Poradna duly
Jana Čurdová
Ty Jani, to by bylo blby, kdyby se Ti nelibil, tak jak je, ne???
![]()
tak my jdem trénovat to svlíkání!!! právě mi přišla sms, že ho vzali do školky
sakra, dyť ještě před „pár dny“ jsem mu při nošení přidržovala hlavičku a teď už je to kluk do školky ![]()
Vikouš je též hrozně ukecaný. V pondělí jsme byli u Dr a dostal tam lízátko. Dneska jsme byli zase a po prohlídce hlásil, že chce lízátko, tak mu říkám, že pokaždé nebude lízátko, že lízátka jsou i pro ostatní děti a on nasadil kočičí oči a šel za sestřičkou a říkal jí PROSÍM PROSÍM, tak lízatko dostal, řekl DĚKUJU a říkám mu, že už jdem domů a on na mě jak na blba NEMÁM BOTY JEŠTĚ. Člověk s ním fakt pokecá i do telefonu, normálně odpovídá celýma větama.
Janýsku - odkud máte trenýrky? U nás se prodávají snad jen slipy.
Já se dověděla, jak jsem mluvila ve 2 letecch a 2 měs… brácha je o 2 roky mladší. Vyklubal se mu paleček z dupaček a já řekla:
Kuba má palec tam, co má díru. Máma to zašije špendlem a nitěm.
na 26 měs dítě dobrý…
![]()
Marau píše:
Já se dověděla, jak jsem mluvila ve 2 letecch a 2 měs… brácha je o 2 roky mladší. Vyklubal se mu paleček z dupaček a já řekla:Kuba má palec tam, co má díru. Máma to zašije špendlem a nitěm.
na 26 měs dítě dobrý…![]()
Tak to je dobrý
![]()
Marki, takto mluvila Klara, ve dvou letech valila pisnicky, basnicky, ve dvou a trictvrte nastoupila na tech dni do skolky a ucitelka ji chvalila, ze za jeji praxi je to dite s nejvetsi slovni zasobou.
Maty mluvi krasne, dava dohromady dve slova bezne,ale vic se mu moc nechce, nicmene teda obcas koukam, kolik tech slov zna. a dnes me prekvapil- pozna zelenou barvu…mame zeleny auto- takovou tu seatackou svetlou a bravurne ukaze na kazdy zeleny auto(i jinej odstin) a hlasi- tatinka auto… Tak aspon neco, kdyz nocnik neni kamarad ![]()
Kuli, ke skolce gratuluju a uprimne zavidim, v Brne se obavam, ze rocniky jsou neprustrelny ![]()
mysi, Mája taky chodí s ponožkama na rukách. Ale krom ponožek si nic nesundává. Naštěstí, páč doma netopíme. Zapnula jsem topení jen asi na 3 dny, když jsme tu měli dětský mejdan a pak přijeli naši. Teď už je topení zas zcela vypnuté
.
Tady taky trochu napadlo, ale svítí sluníčko a je nad nulou, takže to dlouho nevydrží. Jsem ráda, bobování jsme si užili a už se těším spíš na jaro.
kuli — tyhle trenýrky co má na sobě jsou tady z kladna z lidovky(nevím jestli nekrachujou pač mají na vše 50procent slevu) jak je oaza náhodou jsem na ně narazila ale měli jen tyhle jedny malinky(a že jsem to tam prohrabala
)to je velikost uvedena 122
a Jiříkovi jsou krásně pak měli vel:134 a 144 a ty mu padaj ta 134 jakmile vydechne jsou dole
tak musí ještě vyrust a pak máme ještě trojpak a ty jsou z lídlu.a ta jsou barevné
v tescu jsem taky vidělam krásný ale ta cena
furt čekám že je hodí do slevy a zatím nic jsou tam 2 a kolem 200.-
Ta Kačka je ale rarach…
přisunula si židli k lince, podala zabalený talíř s posledním kousem buchty, rozbalila, sedla na židli a spokojeně sedí, houpe nožičkou, ukusuje buchtu a čučí na Hlas.....
A táta neměl z celé buchty ani drobek…
Ahoj, mám trochu dotaz, teda asi blbej. kolik měří a váží Vaše děti?
vyděsil mě doktor, že je Terka malá a tlustá, ale nemá ani faldy, jen pupek ji leze z kalhot. Tak teď nevím, jak to jako myslel ![]()
Terka má 87 cm a 13 kil. Nepřije mi malá a tlustá už vůbec nee. Tak asi spíš je to takovej můj průzkum ![]()
Viktor má 86cm a 12 kg a dr teda neříkala nic, že by to bylo málo nebo moc
Mája má 84cm a 11kg (moje měření, takže plus mínus autobus, u doktorky jsme byly naposledy před půl rokem).
Uli, spočítej si poměr výška:váha a mrkni do grafu v knížečce, co jsme dostávali v porodnici. Neměla by se moc vychylovat ze svý křivky. Mája je na té úplně nejspodnější, ale zatím se jí pořád drží, takže je to OK. Podle naší doktorky nic jiného podstatnějšího není
.