Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
3.4.12 17:40

Myško přesně vím jak ti je…mám to samé já včera ho normálně na férovku šoupla k babičce a dneska šel dobrovolně a chtěl sám od sebe se segrou ven tak se tam utahal a odpad to zase nebude spát v noci ale já měla chvilku cca 2 hodky sama pro sebe po dvou letech 8o 8o 8o já ho strašně zbožňuju ale taky mi přijde poslední dobou že mi ho někdo vyměnil :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.4.12 17:42

ráno jsme se pustili do barvení těch pouků a vydržel u toho jen chvilku než zjistil co a jak pak to namaloval a šel od toho že to má hotové,radši dělá kraviny než by ho mělo neco zajímat a bavit aspoň že se dá chodit ven a máme poblíž Domču že se vyblbnout pač být zavřená doma ta zcvoknu.Je to asi nějaká vývojová fáze pamatuji si že synovec i neteř v Jiříkoé věku měli taky podobné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.4.12 17:57

Janýsku, ale ona mi stojí u zdi a mlátí o mi hlavou nebo leží na zemi a mydlí čelem o zem, dneska takhle brala obrubník u chodníku z parkoviště :zed: a hází s věcma, hračkama a dneska po mně hodila její židličku protože sem jí nechtěla pustit Krtka :-( motorkou a kočárkem pro panenky hází teď furt :-( a plive po nás :-( proto mi to už právě nepřijde normální, nemá to od koho okoukat, tak nevim kde to vzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.4.12 18:45

Jirka tedy nemlátí o zeď to dělal dříve, ale věci po mě hází,plive taky, když mu řeknu ať to po sobě uklidí vyplázne na mě jazyk s příslušným zvukem a zdrhne musím se přiznat že už jsem se za toto neudržela a prostě dostal nazadek ale to bylo ještě horší 8o vzteklost…
nebo prostě řekne ne nechci (uklidit,oblíct se,jíst…) a jde pryč jako bych tam vůbec nebyla 8o 8o
věci taky hází co má zrovna po ruce, a občas se pěkně rvou i s domčou,kopou,fackujou 8o 8o 8o taky se občas divím kam na to chodí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.4.12 18:45

Mysi, to máš ještě dobrý, mně podobný scény dělá teď Anežka, a ta k těm dvěma letům má přeci jen trochu dál :lol: . Nechci strašit, ale až se narodí miminko a začne ji ohrožovat (bourat stavby atp), bude možná ještě hůř. Anežka nejhůř zvládala konkurenci u babičky a dědečků, s tím má problém občas i teď.

Mája je zlatíčko, v noci teda hůř spí, ale za to může ten ekzem. Záchvaty vzteku má taky, ale zatím se nám to jakžtakž daří je zvládat. O plínkách se s ní teda nebavím a pohádku si umí pustit sama :cert: .

Mysi, hodina cesty? A to jako vadí? :mrgreen: My jsme cestovatelky, chodíme pěšky i přes hodinu, MHD teda moc nemusím, ale k vám je to na jednom metru. No ale stoprocentní docházku bych zaručit nemohla, to bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.4.12 18:47

Mája dneska už poněkolikáté namalovala to samé (vlevo nahoře je můj vzor, vpravo Maruščin výtvor :* ). Ta tmavá slza je tah „razítkem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
4.4.12 09:52

@Ulíček uplně vím,jak ti je,taky sme ted byli 14 dní doma s náběhem na zápal plic… naštěstí sme to ustály,ale antibiotikům sme se nevyhly :zed:
Včera byl poprvé pořádně venku…

Se vzteklostí bojujem taky,ale myslím,že je ještě v normě.
Poslouchat teda taky neposlechne,a tak se dostávám do komických situací např.pojd se svléknout-ne-tak já se svléknu asi sama-už maže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
4.4.12 09:53

@hkac Teda Mája je dobrá !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.4.12 10:11

Helco, to teda je dobra, Mates zvladne jen kolecko, resp. spis bramboru.

Mysi, to je normalni obdobi vzdoru, proste zkousi, kam ji nechas zajit. Mates hracky taky zacal hazet, parkrat dostal na prdel, kdyz po mne neco hodil a ted se zavcasu zarazi pri naprahu. Nicmene, to je jediny uspech, jinak jak treba venku neni podle jeho, tak se taky vzteka a rve..... Treba vcera , presouvali jsme se z hriste na hriste a protoze jsem ho vyrusila ze hry, bylo zle......Beru to, ze je to proste obdobi...... Jinak se s nim da, treba doma je vetsinou hodnej…Oni z toho vyrostou, uz ted vidim pokrok nez treba pred ctvrt rokem- preci jen uz se s nim jakstaks domluvim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
4.4.12 17:31

Ahojte,
holky jak pisete o obdobi vzdoru u deti.....tak Tomik ho mel jeste spojene s prichodem sestricky a to jsem z toho byla opravdu ko…on se totiz i budil v noci chodil ke dverim a o pulnoci sahal na kliku, ze chce jit pryc a nebrecel, rval mel hystericke zachvaty…vubec jsme nevedeli co s nim…trvalo to cca 4 mesice…ve trech letech sel do skolky a pak to pomalu preslo…jo jeste obcas ma stavy, ze protestuje, ale to je normalni…Verunka je jina, ted mela dva roky a i kdyz obcas protestuje je to s Tomikem nesrovnatelne…tak si to zatim uzivam a doufam, ze takova ROZUMNA zustane:) Hlavu vzhuru a hodne trpelivosti!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
5.4.12 08:42

Já to říkám pořád,že ty holky jsou hodnější :mrgreen:
U ségry ve školce pracovala paní učitelka,celý život.A ta říkala,že by každá maminka měla mít syna.A pak at si klidně má ty holčičky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.12 18:09
@Ivoka píše:
Já to říkám pořád,že ty holky jsou hodnější :mrgreen:
U ségry ve školce pracovala paní učitelka,celý život.A ta říkala,že by každá maminka měla mít syna.A pak at si klidně má ty holčičky :jazyk:
:mrgreen:

No ale ani ty holčičky nejsou vždycky hodnější. Asi tak jako holčičky jsou dřív bez plen, dřív chodí, dřív mluví atp. Moje holky jsou toho teda jasným příkladem :P .

Jsme u našich, včera jsme poprvé s Májou jeli autobusem (něco málo přes hodinu). Jeli jsme teda i s ANežkou, ale to nebylo poprvé :) . Mája byla úžasná, akorát celou dobu „mluvila“ (stále teda nevím, jakým jazykem se rozhodla mluvit, ale já na to přijdu :cert: ) a mluvila dost nahlas. Měli jsme s sebou magnetickou kreslící tabulku, a to vám povím, to byl kup za všechny prachy. Máme jednu velkou, ale nedávno jsem koupila malinkou, co se mi vejde do batohu, za 50Kč, a ta už nám posloužila mockrát. A když ji to přestalo bavit, půjčila jsem Máje svůj foťák a vydržela až k našim. Držela ho ale obráceně, takže fotila jen sebe :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.12 18:31

To, co Mája maluje, má být sluníčko. Zjistila jsem to včera v autobuse, páč tomu teď nově maluje paprsky. Ale vždycky jen dva :lol: . No třeba za pár dní to dožene k dokonalosti a paprsky budou kolem dokola :* .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.12 18:32

Doufám, že už jste všichni zdraví a brzy se sejdem v ZOO. Máje ještě trochu doznívá průjem, ale koupila jsem nějaká probiotika, tak snad se to rychle upraví. Nejhorší je odepírat ji to, co má ráda, a co vidí, že jí jiní. To mi trhá srdce :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
5.4.12 19:38

Helco, ty bud rada, ze toho kluka nemas :-DDDDDD Taky jsem neverila, ze je rozdil mezi klukem a holkou, ale opravdu je- ostatne ja to treba vidim i v praci, jeste ke vsemu jsou opravdu krapet vic citlivejsi, co se bolesti tyce :-DDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí