Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
30.5.12 07:38

Ahoj

ach jo

Marau – tak jsi měla pravdu je to angína a už jsem jí chytla i já :-(( jiřím má nateklé mandle a bílí jakoby povlak :,( a já mám uplně ee hnis na mandlých

tak jdeme k dr a super být zavřené doma :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
1.6.12 08:09

ahojky maminy

jdu vás pozdravit a hlavně POPŘÁT VŠEM DĚTIČKÁM K DNEŠNÍMU ,,SVÁTEČKU ,, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
5.6.12 17:12
@hkac píše:
Tak zájem o bryndáky byl ještě včera :lol: .

Ty jo,to mi řekni,za kolik si střelila ty bryndáky,já jsem už asi 3 rovnou vyhodila,než se s tím crcat…jestli tedy myslíme obě ty stejný,já měla bílý s různě barevným lemem na sucháč.
Jinak mám pořád spoustu věcí, vše sme kupovali nové a nemůžu to prodat,nebo jen za fakt směšný peníz,že to kolikrát raději daruji.
Vám se holky daří to prodávat?
Mám třeba jídelní židličku,stála 3200,– a když jsem se koukla na Aukro tak jsou tam 4 strany židliček a jen na jednu byl příhoz,ale při 150kč,jinak je nemůžou prodat ani za 800,.
no než za ní dostat třeba 300kč tak jí raděj odvezu do kojenáku a budou rádi…
Fakt nevím jinak co s tím…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.6.12 19:08

Ach jo holky, já se chystám naházet dětský oblečení na MMB… snad se něco prodá. JInak taky nevím kam s tím…

Kačka vzala už na milost nočník, tak 95% čůrání doma je do nočníku. Jen vykadí se jen do plínky :S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.6.12 19:25

Market vydrz, tak to mel i Mates, snad az po 3 mesicich od toho, co zacal curat do zachodu, tam zacal i kadit......Jinak jen do pliny… ted uz ma plinu fakt jen na nocni spani.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.6.12 19:33

Držím a snažím seeee :mrgreen:

co držím, mám radost z každého vyčůrání do nočníku a dneska i bez nehody :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.6.12 19:34

Clovce, stejne je frajerka :-))) Normalne se deti po prichodu sourozence spis seknou a Kacenka predvadi, jaka je sikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.6.12 19:41

NO ono to vypadalo, že se zbaví i dudlíku a to teda nakonec nevyšlo :zed:

Jinak je fakt, že si vyřvává pozornost.. a nejlíp v době, kdy kojím :zed: a nebo chce šíleně asistovat, když vařím, čímž se vaření protáhne o cca hodinu :@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.6.12 20:06

@Ivoka Bryndaky jsem prodala za 66 Kc / (bryndaku). Ja bych to i darovala, ale nikdo to nechce, takze to davam na Aukru od 1 Kc s tim, ze kazda koruna se hodi. Furt lepsi nez to vyhodit. Lepsi a vyuzitelnejsi kousky schovavam brachovi a segre, ale mame toho na tri deti, a skladovat to nemame kde. Nasi maji jeden nas kocarek, ktery nevyuzivame uz od Anezky, a tam to vypada, ze si pro nej prijede nejaka charita. Tak to bych byla rada, pac je dobry, akorat tezky a nema otocna predni kola, takze mi nevyhovuje. A prodat ho za par korun nechci, to mnohem radsi daruju, kdyz bude kde.

Ted jsem vyuzila akce na Aukru, ze se neplatilo za vystaveni aukce. Prodala jsem jeden stary kocarek, ktery jsem tam mela asi sest tydnu, nez ho nekdo chtel. Niz s cenou jsem jit nechtela, to bych ho radsi skladovala dal ve sklepe. Mela jsem ho ina Sbazaru a tam mi jedna pani napsala, ze ho za 450 Kč koupi, tak jsem ji odepsala, ze ho prodavam za tu cenu, co je tam uvedena a niz jit nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
6.6.12 09:43

@hkac Já jsem taky ted sporták věnovala kojenáku,mají tam děti do 3 let tak využijou.Co nevyužijou samy tak pouštejí dál maminkám,co tam mají děti třeba jen dočasně a když si je pak berou domů tak mají stejně hluboko do kapsy tak jsou vděční za všechno.Tak z toho mám pak i radost,že je využito a pomůže.
Ale všechno jim darovat se mi také nechce,žejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.6.12 11:11

@Ivoka Tak mít pobliž nějaký kojeňák, který by o ty věci stál, tak než prodat to za pár korun, radši bych darovala potřebným. Hodně věcí dávám do kontejnerů Potex, ale to jen to, co by nikdo nekoupil a my to už nevyužijem. Přeci jen nevím, kde to pak končí. Na Aukru prodávám sice za pár korun, ale většinou zas lidi kupují víc věcí najednou, takže se to nasčítá. A často vyzvedávají osobně (výhoda Prahy), takže práci s tím nemám téměř žádnou. Jen vyfotím a hodím na net, což zabere chvilku. Nedávno jsem prodala ohrádku skoro za litr, pleny za téměř 20Kč/ks. Peníze nechávám posílat na účet holek, takže krásně vidím, kolik už tam toho je. A celkově jsou to už tisíce Kč (prodali jsme třeba i klimatizaci nebo nábytek, který jsme nepotřebovali). Teď toho bude spíš čímdál míň, páč se všechno využívá do roztrhání :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.6.12 11:19

Na MMB vystavuju taky, ale tam se někdo ozve výjimečně, nemám předplacené žádné členství, takže většinou je to hned po vystavení. A pak taky schovávám věci na bazárek, co se tady koná několikrát do roka. Ale to až toho bude víc. Mám takhle připravené třeba sněhulky po Máje, jsou značkové, nepromokavé a nošení na nich není téměř znát. Takže až se mi sejde víc zimních věcí, zkusím je prodat v tom našem bazárku (těsně před zimou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
6.6.12 15:37

Já dávám víc na aukro než na MMB, tam jsem teď prodala 3kombinaci a golfky… jo a taky rotoped co nám doma stál spíš jako odkládací věšák :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a taky mám raději když si to někdo osobně vyzvedne v Praze… nebo pak jde ještě využít Toptrans, kde jde udělat že dopravné platí až příjemce a vyzvednou to u vás doma ;-) platí se tam za kg a km … jako když je to přes celou republiku, tak se to asi moc nevyplatí, ale jinak bych řekla že je to lepší než česká pošta a hlavně doručí do druhého dne a nemusí to být tak poctivě zabalené, fakt s tím zachází slušně ;-) takže dávám jen do velkých pytlů nebo smršťovací folie… ale oblečení nebo něco malého a lehkého samo pošlu čp, tam by se to nevyplatilo, ale posílat kočár poštou… dělala jsem jednou ale děkuji pěkně, už mě nikdo nedonutí :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.6.12 17:17

jee myši rotoped … já sháním škoda žes nedala vědět že se hozbavuješ bych ho asi vzala :(

ach jo to je fakt děs být zavřené doma :( ať už doberem ty atb a mužem ven :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.6.12 12:11

No tak koukám,že je to u každého podobné,spíš o náhodě…Na MMB se mi už nechce nic dávat,sedím u toho dlouho,než to tam správně dám pod velikosti a tak,nebaví mě to.
Zatím to mám kde skladovat,ale až bude potřeba ten pokoj,co máme navíc tak to budu řešit razantněji…
@janysek025 soucítím s tebou,mít ty lumpy zavřený doma je o nervy samo o sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí