Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
13.6.12 22:44

@janysek025 Jé, to vůbec nebylo na tebe, ale obecně. Že sice by se peníze hodily (komu a kdy by se nehodily, že), ale prostě si ještě rok počkám, než Máju „odložím“ do školky. Já jsem ale v tomhle zcela jistě exot, páč třeba Anežku jsem poprvé nechala spát mimo domov asi ve 4 letech, Máju zatím vůbec ne. A ani nemám tu potřebu. Jo, asi jsem jasně mateřský typ :oops:.

Ale v žádným případě si nemyslím, že kdo to má jinak, je špatná matka. To fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
13.6.12 22:52

Myslim, ze Helca to napsala presne- jsou typy maminek, ktere se"vyziji" ciste jen s detma a jsou typy- i ja- ktere se vyziji s detmi, ale potrebuji prostor i bez nich ( nestydim se za to, dnes si treba Matyho vyzadala na spani babicka, Matyn je tam spokojenej, tak tam spi, ja sla s Klarou cvicit a nazdar)-mmch, pro me i ta prace je forma relaxu ( byla i v dobe, kdy jsem uz mela Klaru a byla na plny uvazek- exot jsem tady ja :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.6.12 23:02

@hkac
Já taky malou ještě nenechala spát jinde a ani to nemám v plánu :think: pokud tedy nepočítám spaní u našich když tam jsme obě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@janysek025
to mi moc mrzí :( snad k tomu nedojde a bude to brzy v pohodě :hug: :hug: :hug: :hug: a kdyžtak máš nárok vzít dítě sebou a 24hod. do kdy si ho musí někdo vyzvednout, pokud bys musela na nějaký vyšetření nebo operaci, tak musí péči o dítě zajistit personál… platí to i u porodu… kdyby se ti někdy snažili namluvit že ne, tak se nedej, kecají a vymlouvají se… jsou povinni ti ho vzít i do záchranky (Kiki už se mnou jela jako doprovod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) kdyby to možný nebylo, tak jsou povinni zavolat policii a ta má za úkol dítě předat do péče někomu z příbuzných, klidně odvézt i na druhou stranu republiky ;-) takže tak asi, o malého se neboj, mysli teď hlavně na sebe a hodně odpočívej :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
13.6.12 23:09

Myso, muzu se ptat jakej personal???Treba na tom ORL??? Treba je to nekde v zakonech, ale takovou blbost, aby svet pohledal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
13.6.12 23:13
@kikina2004 píše:
Myso, muzu se ptat jakej personal???Treba na tom ORL??? Treba je to nekde v zakonech, ale takovou blbost, aby svet pohledal…

Jj, peronál třeba na ORL, asi by spíš zavolali někoho z dětskýho a dítko vzali tam… Kde to najdeš nevím, říkali mi to tenkrát v tý záchrance a potvrdili na ambulanci gynekologie i neurologie v Krčský nemocnici… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.6.12 09:01

@kikina2004 Je to v každém díle Ordinace v Růžové zahradě :zabřichosepopadajícísmajlík: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.6.12 10:00
@hkac píše:
@kikina2004 Je to v každém díle Ordinace v Růžové zahradě :zabřichosepopadajícísmajlík: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.6.12 17:59
@hkac píše:
@kikina2004 Je to v každém díle Ordinace v Růžové zahradě :zabřichosepopadajícísmajlík: :mrgreen:

Vidíš, tohle ani nevím… :think: to bude asi tím, že nemáme telku a nekoukáme na Růžovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
14.6.12 18:00

Raději koukáme na Jiřičky co se u nás uhnízdili ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
14.6.12 22:02

Hkac, díky díky :*

• Citovat
  • Upravit
1773
15.6.12 14:23

Ahojky maminy

tak léky zabrali akorát si po nich přijdu,,zfetlá,,ne že bych někdy byla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a spala bych :roll: :roll: a mám motando v hlavendo

Jiřík tak týden se furt věnuje míči a kopání si doma musíme kopat :think: :think: je to opruz když s ním nemůžu ven na víkend si ho přes den možná veme na chvilku mamka aby byl venku

jinak už si vybral dárek k narozeninám on furt řiká k vánocům ale to mi přijde blbé pořizovat na zimu a ted zase brzo..vybral si brusle dostal je Domča a když si to zkoušel tak ho to hrozně bavilo :mrgreen: :mrgreen: a,,šoupal,, se sám :* teda jen doma to zkoušel

a pár foteček aby jste viděli jak rostem :mrgreen: :mrgreen:

za lízátko mi zase zapózoval :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.6.12 19:50

@janysek025 Jé, ty brusle máme taky. Anežka na nich byla asi 3× :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.6.12 20:18

Kiki - mám to s dětma v pohodě, ale asi jsem trochu víc ta mamča - zatím.
Kač jezdí s našima na víkendy. Teď je doma v podstatě jen proto, ž e je tu Iva a s Kačí se neviděly asi 7 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.6.12 21:07

Vítkovi přejeme k svátku všechno nejlepší :kytka:. Slaví to dneska, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.6.12 22:06

@hkac jj díky :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie