Poradna duly
Jana Čurdová
je kiki dobrej nápad mě ani nenapadlo někam zajít chodím s kamoškama maximálně na hřiště
a vlastně jsem nikde co máme Jiříka nebyla
![]()
jé a já vám musím říct jak mladý pán zase perlil ono takhle nevyzní to by u toho musel člověk být ale ten má teď věci
![]()
dneska jsme byli u mamky v cukrárničce a jiřík dlouho nečůral už si normálka řiká sám musím ho pochválit už se dlouho nepočůral a čumím jak blázen na odplenkování v noci zatím ani jedna nehoda......
![]()
no ale teď k příběhu:tak jsem mu řekla jestli nechce čůrat pač vypil celou láhvičku pití a on že jo tak jsme šli ven ale byl to planý poplah nečůral tak mu říkám tak šup musíš čůrat a on: nejde to…není tam voda…nefunguje to
tak mu říkám tak to zkusíme za chvilku jo a on že jo tak jsme šli za chvilku znova a opět nic opět nefungovala …tak jsme to nechali ještě na později…ti už pak přišel že chce čůrat doprovodila jsem ho ven a on na mě venku: dobrý sem šikula budu sám…jdi za bábinou(on mámě říka bábino
) tak to jsem samo nešla no ale začal čurat a volá jeee mami jde to funguje
on má teď krásné hlody
![]()
Den tu nejsem a zrovna taková zpráva
. Gratulujem
Před chvílí jsem koukala, že Markit byla online naposledny předevčírem, tak jsem si říkala, že už je to tady
. A rodila normálně?
Mysi, právě proto máme vymalováno bíle a fixy mají holky z dostahu. Ovšem Anežka si umí poradit, takže už máme dvě trika vymalovaná
. Malba v pokojíčku mi nevadí, jinde se tomu bráním a snažím se pořád opakovat, že malovat jedině na papír (máme tabuli). Na Máju to zatím platí, ale ono to přijde
.
My chodíme bez plenky už i ven, už máme za sebou i jednu suchou noc a několik suchých denních spánků
. Venku to moc spolehlivé není, ale nějak se to naučit musí. Zatím čůrá jedině, když se někdo přidá (Anežka nebo holčička od kamarádky).
@Ivoka píše:
Já jsem taky ze 16.5 vedle,ale to si s Marau ještě vyřídímtakhle to protahovat
myslela jsem na tvuj tip a věř, že jsem si užila..... později napíšu víc ![]()
Mája dneska byla suchá obě cesty MHD na Petřín, byli jsme na výstavě Igráčků (koupila jsem Anežce Igráčka, i když teda jsem ho koupila spíš sobě
). Marunka ochotně čůrala do travičky a dokonce se jí povedl i bobek
. Měla jen jednu „nehodu“, ale za ni můžu já - jsem ji probudila a nenechala pořádně probrat, takže byla naprdnutá a když jsem se jí zeptala, jestli nechce čůrat, tak řekla že ne a už to teklo
.
@hkac tak to gratulujeme moc
vidíš že je šikulka ![]()
Holky, nevíte kde sehnat nepromokavé prostěradlo nebo podložku na velkou postel za slušnou cenu? Tak kolem 200kč? Sem o nich slyšela, ale nevím kde koupit a bez toho mám strach nedat Kiki na spaní plenku
matraci totiž nemáme sundávací ![]()
myši já sháněla na mimibazaru ale do 200.- jsem neoběvila
já jiříkovi dala pevnej igelit ,ale ani jednou se nepočural dneska jsem mu gruntovala v pokojiku převlíkala postel a igelit sundala tak uvidíme jestli to dá i bez něj ale tak nějak tomu věřím,už se dlouho nepočural přes noc vlastně ani jednou co je bez plíny pač plína už nevím co to je
už to tak nějak beru jako samozdřejmost že jsme se nadobro zbavili blín
a je to bezva
![]()
a zítra mi brouček konečně přijede to byl ale dlouhý víkend ![]()
ale prý si to moc užívá poslali mi fota jak dovádí na traktorech tak to jsem moc ráda že si to užit
![]()
Mysi, já dávám Marušce takové ty jednorázové podložky na přebalování (pod prostěradlo). Není to teda 100%, ale to moc neřeším. Zatím dávám na spaní plínu, ty podložky jsem dala, jak Mája blinkala. Matraci pak stejně vyhodím (Mája spí v postýlce, takže i když ji pak budu někomu nechávat, matraci to bude chtít stejně novou).
Dneska jsem byli v ZOO (
) a opět mě překvapilo, že tam nebylo narváno. Nebyl problém sednout si do stínu, dětí tam taky moc nebylo, takže na těch dřevěných prolízkách to bylo v pohodě. Zato v botanické opět lidí víc.
Dovolila jsem holkám v ZOO vyčachtat si nohy, Anežka do vody slítla (no nevím, z jak velké části to bylo dobrovolně
), tak jsem jí zkusila Maruščino náhradní oblečení. Anežka oblíkla kalhotky i kalhoty (ty měla jak kraťasy, ale v pohodě)
. Mája dlouho nechtěla čůrat, ale pak si sama přidřepla uprostřed louky, že jsem ji sotva stihla poodnést na okraj. Ovšem za chvilku se tam vrátila a přidala bobek
. Prostě zvedla sukýnku, sundala kalhotky přidřepla a už to bylo
.
Příspěvek upraven 20.05.12 v 16:35
@hkac píše:
Mysi, já dávám Marušce takové ty jednorázové podložky na přebalování (pod prostěradlo). Není to teda 100%, ale to moc neřeším. Zatím dávám na spaní plínu, ty podložky jsem dala, jak Mája blinkala. Matraci pak stejně vyhodím (Mája spí v postýlce, takže i když ji pak budu někomu nechávat, matraci to bude chtít stejně novou).Dneska jsem byli v ZOO () a opět mě překvapilo, že tam nebylo narváno. Nebyl problém sednout si do stínu, dětí tam taky moc nebylo, takže na těch dřevěných prolízkách to bylo v pohodě. Zato v botanické opět lidí víc.
Helči, Kiki právě spí už ve velký posteli a nikdy nevím kde bude spát… většinou spí tedy normálně a hlavou na polštáři, ale nedá se na to spolehnout
a čast spí půlku noci u nás
nelíbí se mi to, ale nevím jak jí to zatrhnout páč o tom často nevím jak se k nám vplíží a já to zjistím když se vzbudím na čůrání ![]()
Myši, já dávám ty podložky přes celé prostěradlo (tj asi 4 do malé postýlky). Na své posteli mám polopropustné prostěradlo z Ikey (z jedné starny je froté, ze druhé takové jako bývají podložky do postýlek). Přes to dávám normální prostěradlo a mám to takhle od té doby, co byla Anežka malá a občas usnula v mé posteli, tak aby se nepročůrala až na matraci. Ale to určitě nestálo do 200Kč
.
@hkac píše:
Myši, já dávám ty podložky přes celé prostěradlo (tj asi 4 do malé postýlky). Na své posteli mám polopropustné prostěradlo z Ikey (z jedné starny je froté, ze druhé takové jako bývají podložky do postýlek). Přes to dávám normální prostěradlo a mám to takhle od té doby, co byla Anežka malá a občas usnula v mé posteli, tak aby se nepročůrala až na matraci. Ale to určitě nestálo do 200Kč.
Kamarádka mi právě říkala že má takové jak popisuješ ty, ale z Lidlu a koupila ho tam asi za 150 nebo 170kč, ale ty nemají furt, jen když mají tu akci
škoda že teď měli jen ty normální ![]()
Mája spí bez plíny
. A zdá se, že se začíná rozpovídávat. Pořád to jsou jednotlivá slova, ale už jí rozumějí i ostatní, nejen já
.
@hkac píše:
Mája spí bez plíny. A zdá se, že se začíná rozpovídávat. Pořád to jsou jednotlivá slova, ale už jí rozumějí i ostatní, nejen já
.