Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
11.5.12 21:32
@hkac píše:
No tady to teda žije :roll: .My máme už šestileťačku :lol: .

Krásný dortík :palec: :jazyk: si dělala sama? A gratulujeme ;)
No, víš jak, všichni venku chytají bronz a děti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: až bude pršet, tak to tu zase ožije ;)

My dneska s Kiki tak trochu tvořily přáníčka babičkám ke dni matek :D Maminka střihala, Kiki patlala lepidlo, maminka lepila :mrgreen: a stránka nalevo od kytiček je namalovaná samotnou Kiki :-) umí to i líp, ale nechtěla kreslit protože jí maminka nechtěla půjčit nůžky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.5.12 08:01

Ahojky přesně jak píše Myši jsme celé dny venku když je krásně,výletujem,včera se dokonce Jiřík sám chtěl schladit v rybníku tak se chvilku cachtal :-) až jsem čučela pač loni po kolena jak mile voda šahal výše hysteráček ale včera normál,,plaval,,
a veliká novina.....jsme upa bez plín jak den tak noc :lol: noc už třetí a zatím úspěšně ráno suchý,přes den většinou také už dlouho nebyla nehoda :dance: hlásí i z obchodu že chce čůrat a vydržel než jsme sešli první patro tak mám radost

on už tu plíno přes noc měl dlouho suchou tak jsm už zkusila nedat a zatím dobrý,a už ani tu plínu sám nechce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já vlastně kupovala poslední balík nějak v únoru a ještě mi 6 plín zbylo :potlesk: už sám jiřík říká když uviděl plínu na hromádce: nechci plínu,je pro mimina…taka je to super
foto:
1.plavu
2.piknick v Srbech
3.u Berounky v Berouně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.5.12 09:46

Ahoj holky :mavam:
Teda to je teplotní skok :roll: nevím co ted budem dělat,když jsme byly celý dny venku a ted tak leda v holinkách a pláštěnce :roll: ono nemůže být nějak normálně…

@janysek025 jiřík je fakt velikej šikula,gratuluju !
Marau nezapomen 16.5 se už blíží :mrgreen: už je čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
12.5.12 12:40
@Ivoka píše:Marau nezapomen 16.5 se už blíží :mrgreen: už je čas :mrgreen:

VÍÍÍÍM mám poznačeno v kalendáři… já u PC nejsem tolik jak dřív… přece jen jsem pěkná kulička…

jsem ještě celá, ALE .....mám holky pryč (Kač s našima v Razové, Kity na cestě do Londýna), budu chystat oběd… jen si nevím sama se sebou rady..... :nevim: :nevim:

… co jsem vyšla s Kity k odjezdu, stáhla jsem se a za hdinu 4×. po 3 to ale trvalo snad 5 min v kuse...... od té doby mě jakoby štiplavě pálí nad stydkou kostí… něco jsem zaspala, ale teď od 11 zas souvislá palčivá bolest… ale teda už sílí a slábne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.5.12 13:34

U nás byl pro změnu noční „teror“, Kiki od půl 3 vzhůru a u nás v posteli, skákala po nás, pak mi čórla telefon a začala vytáčet videohovory 8o jako ve 3 ráno 8o no, když donesla tu velkou plastovou panu a že si jí vezme k nám do postele páč chce s námi (ta panenka) dělat hají, tak jsem se balila, řekla Jirkovi že je to na něm a zavřela je v ložnici a sebe u Kiki v pokojíku a spala jsem tam… chvilku jsem je slyšela jak tam Kiki řve a jak se spolu dohadují jestli se bude nebo nebude spát… pak jsem zabrala, v 6:40 mi vzbudila Kiki když přišla s kapesníkem a začla mi utírat nos a pak volala „mami, mami, utřít nos“… a utrhla mi kousíček kapesníku a clapa mi ho do nosní dírky… :think: poslala jsem jí za tátou a otočila se a spala dál, vzbudila jsem se 10:10 a doma ticho, si říkám že buď spí nebo koukají na pohádku… nic jsem neslyšela, tak jsem vstala, proběhla byt, no a v ložnici bezva překvápko, no, málem jsem se počůrala smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.5.12 14:49

@Mysicka31 No ještě že jsem před chvílí čůrala, to bych asi neudržela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . My taky měly dneska horší noc. Ale jinak už to bývá lepší, snad jsem konečně narazila na „funkční“ kosmetiku pro atopiky a bude to už jen lepší. Poslední dny se to Máje hrozně zhoršilo a má to i na víc místech, tak jsem zainvestovala do A-dermy a vypadá to (ťukťukťuk) že to bude lepší a lepší.

My jsme taky bývaly hodně venku, Mája už několik dní přes den bez plíny :dance: , když nejdem na písek, tak jí nedávám plínu ani venku. Na odpolední spaní plínu má, ale už několik dní se vyčůrala před spaním a i po těch 3h spánku byla suchá, tak až bude tepleji, tak se asi osmělím a seberu plínu i na denní spaní. Ovšem nechce čůrat venku (ani do nočníku, mám cestovní), zatím to vydržela domů, ale to není spolehlivé. No co, raduju se i z toho. Dneska jsem Máje koupila krásné kalhotky, když už je to velká holka. Měla jsem kupon na 50% slevu do CAčka (ale jen na baby, tj vel do 92, a kalhotky snad budou ještě nějakou dobu OK).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.5.12 15:40
@hkac píše:
@Mysicka31 No ještě že jsem před chvílí čůrala, to bych asi neudržela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . My taky měly dneska horší noc. Ale jinak už to bývá lepší, snad jsem konečně narazila na „funkční“ kosmetiku pro atopiky a bude to už jen lepší. Poslední dny se to Máje hrozně zhoršilo a má to i na víc místech, tak jsem zainvestovala do A-dermy a vypadá to (ťukťukťuk) že to bude lepší a lepší.My jsme taky bývaly hodně venku, Mája už několik dní přes den bez plíny :dance: , když nejdem na písek, tak jí nedávám plínu ani venku. Na odpolední spaní plínu má, ale už několik dní se vyčůrala před spaním a i po těch 3h spánku byla suchá, tak až bude tepleji, tak se asi osmělím a seberu plínu i na denní spaní. Ovšem nechce čůrat venku (ani do nočníku, mám cestovní), zatím to vydržela domů, ale to není spolehlivé. No co, raduju se i z toho. Dneska jsem Máje koupila krásné kalhotky, když už je to velká holka. Měla jsem kupon na 50% slevu do CAčka (ale jen na baby, tj vel do 92, a kalhotky snad budou ještě nějakou dobu OK).

Hkac, a zkoušeli jste koupat v syrovátce? To fakt hodně pomáhá :palec: :palec: :palec: A-derma je dobrá, měli jsme vzorky (dr nám jich dala asi 10 :mrgreen: ) nám pomáhá Excipial nebo pak něco s Panthenolem nebo močovinou, vpodstatě z těchto asi cokoliv… ale ta syrovátka byla NEJ, kdyby se ti podařilo sehnat čerstvou a ne v prášku, tak doporučuji, do vany při koupání dát tak 1-2 litry, podle toho kolik dáváš vody, ale důležitý je potom dítě neoplachovat, neboj nesmrdí :mrgreen: jestli k vám jezdí to bučící auto co vozí mléko z farmy, tak se s nima domluv a oni ti kyblík dají ;-)

A Mája je šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: u nás je s čůráním při spaní teď problém, jak byla ta vedra, tak Kiki hodně pila a právě i před spaním a budeila se pročůraná až kdová kam :( se jí ale ani nedivím, dyť i já chodím čůrat několikrát do hodiny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a venku to taky chtělo čas, teď už není problém a měli jsme i období kdy chtěla čůrat jen venku do travičky, tak sem jak pako lítala před barák aby se princezna spokojeně mohla vyčůrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.5.12 17:01

Včera tu po tom dětském mejdan zůstal pěkný binec, tak jsme hračky jen roztřídily, některé zůtaly na malém stolečku, u kterého holky občas jedí. Ráno jsem na to zapomněla, dala Marušce snídani a když jsem se na ni šla po chvilce podívat, tak jsem ji našla takhle :* . Chudinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
12.5.12 20:04
@hkac píše:
Včera tu po tom dětském mejdan zůstal pěkný binec, tak jsme hračky jen roztřídily, některé zůtaly na malém stolečku, u kterého holky občas jedí. Ráno jsem na to zapomněla, dala Marušce snídani a když jsem se na ni šla po chvilce podívat, tak jsem ji našla takhle :* . Chudinka :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vidíš, ale si poradila ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.12 17:40

Mája čůrá venku :dance: . Byli jsme skoro celý den v ZOO a stačila jedna plína (na spaní v kočárku, to jsem se neodvážila nedat plínu, když je taková zima). A překvapilo mě, jak tam bylo málo lidí - na to, že bylo hezky a víkend. Fakt pohoda, nikde žádné fronty, žádné davy. Zato v botanické to začíná být hustýýý.

Příspěvek upraven 13.05.12 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
13.5.12 19:41

:,( :,( :,( Kačka je stále na plenkách…

Zkoušela jsem i bonbonky, když se vyčůrá s tím, že když ne, nebudou bonbonky.

a ona odpoví Tak nebudu bonbonky..... v podstatě její první věta. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.5.12 20:03

@Marau Taky jsem to tak zkoušela a nic. Přišlo to v době, kdy jsem to zcela vypustila a neřešila. Ony ty potvůrky vycítí, jak nám na tom záleží ;) . Teď je největší motivací to, že může nočník sama odnést, vylít, spláchnout a hlavně si pak umýt ruce :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
13.5.12 20:50
@hkac píše:
@Marau Taky jsem to tak zkoušela a nic. Přišlo to v době, kdy jsem to zcela vypustila a neřešila. Ony ty potvůrky vycítí, jak nám na tom záleží ;) . Teď je největší motivací to, že může nočník sama odnést, vylít, spláchnout a hlavně si pak umýt ruce :mrgreen: .

tak tohle musím naprosto potvrdit vzdala jsem nočníkování a nato jiřík začal sám chtít ---teda rovnou na wc…plínu už nemáme přes den dlouho a na noc asi 4-5 dní přesně nevím a zatím žádná nehoda čím víc jsem se snažila tím víc to bojkotoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.5.12 23:26

Na děti, u dětí a v domácnostech kde jsou malé děti neplatí asi ani jeden z fyzikálních zákonů :-/

zákon o zachování energie - neplatí - děti vždy vydají víc energie než přijmou a přitom jim nikdy žádná nechybí

zákon o zachování hmotnosti - neplatí - hmotnost látek před tím než se dostanou dětem do rukou nikdy neodpovídá té která se vyskytne na druhém konci, cestou se vždy něco ztratí nebo naopak nabalí

Archimédův zákon - neplatí - dítě ponořené do kapaliny je nadlehčováno větší silou neboť neustále skáče a je nemožné toto spočítat

No, možná jeden co platí se přeci jen najde ;-) a to sice
Zákon o zachování hybnosti - platí :-) - Celková hybnost dítěte se nemění. Je jedno v jakém okamžiku ho zastihnete, jestli bdí či spí, pořád je stejně rychlé co se prchání týče :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.5.12 05:29
@Mysicka31 píše:
Na děti, u dětí a v domácnostech kde jsou malé děti neplatí asi ani jeden z fyzikálních zákonů :-/

zákon o zachování energie - neplatí - děti vždy vydají víc energie než přijmou a přitom jim nikdy žádná nechybí

zákon o zachování hmotnosti - neplatí - hmotnost látek před tím než se dostanou dětem do rukou nikdy neodpovídá té která se vyskytne na druhém konci, cestou se vždy něco ztratí nebo naopak nabalí

Archimédův zákon - neplatí - dítě ponořené do kapaliny je nadlehčováno větší silou neboť neustále skáče a je nemožné toto spočítat

No, možná jeden co platí se přeci jen najde ;-) a to sice
Zákon o zachování hybnosti - platí :-) - Celková hybnost dítěte se nemění. Je jedno v jakém okamžiku ho zastihnete, jestli bdí či spí, pořád je stejně rychlé co se prchání týče :-DDD
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:

holky jsem od 4 vzhuru nějak mi už nejde zabrat tak jsem se valela do teĎ ale dobrá zpráva: v 5:13 se vzbudil Jiřík že chce čůrat :palec: tak rozespalý šel na wc a fakt že jo :pankac: :pankac: pak zalehl zpět do postele a než jsem se dobelhala ze záchodu já tak byl zase ťuhýk :P :P já mám takovou radost :dance: :dance: :dance:
včera jsem byli v bille a hlásil i z nákupního košíku potřebu (tak to minule nebyla náhoda,)tak jsme leteli ven sice jsme pípali pač jsme vyšli vchodem byl nejblíž ale stihli jsme :pankac: :pankac: :pankac: a pak že zázraky se u nás nedějí.....dějíííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí