Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
7.6.13 15:41

@hkac Je super, že logopedie Máje pomáhá :palec:
Se ZOO je to opravdu blbé, je mi jich všech líto, sotva to dají do kupy, tak přijde další voda :zed: potvora jedna :cert: :cert: :cert: ty to máš z nás asi nejblíž, je to tam hodně zlý? Myslíš že do léta neotevřou alespoň část spodní části? Ta horní část je přístupná ne? My se tam určitě brzy zase vypravíme, využijeme toho, že Kiki ještě nechodí do školky, máme permice… ale si myslím, že i tak uvítají každého návštěvníka se kterým jim přibudou korunky, tedy za nás už asi moc ne :think: ale zakoupením suvenýrů jistě jo a Kiki ZOO a zvířátka miluje, takže bude mít radost z dalšího trika či časopisu nebo když jí konečně koupíme tu ZOO pláštěnku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.6.13 15:45

Jé, takovou krásnou stránku jsem načala :pankac: to číslo je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.6.13 16:30

Koukám, že jsme tu nepsala. Takže Kačka je od září přijatá do školky a mi nezbude nic moc jiného, než si hledat práci :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.13 18:50

@Mysicka31 Myslím, že spodní část nebude ještě hodně dlouho otevřená. Něco jsem slyšela o několika měsících. Voda byla až k lanovce (k té spodní stanici), z dětské ZOO byly vidět jen vršky korun stromů :,(.

Ani nevím, jestli jsem vám psala, že už mám dvě neteře. Jedna se narodila v lednu, druhá před dvěma týdny :dance:. Takže máme čtyřčlený holčičí klan :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.6.13 18:58
@Markittka píše:
Koukám, že jsme tu nepsala. Takže Kačka je od září přijatá do školky a mi nezbude nic moc jiného, než si hledat práci :nevim: :think:

Já nastupuju za 2,5 měsíce a už se těším. Zvlášť na školní výlety http://www.novinky.cz/…-vylete.html :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.6.13 22:42

@hkac Helí, k neteřinkám gratulace :kytka: :kytka: tedy hlavně jejich maminkám :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Školní výlety jsou mnohdy asi opravdu zajímavé :mrgreen:
Na fotky a videa ZOO jsem koukala, běhal mi z toho mráz po zádech a bylo smutno :,( teď jsem ráda, že jsme tam toho 22.5. šli, i když nám půlku dne propršelo, ale byli jsme u gorilek a v pavilónu šelem i želv… uff, fakt je mi líto hlavně těch zvířátek :,( fňuk, fňuk :,( chuďátka malý, nežijí v divočině a díky tomu se chovají a žijí jinak a takovéhle věci nečekají, takže z toho musí být pěkně vystresovaný :( nerozumí tomu jako my a přijít o domov pro ně asi fakt musí být záhul :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.6.13 09:54
@hkac píše:
Já nastupuju za 2,5 měsíce a už se těším. Zvlášť na školní výlety http://www.novinky.cz/…-vylete.html :mrgreen:.

:mrgreen: jo taky jsem si rikala, jestli jeste pani ucitelka pojede na vylet :mrgreen:
Myslim, ze ji tenhle asi stacil…
Vsechny zdravim! @Mysicka31 Jak vám dopadlo to vysetreni?

Nevite nekdo co Jirik od Janýska? Jak ho bolely ty nozicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.6.13 10:20

Ahojky holky

mě je taky moc zvířátek líto :-( plánovali jsme taky že pujdem do zoo

ivoko…jdeme teď v červnu ještě na neurologii dosud na nic nobvyklého nepřišli, ani si nějak moc nestěžuje, pač jsme skoro doma neb. maximálně poblíž domova, on si stěžuje kdy celej den lítal na lýtka a holeně ale od tý doby co se mě složil asi 2 krát

holky je to 10 min co jsme se vrátili z pohotovosti :-(
Jiřík měl v uterý středa teploty 38,5 čtvrtek pátetek v pohodě bez teplot a dneska ráno 38,5 a šílenej chrchel až to rvalo uši už v noci uplně prudušky :-(.tak nám zas napsali x léku a diagnoza:akutní zánět hrtanu, krk zarudlý, čepy :-( chjooooooooo :,( léky dostal:paralen, ibalgin, spiropent, sinecod prothazin, diazepan, olej na krk mám dávat takže za se paráda :-( na atb to ale prý ještě není. ten chrchel je asi nejhorší v noci co 10 min uplně se dávil až se z toho pozvracel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
8.6.13 11:23

@janysek025 tak dobry, asi fakt jen rústovy…
To nastydnuti je neprijemny, kdyz se udelalo konecne na den asi teda jen pekne…
Nam moc pomohl na kasel Bronchipret, jsou to jen byli ky a fakt super, neverila jsem. Mucosolvan na rozpousteni nam nepomaha vubec treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.6.13 23:29

@hkac jé, supér.. takže i brácha se dočkal:: To je fajn :) Gratulace :hug: :hug:
@janysek025 dej vědět co a jak možičk.

A já byla předminulý týden s Vítkem 4 dny v nemocnici i s kapačkou… naštěstí je vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.7.13 20:27

Ahojky, jak užíváte prázdnin?

My nezačaly příliš zvesela, ale už to snad máme za sebou. Nejdřív měla Mája bronchitidu, že sotva stihla poslední den ve školce a rozloučení (v září jde do normální státní školky) a pak jsem si všimla, že jí srostly stydké pysky, tak jsme skončily na dětské gynekologii, kde jí provedly malinký zákrok. Naštěstí jsme to zachytili včas a obešlo se to bez narkozy a dokonce i sondičky, stačil jen prst v rukavici. Ovšem co pak následovalo, bylo děsný. Přišli jsme domů, Mája se poprvé po zákroku vyčůrala a zjistila, že to pálí. Pak se bála čůrat, šest hodin mi tu cupitala kolem stolu a střídavě polehávala, že jí bolí bříško (chtělo se jí i kakat), já brečela s ní a moc si přála, abych si to mohla odtrpět za ní a ať už konečně čůrá. No naštěstí její svěrače to nevdržely, nejdřív to šlo zadem a pak i předem. Nikdy jsem neměla takovou radost z pokakaného a počůraného dítěte. Ze strachu, abych to nezastavila, jsem jí nechala čůrat na podlahu. To ale nebylo všechno. Sice jí to už nepálilo (aspoń mi to tak říkala), přesto pak ale dalších 16h nečůrala, což mě děsilo natolik, že jsem zvedla telefon a poradila se s dětskou doktorkou. Ta se zhrozila, poradila pár fíglů a prý když to nepůjde, musíme do nemocnice. No naštěstí jeden z fíglů vyšel, Máju jsem nakonec ukecala. Od tý doby čůrá i kaká normálně, akorát teda venku nechce. No ale snad časem překoná i tohle.

Jinak udělala velký pokrok v mluvení - byli jsme podruhé na logopedii, logopedka ji chválila, řekla, že když udělala takový pokrok, že ji necháme celé prázdniny rozvíjet se samostatně a na další kontrolu jdem až v září. Hodně nám pomohlo pexeso, hrajem několikrát denně a Mája pokaždé řekne, co je na obrázku. A hlavně začala konečně opakovat slova, takže její slovní zásoba se rozvíjí každým dnem.

Užívejte léto, mě po něm čeká návrat do práce :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
6.7.13 22:52

@hkac Helí, auí, auí, trpím s Májou, to je hrozný toto :? kdysi jsem o tom někde četla a asi do 2 let malou kontrolovala při každém mytí a bála se aby se jí něco takového nepřihodilo :( Kamarádky holčičce se to stalo taky, zjistli to v 6 měsících a měla to hodně, že museli na zákrok do nemocnice :( tak se držte a už pohodové prázdniny a žádné nemoci a noční můry :hug: :hug: :hug:

Kiki je teď u babi (tchýně) a my tam pojedeme se Samíkem ve středu… tedy snad :think: Kiki byla nakřápnutá minulý týden, měla teploty, zánět spojivek a ještě trochu kašle, mně je zle od pátku a snad se to obejde bez atb, to bych nerada :( a Samík snad bude v pohodě :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Všem krásné prázdniny :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.7.13 19:35

@Mysicka31 Máje to zarostlo během pár dní, kdy jsem to flákala nebo teda přesněji řečeno nechala hygienu na tatínkovi a nezaučila jsem ho (taky že jsem si to vyčítala a skoro mlátila hlavou o zeď). Kontroluju to při každém mytí. Dřív jsem kontrolovala při každém přebalení, ale to už jaksi nějakou dobu nedělám :mrgreen:.

Dneska Mája už i čůrala venku do trávy, takže snad je to naprosto ve starých kolejích a následky nebudou. Na kontrolu máme jít na konci prázdnin, tak doufám, že budou jen samé dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
7.7.13 19:50

@hkac tak rychle jo 8o tý jo, tak to je mazec… co všechno musí člověk uhlídat :( ale přesně jak píšeš, když byla Kiki miminko a nosila plenky, tak jsem také kontrolovala při každém přebalení a modlila se, aby bylo vše oki a toto nás nepotkalo… Co jsem četla, tak to není zase až tak vzácné a častější než by člověk čekal :think: Tak přeji už jen dobré zprávy a veselé prázdniny :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.7.13 19:55

@Mysicka31 Dík. Jo, rychle. Ale byla to fakt jen slabounká blanka, kterou bych nejspíš rozrušila i já sama. Povedlo se mi to jen napůl, Mája se dost bránila a já nechtěla znásilnit vlastní dceru. Ty první dny, než jsem si popovídala se setřičkou od té dětské gynekoložky, jsem nemohla vůbec spát, já se strašně bála toho, že bude muset Mája pod narkozu, když nejbližší termín v Motole byl až za tři týdny. Ale sestřička mě uklidnila, že za tu dobu se to zas tak moc radikálně nezmění (jako že když to teď není pod narkozu, tak by za ty tři týdny taky nemělo být) a hlavně mi poradila, co můžu dělat, abych jí pomohla. A pak dokonce našla termín hned po víkendu, takže moji nespavost výrazně zkrátila :*. Nejhorší byl ten pocit, že ta to můžu já a trpět bude Mája :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí