to přál. A proč tam jde? (jestli můžu být zvědavá).
Dneska jsme se byli dívat na letadla. Kdy bydlíte v Praze nebo poblíž, doporučuju kruháč u Přední Kopaniny (kousek za letištěm, směrem z Prahy). Fakt super, letadla lítají hodně nízko, přímo nad hlavou a je to teda rachot. Já se až skoro bála, vždycky mi to připadalo, že letadlo padá na nás
.
@hkac píše:
Dneska jsme se byli dívat na letadla. Kdy bydlíte v Praze nebo poblíž, doporučuju kruháč u Přední Kopaniny (kousek za letištěm, směrem z Prahy). Fakt super, letadla lítají hodně nízko, přímo nad hlavou a je to teda rachot. Já se až skoro bála, vždycky mi to připadalo, že letadlo padá na nás.
kamaško porodila mrňouse 2810 g a 49 cm
@hkac píše:
Mysi, já bych se s ním domluvila, jak by si to přál. A proč tam jde? (jestli můžu být zvědavá).
Jen na vyšetření kvůli tomu jak žádá pojišťovnu o elektrický vozík… musí mít oční, neurologické a psychologické vyšetření a odmítají mu to udělat ambulantně
i když žádný z nich nebude delší jak půl hodiny… prostě jsou to debílkové a potřebují zaplnit nemocnici no
![]()
@janysek025 píše:Janýsku ty si hodná,že si si vzpoměla,to bych byla moc rádaivoko — loni jsi říkala že by jsi šla se štěpulou do lega na den otevřených dveří,pomalu se blíží kdyby to mohlo být loni to bylo v květnu zatím nic neřikali ale kdyby jo chceš podat info ???ono to je totiž udělaný tak že smí na jenoho zaměstance snad 6 osob
Do Zoo- Pondělí určitě nemůžu,to mi vozej a odvážejí práci,musím být dopoledne doma.Další dny je mi to jedno,počasí vypadá lepší v druhé půlce týdne,co takhle se přibližně domluvit na čtvrtek ??? To myslím,že nepsal nikdo že by se mu to zásadně nehodilo?
Do nemocnice bych nejela…
Čtvrtek vyhovuje
. Berete kočárky? Zvažuju, jestli mám jít pěšky s kočárkem nebo přijet na kole a v ZOO být bez kočárku nebo si tam půjčit vozík
.
Dneska jsme byli opět piknikovat v botanické a vyšlo nám to náramně, i když jsme počítali s tím, že asi zmokneme (a taky že jo, ale až cestou domů
). Manžel udělal špízky, takže jsme dneska obědvali venku
.
@Mysicka31 No tak to buď nemocnice neví co s penězma nebo potřebuje obsadit prázdná lůžka
. Tak to mi teda taky přijde zbytečný, aby ses tam tahala. Ještě by ses zrovna trefila do chvíle, kdy bude na tom vyšetření
.
Holky, nevadilo by vám, kdybych vzala kamarádku? Má trochu starší dítě, ale s Májou si celkem pěkně hrají
.