Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
17.5.12 22:28

:palec: je kiki dobrej nápad mě ani nenapadlo někam zajít chodím s kamoškama maximálně na hřiště :-D a vlastně jsem nikde co máme Jiříka nebyla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.5.12 23:04

jé a já vám musím říct jak mladý pán zase perlil ono takhle nevyzní to by u toho musel člověk být ale ten má teď věci :mrgreen: :mrgreen:
dneska jsme byli u mamky v cukrárničce a jiřík dlouho nečůral už si normálka řiká sám musím ho pochválit už se dlouho nepočůral a čumím jak blázen na odplenkování v noci zatím ani jedna nehoda...... :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

no ale teď k příběhu:tak jsem mu řekla jestli nechce čůrat pač vypil celou láhvičku pití a on že jo tak jsme šli ven ale byl to planý poplah nečůral tak mu říkám tak šup musíš čůrat a on: nejde to…není tam voda…nefunguje to 8o tak mu říkám tak to zkusíme za chvilku jo a on že jo tak jsme šli za chvilku znova a opět nic opět nefungovala …tak jsme to nechali ještě na později…ti už pak přišel že chce čůrat doprovodila jsem ho ven a on na mě venku: dobrý sem šikula budu sám…jdi za bábinou(on mámě říka bábino :P ) tak to jsem samo nešla no ale začal čurat a volá jeee mami jde to funguje :potlesk: :palec: on má teď krásné hlody :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.5.12 13:06

Den tu nejsem a zrovna taková zpráva :potlesk: . Gratulujem :kytka: Před chvílí jsem koukala, že Markit byla online naposledny předevčírem, tak jsem si říkala, že už je to tady ;) . A rodila normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.5.12 13:51

Mysi, právě proto máme vymalováno bíle a fixy mají holky z dostahu. Ovšem Anežka si umí poradit, takže už máme dvě trika vymalovaná :cert: . Malba v pokojíčku mi nevadí, jinde se tomu bráním a snažím se pořád opakovat, že malovat jedině na papír (máme tabuli). Na Máju to zatím platí, ale ono to přijde :lol: .

My chodíme bez plenky už i ven, už máme za sebou i jednu suchou noc a několik suchých denních spánků :dance: . Venku to moc spolehlivé není, ale nějak se to naučit musí. Zatím čůrá jedině, když se někdo přidá (Anežka nebo holčička od kamarádky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.5.12 14:07
@Ivoka píše:
Já jsem taky ze 16.5 vedle,ale to si s Marau ještě vyřídím :mrgreen: takhle to protahovat :P

myslela jsem na tvuj tip a věř, že jsem si užila..... později napíšu víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
18.5.12 14:11

Marki,gratuluju k chlapeckovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.5.12 20:35

Mája dneska byla suchá obě cesty MHD na Petřín, byli jsme na výstavě Igráčků (koupila jsem Anežce Igráčka, i když teda jsem ho koupila spíš sobě :D ). Marunka ochotně čůrala do travičky a dokonce se jí povedl i bobek :potlesk: . Měla jen jednu „nehodu“, ale za ni můžu já - jsem ji probudila a nenechala pořádně probrat, takže byla naprdnutá a když jsem se jí zeptala, jestli nechce čůrat, tak řekla že ne a už to teklo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.5.12 21:54

@hkac tak to gratulujeme moc :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: vidíš že je šikulka ;)

Holky, nevíte kde sehnat nepromokavé prostěradlo nebo podložku na velkou postel za slušnou cenu? Tak kolem 200kč? Sem o nich slyšela, ale nevím kde koupit a bez toho mám strach nedat Kiki na spaní plenku :-( matraci totiž nemáme sundávací :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.5.12 22:47

myši já sháněla na mimibazaru ale do 200.- jsem neoběvila :( já jiříkovi dala pevnej igelit ,ale ani jednou se nepočural dneska jsem mu gruntovala v pokojiku převlíkala postel a igelit sundala tak uvidíme jestli to dá i bez něj ale tak nějak tomu věřím,už se dlouho nepočural přes noc vlastně ani jednou co je bez plíny pač plína už nevím co to je :mrgreen: :mrgreen: už to tak nějak beru jako samozdřejmost že jsme se nadobro zbavili blín :mrgreen: :mrgreen: a je to bezva :mrgreen: :mrgreen:

a zítra mi brouček konečně přijede to byl ale dlouhý víkend :?
ale prý si to moc užívá poslali mi fota jak dovádí na traktorech tak to jsem moc ráda že si to užit :jazyk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.5.12 16:26

Mysi, já dávám Marušce takové ty jednorázové podložky na přebalování (pod prostěradlo). Není to teda 100%, ale to moc neřeším. Zatím dávám na spaní plínu, ty podložky jsem dala, jak Mája blinkala. Matraci pak stejně vyhodím (Mája spí v postýlce, takže i když ji pak budu někomu nechávat, matraci to bude chtít stejně novou).

Dneska jsem byli v ZOO ( :mrgreen: ) a opět mě překvapilo, že tam nebylo narváno. Nebyl problém sednout si do stínu, dětí tam taky moc nebylo, takže na těch dřevěných prolízkách to bylo v pohodě. Zato v botanické opět lidí víc.

Dovolila jsem holkám v ZOO vyčachtat si nohy, Anežka do vody slítla (no nevím, z jak velké části to bylo dobrovolně ;) ), tak jsem jí zkusila Maruščino náhradní oblečení. Anežka oblíkla kalhotky i kalhoty (ty měla jak kraťasy, ale v pohodě) :mrgreen: . Mája dlouho nechtěla čůrat, ale pak si sama přidřepla uprostřed louky, že jsem ji sotva stihla poodnést na okraj. Ovšem za chvilku se tam vrátila a přidala bobek :mrgreen: . Prostě zvedla sukýnku, sundala kalhotky přidřepla a už to bylo :oops: .

Příspěvek upraven 20.05.12 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.5.12 16:32
@hkac píše:
Mysi, já dávám Marušce takové ty jednorázové podložky na přebalování (pod prostěradlo). Není to teda 100%, ale to moc neřeším. Zatím dávám na spaní plínu, ty podložky jsem dala, jak Mája blinkala. Matraci pak stejně vyhodím (Mája spí v postýlce, takže i když ji pak budu někomu nechávat, matraci to bude chtít stejně novou).Dneska jsem byli v ZOO ( :mrgreen: ) a opět mě překvapilo, že tam nebylo narváno. Nebyl problém sednout si do stínu, dětí tam taky moc nebylo, takže na těch dřevěných prolízkách to bylo v pohodě. Zato v botanické opět lidí víc.

Helči, Kiki právě spí už ve velký posteli a nikdy nevím kde bude spát… většinou spí tedy normálně a hlavou na polštáři, ale nedá se na to spolehnout :-( a čast spí půlku noci u nás :-( nelíbí se mi to, ale nevím jak jí to zatrhnout páč o tom často nevím jak se k nám vplíží a já to zjistím když se vzbudím na čůrání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.5.12 16:37

Myši, já dávám ty podložky přes celé prostěradlo (tj asi 4 do malé postýlky). Na své posteli mám polopropustné prostěradlo z Ikey (z jedné starny je froté, ze druhé takové jako bývají podložky do postýlek). Přes to dávám normální prostěradlo a mám to takhle od té doby, co byla Anežka malá a občas usnula v mé posteli, tak aby se nepročůrala až na matraci. Ale to určitě nestálo do 200Kč :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
20.5.12 20:22
@hkac píše:
Myši, já dávám ty podložky přes celé prostěradlo (tj asi 4 do malé postýlky). Na své posteli mám polopropustné prostěradlo z Ikey (z jedné starny je froté, ze druhé takové jako bývají podložky do postýlek). Přes to dávám normální prostěradlo a mám to takhle od té doby, co byla Anežka malá a občas usnula v mé posteli, tak aby se nepročůrala až na matraci. Ale to určitě nestálo do 200Kč :nevim: .

Kamarádka mi právě říkala že má takové jak popisuješ ty, ale z Lidlu a koupila ho tam asi za 150 nebo 170kč, ale ty nemají furt, jen když mají tu akci :-( škoda že teď měli jen ty normální :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.5.12 20:07

Mája spí bez plíny :dance: . A zdá se, že se začíná rozpovídávat. Pořád to jsou jednotlivá slova, ale už jí rozumějí i ostatní, nejen já :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
22.5.12 22:12
@hkac píše:
Mája spí bez plíny :dance: . A zdá se, že se začíná rozpovídávat. Pořád to jsou jednotlivá slova, ale už jí rozumějí i ostatní, nejen já :jazyk: .
:palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
já tu chci možnost odkliknutí „to se mi líbí“ ;) :palec: :palec: :palec: :palec: gratulace :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí