Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
12.6.12 11:41

@janysek025 to je dobrý ty víkendy,co znám jednu holku ta tam takhle dělá už léta a má to,co jinde za celý měsíc pomalu.
Budeš ze začátku vyfluslá než si najedeš systém,to jo.
Tak gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.6.12 12:43

ivoka … jj segra i Luboš taky dělaj víkendy a platově to +- jako bych chodila celý týden a každá koruna na víc se hodí aspoň dostane Jiřík víc na spoření a pojedem na pěknou dovču :mrgreen: :mrgreen: vyhovuje mi to přes týden s Jiříkem a víkend přežiju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.6.12 14:23

@Ivoka Zapomněla jsem napsat, že krom tavné pistole je to vyztužené třemi brčky (jsou mezi čaji a krepákem).

@janysek025 To budeš mít dobrý, akorát se s manželem asi moc neužijete, ne? Ale tak určitě lepší než být bez práce. Já jsem se už rozhodla, že si Máju užiju až do příštího září a pak nastoupím zas na část úvazku do školství. Než budou holky větší, přijde mi to ideální. Peníze teda tolik ne, ale zase nebudu muset řešit hlídání v létě, i když u nás teda školky krom asi dvou týdnů fungují i o hlavních prázdninách. Teď budu doma sice půl roku zadarmo, ale ono se nám to šikne i proto, že Anežka bude prvňáček, tak aby nemusela být v družině moc dlouho. Do družiny chodit chce, tak tam jsme ji už přihlásili. Plus teda nějaký kroužek v DDM (máme to u baráku a cena je super, tak to snad utáhnem i z jednoho platu).

Dneska jsem si vyzkoušela, jaké to je mít tři malé děti, hlídali jsme roční holčičku a Anežka zůstala doma, protože si to nechtěla nechat ujít. A musím říct, že si snad to třetí dítě ještě pořídím :jazyk:. Áňa byla kouzelná, jak se o holky starala, zabavila je a já měla skoro lehárko :lol:. Mája teda trochu žárlila. Než se mi podařilo přesvědčit jí, že holčičku máme jen půjčenou a odpoledne ji vrátíme, a že ona je moje a nechám si ji, tak mi neustále visela na krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.6.12 14:57

Hkac… no s Lubošem bych řekla že se uvidíme víc než teď :-D

ted se skoro nevidíme pracuje od nevidim do nevidim a doma je zralej tak akorát zalést a ani se mu nedivím. přes týden vztává v 6 chodí domů v 9 večer dělá na stavbě takže mají hodně kšeftů a víkendy budem ve stejné práci tak aspoň po cestě tam a zpět cca 10 min si,,pokecáme,, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to budem makat od 11-11 a třídat víkend noční víkend denní Jiříka bude hlídat moje mamka,,chudák,, pač hlídaá i Domču od segry ta tam dělá taky i její skoromanža takže tam budem všichni :mrgreen: :mrgreen:

snad to mamka ppřežije oba dva..oni když jsou spolu tak dokáží pěkný věci mě stačí kolikrát Jiřík sám ale mamka se sama nabídla jestli se chci vrátit ať jdu že ráda pohlídá a sranda bude v prosinci, starší segra bude rodit a bude potřeba aby mamka ohlídala Natku ta bydlí u Kolína ale my si vždycky poradíme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.6.12 15:01

@janysek025 Tak to nechápu, na co si já pořád stěžuju, že manžel je furt v práci :lol:. On pracuje „jen“ od 9h do 19h a hlavně většinou jen ve všední dny. Asi se nad sebou zamyslím :oops: :P. Ale teda představa, že bychom se neviděli aspoń občas o víkendu, je pro mě teda dost nepředstavitelná. Mamka mi nabízela, že ten půlrok bude Máju hlídat, kdybych měla jít do práce, ale to já nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
12.6.12 15:16

Janysku, hlavne si odfrknes, ja dekuju za moznost, ze vte praci jsem, uz mam „mrneni“ a doma se zacinam desne nudit, nemam rada takovej ten extremni poklid… ja se treba strasne tesim na pristi zari- Maty uz snad bude ve skolce, Klara ve skole, ja snad uz jen na ranni pondeli- patek, boooze to je predstava, no, jen to musim vydrzet od unora do toho zari, kdy budu na plnej a Matyno bez skolky :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.6.12 15:39

Kiki — jj já se taky docela těším a když budem víc vydělávat tak třeba půjdem dřív do toho baráčku mě se tam chce i nechce je to cca 15 min odsud vesnička barák je Lubošovýho táty bude se psát na Jiříka a musí se celej zrekonstruovat takže to bude peněz :roll: :poblion: ale v podstatě je to do budoucna i pro Jiříka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
12.6.12 21:43
:,( :,( :,( :,( :,( :,( :,(

mě se vrátila ta hnusná hnisavá angína :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: takže zítra do prahy k doktorovi :zed: :zed: a měli jsme jed na tu zahradní party tak jede místo mě druhá segra a veme i Jiříka aby nemusel být doma když jsem mu to takhle pokazila :,( :,(
aspoň že nemám horečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.6.12 17:17

Holky, tak to vás tedy obdivuji že se vám chce do práce :think: já kdybych už nikdy nemusela, tak bych byla nejšťastnější žena na světě :dance: :dance: :dance: :dance:

Sice mi doma už taky často hrabe, ale vím že v práci si neodpočinu a by mě to spíš vyčerpávalo… a hlavně já potřebuji „volnější režim“, čili ještě to tak dělat na ŽL a řídit si sama jakou chci pracovní dobu ;-) ale zaměstnání, eee, to fakt není pro mě :oops: :think: jsem exot co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nebo pak jedině práce z domova na PC a malá ve školce nebo škole ;) ale si myslím že jak bude staší, tak i rozumnější a hodnější a je to fakt pečovatelka a dost pečlivá :palec: jen to období vzdoru musíme nějak přežít :( ale sil už dochází :zed: a včera jsem večír měla zase záchvat :-( ach jo :-( tak jsem dneska mluvila se svým neurologem a zvýšil mi medikaci, z toho jsem opravdu nadšená :zed: :zed: :zed:
Jináč mimi se daří snad dobře :-) včera na UZ vše v pořádku :palec: miminko krásně roste a odhadní váha je 1602-1890g ;) to je na 31tt si myslím hodně slušný ;-) já vím že je to +/- 0, 5kg ale i tak pěkný ;-) doufám že ve finále se u porodu vejdeme do 3kg ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.6.12 17:18

@janysek025
přeji brzké uzdravení :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
13.6.12 21:16

Hkac, můžu poprosit o odkaz na MMB, kde seženu tu kytici? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1773
13.6.12 21:37

:,( :,( tak mě doktor nepotěšil dal mi kalcit 500 prý je to driák a jestli se mi stane to co dneska v noci(jsem se budila nemohla jsem se nadechnout) tak ihned do špitálu :zed: :zed: měla jsem tam jít hned ale jaksi to není možné a ani mi není jasnjé co s jiříkem když je mamka pryč a vrátí se v pátek

prý je to angína jak,, prase,, a mandle jsou tak narostlé že tam není témeř žádné místo na dýchání proto to buzení a pokud se stane ihned orl a řezat :pocitac: :zed: :zed: :zed: prý se nedivý že penicilín nezabral ten je prý na tohle slabý :zed: :zed: :zed:

myši… no chce do práce…jako najednu stranu jo a nadruhou ne ono to je tak 50:50 teď se docela těším a je mi jasné že třeba po 2 šichtách budu proklínat proč jsem se tam hnala ale vidina peněz je veliká :jazyk: :jazyk: já mám penízky rána a už mám vyhlídlé,,fraheřinky,, pro Jiříka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.6.12 22:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.6.12 22:15

@Mysicka31 Jsem na tom stejně. V práci mě to bavilo a počítám s tím, že se tam ještě někdy vrátím, ale chci si to užít s Májou co nejvíc, páč práce pak bude ještě dlouho :lol:, zatímco děti jsou malé jen jednou a za chvilku nebudou stát o to, abych s nima byla pořád. Vím, že tohle má každý jinak, ale tohle bych za peníze neměnila. Jako neříkám, že se netěším, až budu mít zase příjem a budem moc dávat víc stranou (na rezervy a tak), ale ten rok to snad ještě počká. Měla jsem nabídku jít zpátky do práce teď od září a že by mi pak mohli vzít i Máju do školky, kdybych tam pracovala, ale já to odmítla i za tu cenu, že budu půl roku doma zadarmo.

A taky že si to užíváme. Dneska jsme byly na 10km procházce, doma jsme se jen najedly a zase pelášily ven. Tohle počasí mně maximálně vyhovuje, za chvíli zas začnou vedra a to takhle procházkovat moc nebudem :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
13.6.12 22:30

Hkac---- já to taky nemyslela tak že vymením víkendy peněz za Jiříka to jsem to asi špatně napsala jestli to takhle vyznělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí