Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
26.2.12 10:47

Hkac hele to bych se taky musela zeptat,blikající boty sme neměli.Ještě záleží,pochopila jsem to dobře,že ta jedna neblikala už když jste jí kupovali?nedostali ste na to slevu? pokud totiž ano,tak by si reklamaci uplatnit nemohla…
Zeptám se ti,nejsem si jistá,jinak si myslím,že to k reklamaci je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.12 14:40

Ivoko, já koupila boty se slevou že byla každá jiná velikost a pak se mi i povedlo je vyreklamovat :mrgreen: ale ne teda na tu velikost, ale na něco jiného, ale vzali to ;)
Vidíte holky, ste mi připomněli že tu mám už od listopadu připravený botasky k reklamaci :think: jen si vzpomenout a odnést je tam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 16:24

Janýsku, tyhle boty jsou od Bati, jinak kupuju všude možně - Victoria Magic, Deichman, zdravotní obuv, Reno, CCC.. Akorát teda u Vietnamců boty fakt nekupuju a zakázala jsem to i mamce (maximálně boty do vody, které maj holky na sobě 3× za léto - a nesmí smrdět, jinak bych jim je nedala).

Co se týká rozpadnutí, tak boty za 2 tis (značka Riecker nebo jak se to píše, prostě drahé kožené boty) se rozpadly stejně jako boty za 500Kč od Deichmana, za které mi navíc vrátili peníze, takže příště zase půjdu tam (dají se tam koupit třeba i značkové kvalitní boty, třeba Elefanten, Puma, Adidas atp, ty zimní pro Anežku zrovna byly s TEX membránou). A myslím, že nejde srovnávat odolnost bot pro dvouleté dítě, kterému většinou ty boty vydrží dýl, než z nich vyroste, a pro šestileté, které je má i několik sezon a třeba naše Anežka je fakt nešetří :nevim: . Všichni navíc máme vysoký nárt a širokou nohu, takže o to víc jsou namáhané. A na každou sezonu máme jedny boty (i Anežka měla jedny zimní, neměla ani sněhule, páč ty s TEX membránou fakt nepromokly), takže za ty dva roky je unosíme dost. Právě že jsem si kdysi koupila ty drahé kožené s tím, že mi aspoň vydrží, a ono prd velebnosti. A to byly zrovna zimní boty, takže jsem je nosila fakt jen za tuhé zimy, která tady v Praze zase moc dlouho nebývá :pocitac: .

Ivoko, jj, ta jedna neblikala, už když jsme je kupovaly, a sleva mě teda fakt nenapadla. Pro mě teda svítící boty jsou fakt zbytečná serepetička, které bych si sama ani nevšimla, kdyby nám to prodavačka hned neukázala - původně jsme chtěly zkoušet boty s Hello Kitty :roll: a paní prodavačka s nima přinesla i tyhle, že ty jsou o stovku levnější a ještě navíc svítí :lol: . Jak jsem se pak později dozvěděla, sama má podobně starou dceru, takže moc dobře věděla, jak nalákat dítě na boty, aby se líbily :mrgreen: . Ale už vidím, jak by to mohlo dopadnout, kdyby přestaly svítit dřív, než by se s nimi Anežka stihla pochlubit ve školce, to bych je asi fakt šla do obchodu vrátit s tím, že bych zajela k jinému Baťovi, jestli tam nemají svítící celý pár :roll: .

Mysi, přesně tak, když už něco vyhodím, bývá to skutečně už nepoužitelné k ničemu. Když už něco nepotřebujem (z oblečení i bot) a bývá to nositelné, dávám to radši do popelnic Potex na charitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 17:46

následek týdenního domácího vězení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.12 17:58
hkac píše:
následek týdenního domácího vězení :mrgreen:

Ten je krásnej ;) já už mám nevím jak dlouho rozdělaný svetřík pro Kiki, ale když vidím jak to pomalu přibívá při tom kolik na to mám času, tak jí možná bude ještě na podzim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 18:08

Mysi, tahle vestička je pro Anežku, takže přibývala ještě pomaleji :lol: . A navíc jsem ji dělala podle popisu na dospělou, takže jsem to musela upravovat a k tomu všemu jsem to začínala asi pětkrát, než jsem pochopila vzorek a našla část, kde dělám chybu, kvůli které se mi to pořád zúžovalo. Prvních asi deset vzorků jsem musela každou řadu počítat očka, abych jich měla pořád stejně. Ale stálo to za to, Anežce moc sluší. Ještě má k tomu háčkovanou kšiltovku ze stejné příze, takže je to jó kočka :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 19:24

Tady holky v kšiltovkách (každá má svoji :lol: ) . Akorát teda vyfotit je je mnohem náročnější než ty čepičky uháčkovat :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.12 19:56

Hkac, sluší jim to oběma :palec: :palec: jsi šikulka :palec: :palec: :palec: o párání mi ani nemluv, kdyby to pletení šlo tak rychle jako jde párání, tak mám svetr i na sebe za 1 den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale právě že taky furt pářu a předělávám a experimentuji, tak to jde potom tak pomalu :( a Kiki nesnáší když na ní něco zkouším, hotový věci si oblíká ráda, ale jakmile z toho kouká klubíčko, tak nemám šanci :think:
Teď dělám svetřík co je popis na velikost přesně jako potřebuji ALE je to na vlnu která je o 1/3 slabší a je propínací a já chci přes hlavu, takže stejně propočítávám a přepočítávám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a už mi z toho cvaká… všechno musim počítat na kalkulačce páč končím u 2×2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale ne, musim ho rychle dodělat abych se mohla v klidu věnovat stěhování ;) už mám kus druhého rukávu ;) tak pak už jen roláček a je to, nejdýl ve středu musí být hotový a tečka!! :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.12 19:57

Jo a o focení modelky mi ani nemluv, někdy když potřebuju, tak udělám třeba i 50 fotek a použitelná není ani jedna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 20:01
Mysicka31 píše:
Jo a o focení modelky mi ani nemluv, někdy když potřebuju, tak udělám třeba i 50 fotek a použitelná není ani jedna :(

No tak to mně po desáté fotce dochází trpělivost :jazyk: . ALe jednu sem hodím, to jsem fotila Máju, jak upřeně kouká na reklamy v TV. A zmáčkla jsem půl vteřiny poté, co tatínek otočil klíč v zámku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
26.2.12 21:52
hkac píše:
Mysicka31 píše:
Jo a o focení modelky mi ani nemluv, někdy když potřebuju, tak udělám třeba i 50 fotek a použitelná není ani jedna :(
No tak to mně po desáté fotce dochází trpělivost :jazyk: . ALe jednu sem hodím, to jsem fotila Máju, jak upřeně kouká na reklamy v TV. A zmáčkla jsem půl vteřiny poté, co tatínek otočil klíč v zámku :mrgreen: .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak takových fotek máme mraky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.2.12 09:56

hkac tak už vím :mrgreen:
Koukni do té botky a skus vyndat stélku,jestli pod ní není přístup ke stroječku a baterce.Možná je jen vybitá baterka a v tom případě stačí jen vyměnit.
pokud se k baterce nelze nijak dostat a nebo neblikání není baterkou,tak máš normálně právo na reklamaci.Doporučuji co nejdříve,nejdéle do půl roku od koupi. :mavam:

Příspěvek upraven 27.02.12 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.2.12 10:02
Mysicka31 píše:
Ivoko, já koupila boty se slevou že byla každá jiná velikost a pak se mi i povedlo je vyreklamovat :mrgreen: ale ne teda na tu velikost, ale na něco jiného, ale vzali to ;)

Proto jsem se ptala,ono můžeš mít na zboží slevu kvůli nějaké vadě,(rozpár,jiná struktura materiálu,rozdílnost barev,křivé šití…)ale pak to kvůli té samé vadě nemáš právo reklamovat,sleva je jako souhlas s vadou,že zboží chceš i nedokonalé :mrgreen: Na účtence by i pro tebe mělo být poznamenáno z jakého důvodu sleva,aby ti pak uznali když to reklamuješ pro něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
27.2.12 10:23

Ivoko, to mi tam nenapsali, ale já to stejně reklamovala kvůli odlepující se špičce, klasika u všech bot co nosím ke kočáru, neumím to s brzdou :oops: ale zase mám díky tomu nové boty na každou sezónou :mrgreen: akorát tedy sandály drží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo a musíme se pochlubil, dneska vydržela Kiki až do 6 do rána se suchou plenkou, pak si jí sundala,se šla vyčůrat, dostala mlíčko a vstávali jsme v 8:40 :-D vůbec bych se nezlobila kdyby taková byla každá noc ;-) :mrgreen: tak nám držte palce ;-)

Jo a pokud vše dobře dopadne, tak bysme dneska odpo nebo zítra dopo měli dostat klíče od toho bytu kam se máme stěhovat ;-) tak na nás prosím myslete :-) díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.2.12 10:42

Ivoko, manžel to hned rozebral, nejspíš je tam špatný kontakt, páč v obchodě to dvakrát probliklo. K tomu strojku se dostal, ale do něj ne, to by prý musel tu botu rozlepit, a to se nám fakt nechce. Anežka teď stejně pořád dává přednost sněhulkám, takže na to blikání třeba nakonec zapomene. Tu baterku vyměnit zkusím, ale myslím, že tím to nebude. Ale díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí