Poradna duly
Jana Čurdová
@janysek025 Jé, to vůbec nebylo na tebe, ale obecně. Že sice by se peníze hodily (komu a kdy by se nehodily, že), ale prostě si ještě rok počkám, než Máju „odložím“ do školky. Já jsem ale v tomhle zcela jistě exot, páč třeba Anežku jsem poprvé nechala spát mimo domov asi ve 4 letech, Máju zatím vůbec ne. A ani nemám tu potřebu. Jo, asi jsem jasně mateřský typ
.
Ale v žádným případě si nemyslím, že kdo to má jinak, je špatná matka. To fakt ne.
Myslim, ze Helca to napsala presne- jsou typy maminek, ktere se"vyziji" ciste jen s detma a jsou typy- i ja- ktere se vyziji s detmi, ale potrebuji prostor i bez nich ( nestydim se za to, dnes si treba Matyho vyzadala na spani babicka, Matyn je tam spokojenej, tak tam spi, ja sla s Klarou cvicit a nazdar)-mmch, pro me i ta prace je forma relaxu ( byla i v dobe, kdy jsem uz mela Klaru a byla na plny uvazek- exot jsem tady ja
)
@hkac
Já taky malou ještě nenechala spát jinde a ani to nemám v plánu
pokud tedy nepočítám spaní u našich když tam jsme obě
![]()
@janysek025
to mi moc mrzí
snad k tomu nedojde a bude to brzy v pohodě
a kdyžtak máš nárok vzít dítě sebou a 24hod. do kdy si ho musí někdo vyzvednout, pokud bys musela na nějaký vyšetření nebo operaci, tak musí péči o dítě zajistit personál… platí to i u porodu… kdyby se ti někdy snažili namluvit že ne, tak se nedej, kecají a vymlouvají se… jsou povinni ti ho vzít i do záchranky (Kiki už se mnou jela jako doprovod
) kdyby to možný nebylo, tak jsou povinni zavolat policii a ta má za úkol dítě předat do péče někomu z příbuzných, klidně odvézt i na druhou stranu republiky
takže tak asi, o malého se neboj, mysli teď hlavně na sebe a hodně odpočívej
![]()
Myso, muzu se ptat jakej personal???Treba na tom ORL??? Treba je to nekde v zakonech, ale takovou blbost, aby svet pohledal…
@kikina2004 píše:
Myso, muzu se ptat jakej personal???Treba na tom ORL??? Treba je to nekde v zakonech, ale takovou blbost, aby svet pohledal…
Jj, peronál třeba na ORL, asi by spíš zavolali někoho z dětskýho a dítko vzali tam… Kde to najdeš nevím, říkali mi to tenkrát v tý záchrance a potvrdili na ambulanci gynekologie i neurologie v Krčský nemocnici… ![]()
@kikina2004 Je to v každém díle Ordinace v Růžové zahradě :zabřichosepopadajícísmajlík: ![]()
@hkac píše:
@kikina2004 Je to v každém díle Ordinace v Růžové zahradě :zabřichosepopadajícísmajlík:
Vidíš, tohle ani nevím…
to bude asi tím, že nemáme telku a nekoukáme na Růžovku
![]()
Ahojky maminy
tak léky zabrali akorát si po nich přijdu,,zfetlá,,ne že bych někdy byla
a spala bych
a mám motando v hlavendo
Jiřík tak týden se furt věnuje míči a kopání si doma musíme kopat
je to opruz když s ním nemůžu ven na víkend si ho přes den možná veme na chvilku mamka aby byl venku
jinak už si vybral dárek k narozeninám on furt řiká k vánocům ale to mi přijde blbé pořizovat na zimu a ted zase brzo..vybral si brusle dostal je Domča a když si to zkoušel tak ho to hrozně bavilo
a,,šoupal,, se sám
teda jen doma to zkoušel
a pár foteček aby jste viděli jak rostem
![]()
za lízátko mi zase zapózoval
![]()
@janysek025 Jé, ty brusle máme taky. Anežka na nich byla asi 3×
.
Kiki - mám to s dětma v pohodě, ale asi jsem trochu víc ta mamča - zatím.
Kač jezdí s našima na víkendy. Teď je doma v podstatě jen proto, ž e je tu Iva a s Kačí se neviděly asi 7 týdnů.
Vítkovi přejeme k svátku všechno nejlepší
. Slaví to dneska, ne?