Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
29.2.12 22:50

Marau, byl tam pán ze správcovské firmy, i mi popisoval jak k poškození některých věcí došlo… evidentně se to před ním snažili nahrát na nehodu, ale on jim to nesežral… jen na něm bylo vidět jak je z nich už unavenej a zničenej a všeho má už plný zuby a nechce to řešit a těší se až se toho zbaví… viděla jsem ho předtím několikrát a můžu říct, že za poslední měsíc zestárnul tak o 10 let minimálně :-( a na ty slizouny jsou tu už v baráku alergičtí všichni…

Dneska nám tam zapojili ten elektroměr, takže už můžeme svítit ;) odpo kamarád montoval objímky na lustry a zadělával díry po hmožděnkách… jako hrál si jen s vytahováním hmožděnek a sádrováním děr přes hodinu 8o :! :! :! a to nelátal díry v kuchyni a koupelně co byli v dlaždicích (těch je tam ještě tak 30!!!) a jako že to není žádný patlal co by nevěděl jak na co, je to kluk co si doma všechno dělá sám a ví jak na to, ale byl to fakt mazec, jedna zeď v obýváku byla jak ementál :zed: :zed: :zed: v pokoji co budeme mít jako ložnici byli jen 2 malé dírky :nevim:

Zítra se začne malovat ;) dopo sjedu ke kamarádovi na firmu pro štětky, štětce, válečky a další drobnůstky, pak ještě znovu do Bauhasu páč bude potřeba ještě něco dokoupit, odpadl tam kus omítky ze zdi (asi 1× 0,5m) :( kamarád říkal, že bude lepší na to dál lepidlo na kachlíky než štuk :nevim: tak sjedeme koupit to a pak ještě nějaký krytky na dráty či co :think: snad koupím ty správné věci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no a mezitím bude babi balit… odpo se natáhnou igelity přes koberec a klucí začnou malovat ;) budou na to 2, tak jim to snad půjde rychle :) jak se sem teď dostanu netuším, zítra možná ještě nakouknu, ale pátek a sobota těžko a pak nevim jak budeme mít net :think: UPC se nějak cuká s tím převedením, oni přeci mají ještě dost času, ne :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.3.12 08:50

ahojky
tak jsme se včera 4 krát počurali :( :( ale přišlo mi že to dělá naschvál pač se počůral vždy když jsme mu něco zakázala nebo nedala :think: :think: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.3.12 17:22

Ahoj. :mavam:

Tak jsme zpátky z velkého výletu. Byli jsme na víkend u příbuzných v Ostravě a všichni jsme tam jeli vláčkem. Každá cesta trvala skoro 4h, Mája cestou tam nespala ani minutku, dneska usnula chvilku před Prahou, takže taky skoro ne. Ale zvládli jsme to a víkend jsme si užili. Akorát mě teda překvapilo, jak moc je v Ostravě chladněji než v Praze 8o , jsem tam málem zmrzla :lol: . Teda myslím venku, u příbuzných bylo teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.3.12 20:48
hkac píše:
Ahoj. :mavam:Tak jsme zpátky z velkého výletu. Byli jsme na víkend u příbuzných v Ostravě a všichni jsme tam jeli vláčkem. Každá cesta trvala skoro 4h, Mája cestou tam nespala ani minutku, dneska usnula chvilku před Prahou, takže taky skoro ne. Ale zvládli jsme to a víkend jsme si užili. Akorát mě teda překvapilo, jak moc je v Ostravě chladněji než v Praze 8o , jsem tam málem zmrzla :lol: . Teda myslím venku, u příbuzných bylo teploučko.

Je fajn,ž e jste si to užili. Tady v OP dnes teplota nevylezla nad 5° a maxim. tu bylo tento týdem mylsím 12°

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
6.3.12 08:38

hkac- tam je to dálný sever a vždy tam je chladněji ;) a hodně dní tam proprší! V Brně pomalu není třeba deštník a tam vydrží pršet 2 i 3 dny v kuse s malými přestávkami. :roll:
Hlavně že i tak jste si to užili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.3.12 20:14
Kac píše:
hkac- tam je to dálný sever a vždy tam je chladněji ;) a hodně dní tam proprší! V Brně pomalu není třeba deštník a tam vydrží pršet 2 i 3 dny v kuse s malými přestávkami. :roll:
Hlavně že i tak jste si to užili!!!

No já to asi brala jako že na Moravě je prostě tepleji. V Brně jsem trávila každé prázdniny a déšť si pamatuju tak 3× za jedno léto, tepleji tam taky bylo nesrovnatelně líp, takže teď mě to dost překvapilo. Ale neuvědomila jsem si, že Ostrava je „trošku“ víc na sever :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.3.12 19:07

Heli - je to jak píše Kač, tady je chladněji než jinde, resp. je tu tepleji později než jinde. I teĎ je tu nejchladněji z republiky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.3.12 15:11

Ahojky

tak jsme nakonec šli k tomu zápisu do školky byli jsme ve třech v jedné nás ani nezapsali kuli věku že už teď je to bez šance že mají 100starších dětí navíc :roll: :roll: a pak jsme byli ještě ve dvou a tam nás zapsali ale je mi jasné jak to dopadne ale v té jedné tam dovolili i Jiříkovi hrát a pak jsem ho nemohla odsud dostat jak se mu tam líbilo a tam byla třída i s malýma dětma velikostně byli cca + - jako jiřík :) a v ttřetí byla děsně+ nepříjemná říďa :pocitac: :pocitac: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
10.3.12 21:32

Tak mi byly také u zápisu, nepočítáme s kladným vyřízením, ale ani v jedné ze dvou školek Terka nikoho nezajimala. Nechtěli vědět ani jestli se sama obsatrá ani nic :-(
Tak nevím, ale zápis znamenal jen vyzvednout papíry a za čtrnáct dní je vrátit, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
10.3.12 21:46

Ulicku, tak ono neni moc duvod, aby je to zajimalo, je jeste pres pul roku, nez by byla opravdu fyzicky prijata, realne rok do nastupu, to sama uznej, ze bude umet podstatne vic veci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
10.3.12 22:14

TAdy bude zápis až v dubnu a sama zvažuju. celodenní nechci, ale třeba na těch 5 dní v měsíci, ať je mezi dětmi zas proč ne? Musím pořádně vyzpovídat ředitelku. Jde mi o jednu konkrétní školku, tak snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.3.12 23:41
janysek025 píše:
ahojky
tak jsme se včera 4 krát počurali :( :( ale přišlo mi že to dělá naschvál pač se počůral vždy když jsme mu něco zakázala nebo nedala :think: :think: :cert: :cert:

Janýsku, tohle je u nás teď taky časté… a ještě to okomentuje… „maminka nene, já počůlalala“ :nevim: ale počůráním zase zkončí ječení a vztekání a kopání, dupání, bušení hlavou do zdi nebo podlahy a ták :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
10.3.12 23:48

Holky, my ve školce byli taky, už před asi 2 týdny (nebo kdy to bylo :think: ) no a v pondělí půjdeme přihlášku vrátit… Paní ředitelka byla moc milá ;) akorát říkala že šance asi moc velká nebude díky tomu že je Kiki až na konci února, ale že ať se zapíšeme, že někdy se uvolní i místo v průběhu školního roku a pak volají ;) a bude o nás vědět pro další školní rok, což je také velké plus :palec: Kiki jsem odtama nemohla dostat domů a předvedla jim tam jak se umí vztekat :oops: ale pančelka si tam s ní věděla rady a to jste měli vidět jaký byl z toho našeho :cert: zrázu :andel: to jsem čučela 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak ani nedutala a poslouchala, kurňa, že já to s ní tak neumím doma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.3.12 17:02

Mysi, takhle je to u nás s Anežkou. Se mnou je jak dvouleťák, rozhodí jí každá blbina, pořád se vzteká a vzdoruje. Ve školce je úplně jiná, tak doufám, že bude i ve škole, páč ona krom toho, že se sama naučila číst a psát, tak už začíná číst anglicky 8o (za to může tatínek, že jí pustil jakousi hru, která je v angličtině, a tak aby věděla, co má dělat, musí si to přečíst. Nejdřív se pokaždé ptala tatínka, ale pak zjistila, že rychlejší je to zkusit pochopit sama :roll: .

Dneska jsem byla v Tescu, mají 50% slevu na některé hračky, koupila jsem holkám kuchyňku za 180 Kč 8o 8o 8o . Domluvila jsem se s mamkou, že jim to dáme na zahradu do domečku, takže to dostanou společně asi ke Dni dětí. Hraček tam měli dost, třeba spoustu celkem pěkných panenek, kočárků atp. No držela jsem se a krom té kuchyňky jsem nic nekoupila :palec: . Jo, vlastně jo, Anežce puzzle Princezny za 14 Kč :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.3.12 17:06

Zápis u nás probíhá příští týden a to tak, že na netu jsem si stáhla přihlášku, nechala potvrdit u doktorky a zanesu ji do školky. Máju s sebou brát nemusím, takže zjišťovat nic nebudou. Ani to nemá smysl, když školní rok začíná za půl roku :D . U nás teda šance je trošku větší, páč máme body za ségru ve školce, ale i tak nicmoc nečekám. Navíc Anežka v té době ještě měla plíny a Mája líp rozhodně nevypadá, takže by tam stejně chodit nemohla. Ale včera mi naši nabídli, že kdyby to jinak nešlo, mohla by Máju ty 4 měsíce hlídat mamka, prý abych nepřišla o místo. Bydlí ale přes 100 km od nás, takže je to fakt spíš krajní možnost. Ale já jsem klidnější, že to už můžu pustit z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí