Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
4.4.13 20:06
@janysek025 píše:
Myško…já bych dítě asi nesvěřila cizímu člověku i když by měl doporučení a cokoli, školka je něco jiného ale aby ho někdo hlídal u sebe nebo u nás doma cizí to nee.

Ani přes agenturu? Vím že na to jsem se tedy neptala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.4.13 20:22

Ani tak…já prostě nevěřím cizím lidem možná to bude problém ve mě, naštěstí to nemusím řešit když potřebuju pohlídát tak babička, segra nebo kamrádky pohlídaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
4.4.13 20:38

To máš dobrý… Já teď tedy taky až tak moc řešit nemusím, vždy se to dá nějak napytlíkovat, ale až bude Samík starší a doběhne rodičák, tak to bude problém :think: no, ještě je čas a kdo ví co a jak pak bude, třeba další rodičák a pak už bude Kiki dostatečně velká aby pohlídala mladší sourozence :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.4.13 22:02

@Mysicka31 Já bych cizímu taky nesvěřila, už jen proto že je pro mě důležité abych dotyčné osobě věřila že má na podstatné věci pohled jako já. Zatím si ale taky vystačím s okolím, takže to se mi to píše, co? Takže s cenami za 1 nebo více děti osobní zkušenost nemám, já když hlidam, tak počet děti nerozlišuju. Je to ale kamarádce a peníze beru jen proto že vím že ona by to jinak nechtěla a hlídání potřebuje (já sama bych taky nechtěla aby mi někdo pravidelně dítě hlídal zadarmo).Co vím ze svého okolí tak určitě 2 děti nejsou za dvojnásobek (ale taky vím že někdo 2 děti hlídat nechce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
4.4.13 23:52

@hkac tak kdybych to brala takhle a to s tím stejným pohledem na podstatné věci, tak nemůžu děti svěřit ani tchýni nebo mému tátovi :( a už vůbec né mojí nebo Jirkovo ségře :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.4.13 06:53

@Mysicka31 Však já taky Anežku nikomu dlouho nepůjcovala :).K babičce na noc jela poprvé ve 4 letech :).On je ale rozdíl narazove hlídání a každodenní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
5.4.13 08:54

@hkac vsak ja bych ji taky nikam na dyl nepustila, ale tchyne si to vydupala na 10dni! Ted uz 2× chtela zase, nastesti jsme to meli zaplneny tema zapisama do skolek a dr.,ze na to nebyl prostor… Uz i jenom proto se tesim az bude Kiki ve skolce, ze si ji tchyne nebude moc brat jak se ji zlibi a hadat se o tom s nami… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.4.13 15:41

@Mysicka31 klíd :D Mi Káču hlídala jedna studentka - 4-5 hod denně, 1× v týdnu 4 měsíce.
KAtka chodí k našim sama na několik dní od 1 a 3/4 roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.4.13 18:05

Dnes ráno: Holky si před odchodem čistily zuby, Mája si přitom zmazala svoji mikinu, tak jsem ji svlékla (přes její odpor) a mikinu vyprala a povesila. Začal hysterák, Mája se valela po zemi, nechtěla do školky bez te mikiny.Tak jsem poslala manžela s Anou napřed aby Áňa stihla školu, ale nakonec šla Mája do školky stejne s tou jeji milovanou mikinou (mokrou, musela ji mít ale aspoň v ruce).Když jsem pro ní pak poo přišla, upozorňovala mě učitelka že má Mája hodně mokrou mikinu a nezjistili proč :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.4.13 09:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.4.13 10:38

Ahojky
holky mi jsme furt venku jak se oteplilo a zkončili jsme na ortopedii jiříkovi nohy to nezvládly. v uterý jsme byli venku a otáčel se najednou se řvoucí sklátil k zemi nemohl se narovnat a hrozně brečel. asi po 10 min ho to povolilo a šli jsme domů během cesty se asi 3kkrát ještě sklátil. ve středu to samé když jsme šli venku ze schodu sešel tři a byl na zemi pak skočil v baráku a zase se sklátil, pak to vypadslo už oka ale vždycky když udělal prudčí pohyb tak upadl a hrozně brečel tak jsem šli na ortopedii pač to bylo nejblíž…ten muu tam nohy lámal a různě kroutil a nic nestěžoval si napsal nám ibalgin a klidný režim (docela vtipné udržet jirku v klidu) nedalo nám to tak jsme vytáhli po dvou letech golfky a vyrazili na písek jenže tam taky v klidu nevydržel no celkem asi tak 10krát za den se mi složil k zemi..a aby toho nebylo málo tak synovec spadl z prolejzajdy na ruku a zlomil si zápěstí takže sádra… středeční den ůžasný začínali jsme doktorem a končili nemocnicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
19.4.13 10:53

@janysek025 to se mi teda vůbec nezdá normální, určitě bych ho nechala ještě někým vyšetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.4.13 19:34

@janysek025 jejdanánku, vy si tedy užíváte :-( a co zkusit zajít třeba na neurologii? Nebo ještě k jinému ortopedovi? Tohle opravdu není normální a vyšetřit by to chthělo :( a na tý ortopedii mu nedělal nějaký RTG nebo UZ? To by asi chtělo, ne? :think: No držím palečky ať se to zklidní a Jiříka už nožičky nebolí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.4.13 21:44

Ne nedělali mu rtg nic akorát mu různě ty nožky různě kroutili a lámali. na neurologii máme jít v červnu ale v pondělí tam zavolám pač řikala kdyby něco tak přijít dříve :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.4.13 22:07

@janysek025 neboj, bude určitě brzy lépe :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí