Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
15.3.12 22:10
Mysicka31 píše:
kolik to GT3 váží? Asi bude mít víc jak 12kg co má to naše současné Janéčko co? Bych chtěla právě spíš něco lehčího a jednak snadně použitelného při cestování MHD kočár+druhé détko k tomu a zároveň i něcoc o zvládne lesní terén (ne přímo hluboký les :mrgreen: ale polní cestičky jo)…

No do busu to moc není. To tam sama nedám. Teda pokud to není ten nízkopodlážní :lol: Musím si vždycky někomu říct, ale lidi pomáhají.
Ale do terénu to teda je. Jezdíme v terénu přes kořeny stromů apod a v pohodě. Přední kolo se dá zaaretovat na boku kočárku, ne někde na kole, jak to mají některé kočárky, takže se ani neumažeš :lol: Na boku jsou i držáky na lahvičky, takže se Viktor může obsloužit sám (pivo se tam taťkovi nevejde :lol: ). Kočár je fakt prostorný. Košík dole je snad největší na světě :lol: Jo a největší bomba je překlopná střecha :dance:

Já jsem s ním fakt spokojená, ale přiznám se, že když mám jet busem, tak beru golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.3.12 13:46

Zkouším Káti sebrat jednorázovky. Do kalhotek jí dám 1 látkovku a pak třeba tepláky a jí je úplně jedno, že je mokrá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.3.12 22:16

ahojky

mi byli celý den venku vychutnávali jsme si teploučko :palec:

a jiřík dneska poprvé spí ve svém pokojíku už to má hotové :,( :,( :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
16.3.12 23:34

Janýsku neboj, je to velkej chlap a určitě to zvládne ;) u nás jsme se na to všichni moc těšili a dočkali jsme se :dance: akorát teda Kiki nechce moc spát ve velké posteli, takže jsme jí tam museli dát i postýlku a spí v ní :nevim: ale plánuji ji nejpozději tak v květnu sebrat, aby pak byla nachystaná pro mimíska a nebylo to moc narychlo, aby se Kiki necítila jako že miminko jí tu postýlku „ukradlo“ :think: ale zase výhodu to má v tom, že teď už z ní nevylézá a vydrží v ní dokud si pro ní nikdo nepřijde ;)

Tak jak už jsem ti psala, držíme palce a hlavně přejeme klidnou noc ;) :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.3.12 23:44
Mysicka31 píše:
Janýsku neboj, je to velkej chlap a určitě to zvládne ;) u nás jsme se na to všichni moc těšili a dočkali jsme se :dance: akorát teda Kiki nechce moc spát ve velké posteli, takže jsme jí tam museli dát i postýlku a spí v ní :nevim: ale plánuji ji nejpozději tak v květnu sebrat, aby pak byla nachystaná pro mimíska a nebylo to moc narychlo, aby se Kiki necítila jako že miminko jí tu postýlku „ukradlo“ :think: ale zase výhodu to má v tom, že teď už z ní nevylézá a vydrží v ní dokud si pro ní nikdo nepřijde ;)Tak jak už jsem ti psala, držíme palce a hlavně přejeme klidnou noc ;) :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug:

myško — mám taky trochu strach aby se třeba v noci nevzbudil a nešel nás hledat třeba obýváku kuchyně…a něco se nestalo snažila jsem se mu vysvětlit že budeme hned vedle necháme otevřené dveře aby kdyžtak přišel ale přece jen je to malé dítě nikdy nevíš co ho napadne :nevim: mám hrozný myšlenky :roll: :roll: :oops:
přitom jsme se na to taky těšili že prostě ta možnost toho pokujíku je a byla už dávno… no vím jsem matka ,, magor,, :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
16.3.12 23:57
janysek025 píše:
Mysicka31 píše:
Janýsku neboj, je to velkej chlap a určitě to zvládne ;) u nás jsme se na to všichni moc těšili a dočkali jsme se :dance: akorát teda Kiki nechce moc spát ve velké posteli, takže jsme jí tam museli dát i postýlku a spí v ní :nevim: ale plánuji ji nejpozději tak v květnu sebrat, aby pak byla nachystaná pro mimíska a nebylo to moc narychlo, aby se Kiki necítila jako že miminko jí tu postýlku „ukradlo“ :think: ale zase výhodu to má v tom, že teď už z ní nevylézá a vydrží v ní dokud si pro ní nikdo nepřijde ;)Tak jak už jsem ti psala, držíme palce a hlavně přejeme klidnou noc ;) :palec: :palec: :palec: :hug: :hug: :hug:
myško — mám taky trochu strach aby se třeba v noci nevzbudil a nešel nás hledat třeba obýváku kuchyně…a něco se nestalo snažila jsem se mu vysvětlit že budeme hned vedle necháme otevřené dveře aby kdyžtak přišel ale přece jen je to malé dítě nikdy nevíš co ho napadne :nevim: mám hrozný myšlenky :roll: :roll: :oops:
přitom jsme se na to taky těšili že prostě ta možnost toho pokujíku je a byla už dávno… no vím jsem matka ,, magor,, :jazyk: :jazyk:

Nebóóóóóój :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Kiki spala asi 2 noce ve velký posteli, ale pak chtěla zpátky do postýlky, nevím proč :nevim: asi se tam cítí líp a bezpečněji… jako mně je to celkem jedno páč vím, že když by jo chtěla, tak vyleze i z tý postýlky a ráno tu často pobýhá a my ještě poleháváme/dospáváme… takže asi tak :nevim: musíme jim broučkům věřit ;) ono když to tak vezmeš, tak já zdrhla z domova v 11 letech, prostě celou noc v trapu, hledali nás policajti a naši pos… strachy :oops: ono si nevybereš, je jedno jestli je dítěti rok, dva nebo dvacet, rupnout v bedýnce může každýmu a budeš o něj mít strach dokud budeš živa :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.3.12 10:38

já chci taky ven :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.3.12 10:40

Jani klíd. oni už nejsou tak malí. Kač šla do velké v cca 1a3/4 a cestu do ložnice si našla od 1. noci :)

myško - mě takhle hledali v 15 :D máti zapomněla, že mě pustila na disku na gympl a už to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.3.12 16:03

Marau, ale my s kamarádkou fakt zdrhly :oops: noc strávená v lese jen ve slabém svetříku a půlku noci lilo jak z konve, ztratily jsme se uprostřed nikde a nemohly pak už najít cestu, z únavy jsme měly halucinace a viděly domy, sídliště apod. snad místo každýho stromu… brrr… fůůůj… a pak nás málem honili divočáci :? tam už šlo fakt skoro o život, měli mladý a my opravdickým omylem vylezly asi 5m od nich 8o jako to byl mazec… pak jsme se ve 4 ráno konečně dostali do nějaký vesnice od vesnice a dobouchali se na jednu paní co nás vzala domů, okoupala, udělala horký čaj a rohlík s nutelou :jazyk: vyspaly jsme se a ráno nás odvedla do města, ale nechala nás jít pak samotný, nedovedla nás domů ani nikam, jen nám ukázala kudy se dostaneme do toho našeho města :think: to bylo od ní fakt „hezký“, naši jí navíc ještě znali, tak byl táta pěkně vytočenej, kdybysme chtěly, tak jsme mohli zase odbočit někam do pryč :think: … jako byl to teda fakt zážitek, ale i po těch letech se dobrovolně přiznám, že bych do toho šla znovu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
17.3.12 16:56

Moni - ty jsi fakt pěkný číslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
17.3.12 17:10
Marau píše:
Moni - ty jsi fakt pěkný číslo :lol:

Jooo, a jaký? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(číselně prosím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.3.12 13:15

Kdo kupujete plenky v DMku, tak od středy je v akce velebalení Babylove, ve čtyřkách 126ks za 479Kč, což se žolíky vychází 2,56Kč na plenku ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.3.12 15:10

Holky, poraďte prosím jak se z Kiki nezbláznit :zed: :zed: :zed: dneska už je z ní na mrtvici i pes :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.3.12 15:27

mysko neporadím jsem na tom stejně někam je spolu pošleme si budou roumět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.3.12 15:31
janysek025 píše:
mysko neporadím jsem na tom stejně někam je spolu pošleme si budou roumět

To není špatný nápad ;) doma se totiž nudí, tak vymýšlí blbinky :( a dospěláci jí na hraní nestačí, potřebuje kolem sebe další děti, pak se s nima vyřádí a je hodná :andel: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí