Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
1.4.12 20:21

Heli, mamka já tam nalila trochu teplé vody a Kač vydržela sedět půl hod. Ale neudělala nic.

Heli, super, že už jste OK. A že to bylo jen to jednodenní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.4.12 20:25

@Marau no snad už je konec. Já se teda cítím jako těhotná, není to ještě úplně OK, ale už jím normálně a byla jsem i venku.

Proč teplou vodu? to jsem ještě neslyšela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.4.12 20:29

teplá voda uvolňuje svaly a svěrače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.4.12 20:32
@Marau píše:
teplá voda uvolňuje svaly a svěrače.

Aha. tak to je pro mě opravdu novinka. Ale Maruška by potřebovala spíš černou pásku přes oči a nějakou oblbovák :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.4.12 21:06

mamka je zdravotnice a když jsme byla mimi a čekala bráchu, dělala v kojeňáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
2.4.12 15:37

Ahoj holky, tak nám dneska přišel dopis že malou do školky nevzali :( máme 15 dní na odvolání… no, ale asi to nemá smysl… chtěla bych aby chodila stejně někam jen na 2 dopolka v týdnu páč se strašně bojím toho, že se bude doma s miminkem nudit a dělat lumpárny a naschvály :( ona fakt potřebuje kolektiv a řízené aktivity a to jí já osobně nejsem schopná zajistit, zajít na hřiště není úplně přesně ono a hodinový kroužek 1× do týdne s mimčem asi nedám sama tam jít nemůže… :nevim: taťka s ní těžko půjde na tanečky :( a zaplatit kroužek + někoho na hlídání kdo by jí tam vzal, na to nemáme :( tak budeme muset vymyslet něco jiného :think: ale vůbec nevím co :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
2.4.12 15:41

Tak to s tou teplou vodou do nočníčku jsem taky nevěděla :think:
Kiki je teda už dlouho přes den bez plen, ale na spaní je musí mít furt, při spaní po O je to jak kdy, někdy suchá někdy mokrá, ale v noci teď mokrá vždy :-( sem toho měla využít v tom roce kdy se asi 3 týdny budila suchá, ale mi to přišlo ještě brzy, plenu jsem nechala a začla se zase počůrávat :-( otázkou je jestli to bylo tím že jsem jí pleny nechala nebo by začla i tak :nevim:
Ale teď v tom období mega vzdoru mi dělá to, že se počůrává na truc, prostě jí něco zakážeme nebo dostane vyhubováno za něco co nesmí dělat a udělá a ona zařve „kakat“ a už má v gatích :zed: :zed: :zed: není to teda pokaždé, ale v mega vzteku jo… :nevim: dělají vám to taky někomu děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.4.12 17:32

myši – jj už jsem psala že mi přijde že Jiřík se počůravá naschvál když není po jeho :zed: :zed: :zed:

Dneska jsem byla ošklivá a šoupla ho na celý den k babičce jinak bych ty okna nikdy neumyla,mi chce pomáhat a to fakt ne. dovolím mu jen balkonové dveře mám strach že by vypad v okamžiku kdy bych myla a on by vylezl na okno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.4.12 17:34

jooo a týden mu slibuju že namalujem pouky(kraslice) ma hřbitov a já zaživého boha nemůžu najít tempery,naposledy jsme malovali ozdoby na vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.4.12 17:39

Já školku už přestala řešit a dokonce kdyby ji vzali (šance tak jedno procento :) ) tak by mi to skoro ani nevyhovovalo. Mája kolektiv taky moc nevyžaduje, ale vím, že to přijde. Mezi dětmi je často, jednou týdně chodíme na kroužek (máme přes ulici DDM a kroužky za super ceny) a hlavně se často scházíme s Anežčinými kamarády, co mají podobně staré mladší sourozence, a spoustu akcí pořádáme společně. Zvlášť jednu holčičku Mája zbožňuje a běda, když jdem kolem jejich baráku. To ji pak musím táhnout pryč násilím :lol: .

Mysi, kdybyste měli nějaký kroužek nějak rozumně, tak já ti tam Kiki klidně vezmu ;) (a bude mi stačit proplatit jízdné MHD :jazyk: ) . Ale s Anežkou jsem chodila na tanečky a Máju brala s sebou od jejího asi měsíce :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
2.4.12 20:32

Ahoj, Tera měla náběh na zápal plic a tak jsme už deset dní zavřené doma, už mi asi hrábne. Stále je nemocná, ale už se mi alespoň nedusí.
Zítra si jdem taky vyzvednout rozhodnutí do Mš, ale myslím, že kladné nebude.
Myši a co zkusit dětské centrum ?
Teda teplá voda do nočníku by mě nikdy nenapadla. Holky vydržte, mrňouskové až to pochopí budou bez plen natošup a hned za chvilku potom i na noc. Jako u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.4.12 20:47
@Ulíček píše:
Ahoj, Tera měla náběh na zápal plic a tak jsme už deset dní zavřené doma, už mi asi hrábne. Stále je nemocná, ale už se mi alespoň nedusí.
Teda teplá voda do nočníku by mě nikdy nenapadla. Holky vydržte, mrňouskové až to pochopí budou bez plen natošup a hned za chvilku potom i na noc. Jako u nás

Tak to je teda pálka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
2.4.12 22:34

trochu pro pobavení ;)

já „Kristýnko, půjdeme se vyčůrat.“
Kiki „Neci kakat.“
Já „A vyčistíš si zoubečky.“
Kiki „Neci káček.“
Já „A dáme plínku a pyžámko.“
Kiki „Neci pínku.“
Já „A půjdeme udělat hají a pustíme Krtečka.“
Kiki „Ktka, jo. Deme čůat“

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
2.4.12 22:43
@Ulíček píše:

No to tedy jo, pálky pěkný 8o 8o 8o my u nás máme KC Babočka, tam docela mají aktivity, ale nestihli jsme se přihlásit včas a je plno :( sem si totiž nedala upomínku a úplně na to zapomněla :oops: :oops: :oops: no uvidíme, něco povymýšlíme :think:

Hkac, dyť to k nám máš cestou přes hodinu 8o blázníš ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ulíčku, to mi mrzí že je malá tak nemocná :( snad už bude líp, moc držíme palce aby bylo brzy zase fajn a mohli jste řádit venku ;) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.4.12 17:35

Holky prosím pomoooooooc, jak se nezbláznit z malý?????? Mi přijde že její chování už vybočuje z toho jak se chovají normální dvouleťáci, už je fakt nezvladatelná :zed: :zed: :zed: má dni kdy je ještě relativně oki, tak den dva v měsíci kdy je jak andílek, ale většinu dní je nemožná a už jsem fakt zralá pro Chocholouška :zed: :zed: :zed: dneska má zase jeden ze svých „úúúúžasných“ dní a od rána jen řve a vzteká se a já už nevím co s ní :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí