Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
15.5.12 05:31
@janysek025 píše: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:

holky jsem od 4 vzhuru nějak mi už nejde zabrat tak jsem se valela do teĎ ale dobrá zpráva: v 5:13 se vzbudil Jiřík že chce čůrat :palec: tak rozespalý šel na wc a fakt že jo :pankac: :pankac: pak zalehl zpět do postele a než jsem se dobelhala ze záchodu já tak byl zase ťuhýk :P :P já mám takovou radost :dance: :dance: :dance:
včera jsem byli v bille a hlásil i z nákupního košíku potřebu (tak to minule nebyla náhoda,)tak jsme leteli ven sice jsme pípali pač jsme vyšli vchodem byl nejblíž ale stihli jsme :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.5.12 08:58

ty jo jiříkovi zase tekla krev z nosu ráno a předevčírem taky je to cca 14 taky je to vždycky po ránu :nevim: není to teda že by to nešlo zstavit jiřík si to vždycky rozpatlá rukou po tváři a jeto ale je mi to divné :nevim:
volala jsem doktorce a říkala že to je prý časté u malých dětí že mě může poslat na vypálení sliznic ale že myslí že je to zbytečné když to neteče dlouho a že to prý samo zmizí :think: a segra mě ted straší že to může být anemie

tak co si o tom myslíte vy? já musím říci že svojí doktorce věřím…ale zase segra o tomhle hodně ví studovala zdrávku :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
15.5.12 15:52

Janýsku, anémie si nemyslím že by to mohla být, ale jestli chceš mít klid, tak svojí dr. požádej ať mu udělá krevní obraz… jestlise v nose rýpe stejně jako Kiki, tak to může mít z toho nebo to může být i alergií (to mám já)… byla bych zatím v klidu a fakt pokud to neteče proudamaa asamo se to během chvilky zastaví, tak to až moc neřešila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
15.5.12 16:26
@Mysicka31 píše:
Janýsku, anémie si nemyslím že by to mohla být, ale jestli chceš mít klid, tak svojí dr. požádej ať mu udělá krevní obraz… jestlise v nose rýpe stejně jako Kiki, tak to může mít z toho nebo to může být i alergií (to mám já)… byla bych zatím v klidu a fakt pokud to neteče proudamaa asamo se to během chvilky zastaví, tak to až moc neřešila…

jj děkuji myško probírala jsem to s kiki máte stejné názory jak dr tak to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.5.12 20:33

@janysek025 S čůráním :potlesk: :potlesk: krásná práce :palec:
No, asi bych nechala přímo zkontrolovat dr a nechala rozhodnutí na ní. :nevim: Krevní obraz poví víc.

Holky, Kačka mi odmítá nosit plínku, ale s nočníkem ani záchodem kamarádit nechce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.5.12 09:45

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Tak máme zprávu od Marau :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

„Jsem kluk jako buk. Jmenuji se Vítek, narodil jsem se dnes v 8:40 hod. Měřím 49cm a vážím 3200g. Já i maminka jsme v pořádku.“

Broučkové naší :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Snad jsem to opsala správně, nějak na to nevidím přes slzy štěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.5.12 09:47

Tipoval tu někdo 17.5. ??? Asi ne, co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, já se svým 22.5. neuspěla :( ale při tom jak se holka trápila, jsem ráda že už má malého vedle sebe :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.5.12 09:48

Nádherná zpráva!
Přejeme Vítkovi hodně zdraví,štěstí do života a at se mu tu líbí ! :srdce: :srdce: :srdce:
Mamince brzké zahojení a hodně radosti s kloučkem!
Moc gratujujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
17.5.12 09:50
@Mysicka31 píše:
Tipoval tu někdo 17.5. ???

Já jsem taky ze 16.5 vedle,ale to si s Marau ještě vyřídím :mrgreen: takhle to protahovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.5.12 10:00
@Ivoka píše:
Já jsem taky ze 16.5 vedle,ale to si s Marau ještě vyřídím :mrgreen: takhle to protahovat :P

Nech jí berušku :hug: :hug: :hug: víš jak si chuděrka od včera vytrpěla :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: psala mi od odpoledne a skoro celou noc :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.5.12 12:37

Ahojky

Nakukuji a co nevidim.

Preji Marau a Vitkovi vse nej ne nejlepsi a hlavne zdravicko :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.5.12 17:59

markit také gratulujem ......jodně zdravíčka a trošku zlobeníčka :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.5.12 18:02

:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: holky držte mě nebo tu naší cácoru přetrhnu vejpůl jak hada :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: naivně jsem si myslela že když je v pokojíčku konečně ticho, tak usnula… ALE… pracovala na uměleckém veledíle a pastelkama, voskovkama a fixama vymalovala pokojík, přebarvila povlečení a počmárala sebe od hlavy až k patě… ale doslova :zed: :zed: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: sem z toho úplně na nervy páč pokojík je vymalovaný 2 měsíce (úžasná oranžová), tepláky měla prvně na sobě, dostala je od babičky k narozeninám (a teď něvím jak z nich tu modrou fixu dostat :zed: bojím se cokoliv použít páč jsou to červený laclíky s šedejma pruhama) a postel, no k tomu už fakt nemám slov páč jiný povlečení vypraný není, takže bude dneska spát v tom počmáraném :nevim: :zed: :zed: :zed: :zed: mně z ní dneska trefí šlak :zed: :zed: :zed: a ještě tu teď po mně žebrá že má hlad a chce bombonek :cert: :cert: :cert: :cert: ví že je dostává jen za odměnu… nic nebude :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
17.5.12 19:04

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myši promiň ale znám to když v domění že je jiřík hodný a dělá nněco co nemá

ale asi by to ve mě taky pěkně vřelo zcela tě chápu, nám jířík dva dny po malování přejel přes zeď hranou kovovým autem ale že to muselo být tak 50krát tam a zpět my tu nebydlíme aní rok luboš dvakrát přemalovával a už může zase :( ale už to moc neřeším :roll: :roll: :cert: :cert:

a zítra mi ,,miminko,, odjede na celý víkend poprve za 27 měsícu ho tak dlouho neuvidí :,( (neviděla jsem ho maximálně 4 hod) jede s babičkou ke starší segře na výstavu traktorků…miluje je tak mu to dobřeju, luboš v práci má noční a přes den bude spát a já budu mít hawai ani nevím co mám dělat jestli gruntovat pořádně ale to nebudu moc moc použít lux kuli lubovi nebo naopak nic nedělat :think: to bude nezvyk bez Jiříka původně jsem uvažovala že bych mohla jet taky ..na tu výstavu teda nemůžu bych počkala u segry doma ale nakonec nepojedu bylo mi doporučeno odpočívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
17.5.12 22:24

Jeee, Jani, jakej grunrung- v patek se domluv s nejakou kamaradkou vecer a protahnete do rana :-))) v sobotu vecer jakbysmet,ale mirneji :-)))) mit volnej vikend, tak zjistim, ze nestiham o to vic :-DDDD uzij si to a neteskni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí