Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
24.4.12 20:40

ahojky
jiřík děkuje za přáníčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
24.4.12 20:53

@Mysicka31 Nevim, ale jestli omezí i ty staré na 12 vstupů, tak by mi to přišlo dost nefér. Koupila jsem to za určitých podmínek, tak by je neměli měnit :cert: . No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.4.12 20:59

Právě jsem se dozvěděla o vstupenkách do Zoo. Doufám, jen že ty naše vstupenky budou platit dál i s výhodou neomezených vstupů. Netušíte některá jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.4.12 21:10
@Ulíček píše:
Právě jsem se dozvěděla o vstupenkách do Zoo. Doufám, jen že ty naše vstupenky budou platit dál i s výhodou neomezených vstupů. Netušíte některá jak to je?

Koukám, že už to tu řešíte :-)
Ale já jsem se teď dočetla, že :
Zoo Praha Dobrý den, v rámci změny systému rozhodně nejde jen o zdražení, přicházíme s nabídkou celé řady benefitů a podobně. Již zakoupených permanentek se nový systém nedotkne. Diskuse k novému systému vstupného je dostupná na profilu Zvýšení vstupného v Zoo Praha, který najdete pod odkazem: http://www.facebook.com/…845692544049?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
24.4.12 22:39

Ulíčku, díky za odkaz, jestli tam ve čtvrtek půjdeme, tak zkusím jestli mi na plný invalidní důchod prodají roční důchodcovskou a vzala bych jí ještě za těch starých podmínek, ale teda vytočili mě neskutečně :cert: :cert: :cert: ani ne tak tím zdražením to chápu, ale to omezení na 12 vstupů, fakt nechápu kdo vymyslel takový idiotský číslo :zed: :zed: :zed: to máš 1× do měsíce :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.4.12 08:59
@kikina2004 píše:
Ty jo, Mysi, my mame od 15.30-17.30 a nemam pocit, ze je neco spatne..... delam na detske chirde, bezna norma je 8 pacientu denne na sal+ pochopitelne ze salu, takze litame jak namydlenej blesk , denne se otoci dost pacientu- nekteri odejdu, nekteri prijdou…a pri predstave, ze bychom do toho jeste „obsluhovali“ navstevy je mi blivno. proste je to technicky nemozny, kdysi se to zkouselo a opravdu se to nedalo zvladat. ono- my mame jako detske oddeleni uzamceno- a to je- sestri, jdeme na kaficko (bez deti, proste se sejdou u postele rodiny a delaji si piknik), pak navrat z kaficka..... :twisted: ja osobne nesouhlasim uz s povolenim navstev deti mladsich treba 6 let, pro decka je to trapeni- nejak je udrzet a pro personal uprimne receno taky. Klidne se do me pustte, ale tady mate nazor zas z druhe strany.....

@kikina2004 Já se do tebe nepustím rozhodně,já třeba vůbec nerozumím tem návštěvám X lidí u jednoho pacoše,celá rodina,jak říkáš piknik,vždyt to se můžou pak sejít radostí doma a ne v nemocnici,vždyt i ruší nutně ostatní… nesouhlasím ani s návštěvama v porodnici v tom rosahu v jakém jsou,zase X lidí denně,vždyt to dítě je na světě pár hodin a každý ho může vidět doma,až se všichni vzpamatujou.
Zase s těma dětma do 6 let jsem ráda,že tam s nimi máma může být pokud to provoz umožnuje,některé děti to snášejí určitě pak lépe.Samo záleží na oddělení,pokud by mi doporučili nenavštěvovat pro dobro dítěte tak bych to sic nerada,ale respektovala.
Jinak chápu,že je to pro sestry náročný,některý lidi jsou napřez :evil: :mrgreen:

Ke zdražení ZOO… chápu,že zdražovat se musí,všechno krmivo i provoz kolem zvířat je děsně drahá záležitost (máme 6 koček,psa,chameleona a slepice a stačí mi to :mrgreen: )ale omezit u permice počet vstupů mi také příjde jako totál nesmysl,to zas museli hodně přemýšlet než to vymysleli… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
25.4.12 09:07

Ivoko, ja myslela navstevy deti u pacientu, to ze je nekdo s hospitalizovanym ditetem beru jako samozrejmost a uprimne- to zas ulehci praci :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.4.12 09:14

@kikina2004 jo tak,já to blbě pochopila.No ale to nic nemění na tom ostatním,co jsem napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.4.12 09:18

@kikina2004 áááááááááá ted mi došlo,proč jsem to blbě pochopila :zed: :zed: :zed: já totiž žiju 100 let za opicema a vůbec mi nedošlo,že už se může chodit s malýma dětma do špitálu,dřív se nechodilo a já ani nevím,že už se může :zed:
Nevím tedy,jestli se nechodilo jen někam,ale vím,že děti zůstávaly doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.4.12 11:32

@Ivoka Já chápu i to omezení vstupů - vím, že si některé rodiny kupovaly permice dohromady a předávaly si je. Ale 12 za rok mi přijde fakt málo. Prý vycházejí z dat, tkerá mají, že průměrná návštěvnost na permici byla asi 7× za rok - to my i za měsíc projdem víckrát :lol: . Mám chuť napsat do ZOO mail (v dobrém), jestli si tohle vůbec uvědomují, že rodinám, které to mají za rohem, tímto seberou tu možnost chodit do ZOO i několikrát za týden. Vždyť my tam utratíme minimálně za pití v automatu, tramvaj a lanovku. A to nemluvím o delších výletech, kdy tam celá rodina jíme. O tyhle peníze ale přijdou, protože co jsem se o tom bavila se sousedkama, tak si tu permici za těchle podmínek nekoupí (my taky ne). PRotože když nás jedna návštěva vyjde na 150 Kč (1800:12), tak to už půjdu radši do té botanické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.4.12 12:03

ahojky

tak mi zítra nejdem já od noci zase :poblion: a měla jsem i teplotu. :( si nemůžu nic naplánovat do předu,vždycky to něco polazí :cert: :cert: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.4.12 18:18

Tak v kolik? A jde někdo další krom Ivoky a Myšičky? Ivoko, prosím, napiš kdy tam asi dorazíš (nejlíp smskou) a s Myškou se pak někde srazíme, my se poznáme, že ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.12 19:07

Dneska mě mimi pěkně vystrašilo… KTG mi dneska točili 3/4 hod. mělo nějaký závod… to byl kvapík teda… 170–199..... ale pak se dostalo pod 170 … teda polekalo mě to mládě moje pěkně… :nevim: :?

:dance: :dance: :potlesk: :potlesk: KITY SE DOSTALA NA HOTELOVKU :dance: :dance: :kytka:

Teď ještě čekáme na výsledky z obchodky, kterou upřednostňuje :think: ale SŠ už má jistou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
25.4.12 22:45

Hkac, aby s nějakou „inovací“ nepřišla i botanická :think: však už jsme se několikrát přesvědčili že u nás jsou schopný všeho :-(
Právě jsem na zítra dopekla 16 palačinek :mrgreen: ale 3jsme teda s mamkou už spapali :oops: ale pekla jsem je „jen“ hodinu, ve starém bytě bych jich za tu dobu stihla tak 5, mooožná 6 :think:
Zítra až budeme v zoo nebo na cestě, tak se ti ozvu, počítám že tam budeme zase kolem té 11, asi spíš po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
25.4.12 23:11

Hkac, tak nás bude víc, jdeme i s Verunkama, čili koukej po dvojčecím kočáru a 3 prdlých ženských :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí