Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
26.3.12 18:44

J0 ahoj Barčo - díky za přání.

S nočníkem bojuju taky a marně..... teda ne že bych fakt natvrdo, ale zkouším to a ta mrška se mi počůrá po zvednutí z nočníku, pokud na něj vůbec dosedne..... dneska jsou to troje mokré tepláky než jsme to vzdala. :zed:

Co doma, vše OK? A v Itálii taky školky od 3 let?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.3.12 20:16

Dneska jsem se dohodla se zaměstnavatelem, že nastoupím až příští rok v září :dance: . Takže pokud nevyjde školka, jako že nejspíš nevyjde, nepřijdu o místo :palec: . A tím pádem máme na odplenkování rok a půl, a to by bylo aby nebylo :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.3.12 21:30

Ahoj holky,
jdu vás povzbudit s nočníkem.
Lukáš byl bez plen v 18měsících,ven jsem teda přes zimu dávala,ale nepočurával se.
S Radimem jsem zkoušela v 18měsících,on pochopil,ale přišla v 19měsících střevní chřipka,mohla jsem začít od začátku. Na nočník nechtěl,tak chodí na velký záchod,má tam schůdek z Ikea,vyvedené světlo níž,může si rozsvítit, snažil se. Minulý týden jsem byla doma,měla jsem OČR,tak jsem mu vzala plenu na ven a nehoda za 10dní jedna jediná.Je suchý i po odpoledním spaní a to spí i 3hodiny. Ovšem v noci padnou i 3 pleny :roll:

• Citovat
  • Upravit
14598
26.3.12 23:53

Schodek na záchod není špatný nápad… problém je v tom, že před záchodem mám kočičí záchodek a prostě tam stolička nevejde ani kdybych se pos*** a na nočník nepůjde a na záchod jít taky nechce, ani na velký, ani s redukcí.

dneska jsem jí vzala plínku, poprvé jsem s jí ptala, jeslti půjdeme čůrat a chtěla jsem ať jde. ee ee ee a nikam jsem ji nedostala, v zápětí se počůrala.

Podruhé mi z něj zdrhla, oblíkla se, udělala 3 kroky a počůrala se :zed: :zed: a po třetí, to přiletěla z pokoje mokrá odpoledne, ale mezi tím měla plínku na spaní. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
27.3.12 10:24

Ahojky

tak jsem včera byli na te Matějské v praze ale teda to bylo maso. :zed: :zed: Bylo to specialně pro postižené a jejich kamarády ale teda cikáni se dostanou všude nj jsou ze speciálních škol.Dětský kolotoče byli ok ale autodrom,lochneska a pak takové ty co bývají dražší to bylo maso se tam dostat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: návali.Potom na ty autíčka jsem si vzala děti k sobě celkem 4 čekali kousek dál aby nás neušlapali a ostatní šli chytat autíčka ale ty cikáni voprsklý prostě se cpali rvali se tam o to až pak mě viděl ten provozovatel jak tam stojím sama se 4 dětma tak ke mě přišel jestli chceme taky jed s dětma tak jsem řekla že jo tak mi držel jedno auto a tam se všichni naše děti postupně vystřídali.lítali tam mezi autama který ještě jeli aby tam byli co nejrychleji no fakt mazeccccccccccc.ale až na toto to bylo celkem fajn :lol: děto si to užili jeli snad 50krát a mi taky si to užili byl tam Michal David měl tam vysoupení tak jsme si taky přišli na své :P :palec: ale to se líbilo i dětem by i trsali ale nebylo kde jak se na sebe všichni lepili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll:
pak jsme šli ještě do Stromovky na hřiště a večer domů.Dorazili jsme po 9 večer ake jiřík nabidej zážitků vyprávěl jak to bylo bájo a že chce zase příště :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.3.12 10:33

Já to s tím nočníkem nebudu lámat,ono to snad jednou příjde..
Dneska dobral antibiotika,dobrej není,jestě týden doma…mě fakt hrábne…
"naštěstí " se má zkazit počasí,tak mi to nebude tak líto.
hkac to je dobrý s tou prací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.3.12 17:51

@janysek025

Vidím, že jste si to fakt pěkně užili :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.3.12 19:57

Ivoko, jooo, mám hroznou radost a hlavně se mi dost ulevilo, že řešit to budu až za rok a do té doby si budu užívat.

Ulí, tak jsem se dneska ptala v ZOO a skutečně se může přijet na kole a nechat si ho tam, kde se půjčují vozíčky. Jen je prý potřeba mít vlastní zámek. Tak až budem mít některý den volný, tak to prubnem :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
31.3.12 22:08

Ahojte,

Markit…taky taky od tri let.....a Verunce budou dva a pul, jelikoz maji prednost trilete deti, tak nam to v zari asi nevyjde a budeme cekat jestli se nejake misto uvolni:) Zatim to taky nelameme pres koleno s nocnikem…to uz spise akceptuje zachod, ale stejne bude to chtit jeste hodne casu…zkusim to u more na dovolene, to muze behat nahata:)

Janysku, super fotky…styska se mi:)

Jinak me od patku boli zub ach jo…jsem z toho ko i protoze tady zubar stoji opravdu hodne…no budu muset jit v pondeli:(

No a dneska rano jsme byli s detma na konzulate kvuli domluveni kurzu cestiny pro deti…Tomik uz odmita mluvit cesky tak budeme muset chodit…aby si uplne neodvykl…Verunka jeste moc nemluvi…zatim takovy mix mezi jeji vlastni reci, italstinou a cestinou:)

Krasnou nedeli a pusinku detem!

Barca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
31.3.12 22:15

@Brcav75 sestřenice jako dítě odmítala mluvit česky a teď se za velké prachy češtinu s dost obtížemi učí… zkuste Tomíka k tomu „dokopat“

Kačka v létě lítala nahatá, co počasí dovolilo a někdy 3 hod nic a někdy jako koroptvička…at to stáletrvá,prostě to pustí, ať už plínku má nebo ne.
Včera mi hlásila pokadění, dneska nic… předevčírem nic a 2 dny před tím hlásila, že je… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
31.3.12 22:30

No Tomik zacal s nocnikem cca ve 2,5 letech a behem 2 mesicu jsme uplne odplinkovali i na noc…jakmile si zvykl slo to rychle, tak doufam, ze to tak bude i s Verunkou:) I kdyz ta by se to mela naucit tedka v lete…kvuli skolky kdyby nahodou vysla:) Dneska jsem se dozvedela, ze moje znama ceka necekane treti dite a dve dalsi zname jsou na tom podobne…tak se s tema tretatkama „roztrhl pytel“…:) Ja taky porad premyslim o tretim…ale super planovane asi nebude.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
31.3.12 22:58

Kéž bych měla Kač nejpozději do 2 měs bez plínek aspoń přes den. Dvoje plíny mě děsí. :zed:
Kristýnu mi odplenkovala moje babička, ale ta tady už 6 let není. :nevim:
Našim dneska seděla Kačka 1/2 hod na nočníku s trochou teplé vody a nic z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
1.4.12 09:17

Marki, fakt vydrz, stejne dokud nebude chtit sama, tak se muzes treba zblaznit a udela si, co bude chtit. Ja vim, ze to beres jako chabou utechu, ale ja ted opravdu vim, ze jsou deti, ktery jdou raz naraz- Klara sla klasicky postupne......Mates to vzal hopem, i kdyz ted zas na ven plinu davam, prece jen je zima, kdyby se pocural, jinak jsem nosila cisty obleceni… akorat to kadeni :-((((((

Ja vim, ze je pitomy,mit dve deti na plinach, ale ono by to bylo na chvilku, predpokladam, ze nejpozdeji v lete se to zlomi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.4.12 17:05

Kiki - vím, že musím vydržet. přes víkend si to vyzkoušeli i naši… že prostě do nočníku nic neudělá, ani kdyby se postavili na hlavu. Prostě musím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.4.12 19:06

Markit, tak u nás nočníkem „velký“ posun dneska. Mája vydržela sedět skoro celé tři minuty :jazyk: . Ale spíš než na tom nočníku sedí jen tak na bobku a samozřejmě nic neudělala. Ale šla tam dobrovolně :lol: . Já to neřeším. Školka mě netrápí a tak prostě až to přijde, tak to přijde.

Naší rodinou prolítl blicí virus, mamka přijela v pátek a dneska už jí je taky blbě, tak doufám, že druhé kolo už nebude, páč jednou mi to fakt stačilo. Zvlášť, když já s manželem a Májou jsme to měli nastejno, takže já měla krom sebe na starosti i Marušku. A druhý den mi bylo chřipkově (šíleně mě bolely svaly a klouby), ale musela jsem vstávat k Máje, takže fakt nic moc. No ale jako odtučňovací kúra dobrý :mrgreen: . Nejspíš to přinesla Anežka, ta začala a dva dny po ní my :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí