Poradna duly
Jana Čurdová
@Markittka tak jsem koukla na tvůj metřík a Vítkovi už bude za chvilku ROK! neuvěřitelný jak to letí…
Holky, myslete na nás prosím, zítra dopo jdu s Kiki na EEG… byla jsem v klidu, ale dneska odpo začla být dost nervózní ![]()
@Mysicka31 vy máte na néco podezření? Budu na vas myslet, hlavne, at to netrva dlouho a v pohode to vydrzi a s negativnim vysledkem! ![]()
@Ivoka doporučila nás tam psycholožka z PPP kvůli podezření na hyperaktivitu a dětská dr.zase kvůli spankove poruše… Nelíbí se jí to jak Kiki v noci chodí po bytě a hodně se s křikem nebo pláčem budi ze spani
takže spíš i uklidnění pro nás…
možná by nás ani neposlali kdybych já neměla epi ![]()
Ahoj děvčata, tak díky tomu, že Kiki mohla během vyšetření jíst, tak jsme to zvládly v pohodě
taky u toho zbouchala půl toho obr balíku kukuřičných křupek
jedla je jako by jí to někdo snědl nebo ukradnul pokud to nesní do 5 minut
![]()
Jak to dopadlo se snad dozvíme v pátek dopoledne, nebo až příští týden, podle toho kdy to dr. stihne zpracovat a popsat ![]()
Kiki mi seděla na klíně, sestřička byla u nás a povídla jsem si s ní, byla fakt moc milá, jen Kiki se s ní nechtěla bavit protože chtěla čepici s medvídkama a ne puntíkama
škoda že jsem si ji nevyfotila ![]()
@Mysicka31 pevné doufam, ze bude vse o.ka je teda dobra, ze to takhle pekne zvladla
i se spatnou cepici, to u nas by byl zachvat hned, by musel dostat spravnou jinak zadne vysetreni ![]()
Stepan se mi taky budi s krikem a placem, urcite tak 2× za noc, ale asi se mu jen neco zda, po ujisteni, ze jsem tam tak usne.
Nikde po byte tedy netrajda, na to je moc linej vylezat s postele ![]()
@Ivoka Kikina by normálně taky měla hysterák, ale neznámé prostředí, nevěděla co ji čeká, tak se raději držela zpátky a zalezlá v ulitě
kdybysme před tím třeba půl hodiny čekali v čekárně, tak to taky dopadne jinak a rohy by měla vystrčený a trkala
tam se naštěstí čeká max. tak 5 minut, jsou v tomhle fakt super
![]()
@janysek025
tohle je na AKUTNÍ neurolku. Snad to bude vše OK.
Letěla bych do nemocnice na neurologii bez ohledu na ostatní kecy. Oroped vyloučil jejich problém, ale ne neurologický a čekat víc jak měsíc u takto malého dítěte.. no to snad nemyslí vážně
![]()
@Ivoka jj letí to. Broušek začal chodit
v 11 měs první krůčky
- postavila jsme ho, stál sám a pak se rozešel ke mě. Tento týden se začal sám vydávat do prostoru šikulka můj
. Holky byly hodně pomalejší.
Kity ve 14 a Katka ve 13 měsících
Ja mam stejny nazor jako Markittka, toto nebude ortopedicky problem a asi ani rustove bolesti… Mozna jako zdravotnika me napadaji katastroficky scenare, ale nedej se odbyt…
Ahoj holky. Potřebujem to tu trochu oživit
.
Byla jsem s Májou na logopedii (protože nemluví - přesněji mele furt, ale málokdo ji rozumí). Krásně spolupracovala, prohlížela si knížku a říkala, kde co je. Kráva je bú, ovečka bé atp. Když se jí paní ptala, co dělá ve školce (podle obrázků), tak Mája řekla hají a hamí a v tomhle duchu to bylo celou dobu. Ale musím říct, že za ten týden teď udělala velký pokrok a už neříká, že byla PÁ ale HENKU. Pak po ní paní chtěla nakreslit sluníčko, které umí minimálně rok, a to se už Mája šprajcla a nakreslila pár hadů. Když jsem si pak s logopedkou povídala já a Máji jsme si nevšímaly, hned nakreslila vzorové sluníčko, potvora jedna malá
.
V létě jsme se chystaly do ZOO
a nejspíš to dopadne tak, že do ZOO budu chodit maximálně já jako dobrovolník. Pokud teda zajistím hlídání pro Máju.